lionheart75 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Mε αυτό το thread των προσφορών έχουμε ξεπαραδιαστεί... !
micraSport Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Mε αυτό το thread των προσφορών έχουμε ξεπαραδιαστεί... ! +1 Έτσι έτσι...κρίση...
bloodlessz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι λόγω τεχνικού προβλήματος ήταν λάθος η τιμή και αν συμφωνώ να ακυρωθεί η παραγγελία μου και να μου στείλουν δώρο μια τσάντα φεράρι για την αναστάτωση. Τους καταλαβαίνω ότι είναι πολύ μεγάλη η διαφορά τιμής και τους είπα να την ακυρώσουν. Επίσης τους είπα ότι δεν είναι ανάγκη να μου στείλουν την τσάντα
ninos30 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μόλις έφαγα τηλεφωνική απόρριψη. Τα γνωστά "Υπάρχει ένα πρόβλημα με την διάθεση του προϊόντος..." κλπ Μου πρόσφεραν και μια τσάντα με το λογότυπο της Ferrari (την είχαν ως υπερπροσφορά) για "αποζημίωση" στην αναστάτωση, την οποία φυσικά και δεν δέχτηκα. Πάνε και αυτοί...
koystado Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 και μένα τα ίδια παει δεν θα πάρει κανεις τιποτα μου φαίνεται .., κρίμα
gdimoulas7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Και μενα τα ιδια μαγκες για ferrari kai @@διες.Οταν τον ρωτησα γιατι και πως μου ειπε δεν ηξερε δεν ειναι αυτος αρμοδιος.Του ειπα αυτο που λεει στους ορους, οτι απο τη στιγμη που λεει οτι η παραγγελια μου ειναι σε επεξεργασια ειναι δεσμευτικη και για αυτους και για μενα βεβαιως και μου τα μασαγε.Ειπε θα προωθησει το αιτημα μου στους ανωτερους του και θα με ενημερωσει παλι αυριο...Γτπ κατασταση.Ειπα κι εγω αλλαξανε τα πραματα στο Ελλαδα;Μπορω να κοιμαμαι παλι ησυχος
p_under Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 η τσαντα που σας προσφεραν ειναι δωρεαν ? γτ αν ναι καταλαβαν οτι εκανα πατατα κ πανε να μας καλοπιασουν αλλιως αν ειναι σε μειωμενη τιμη θελλουν κραξιμο !
bloodlessz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Φυσικά και ήταν δωρεάν η τσάντα. Αυτο έλειπε, να μας ακυρώσουν την παραγγελεία και να προσπαθήσουν να μας πουλήσουν άλλο προιον απο πάνω
Aleque Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 τσαντα και εδω...παλι καλα,αν επαιρνα κατι σε καθε ακυρο που ετρωγα απο το πλαισιο θα ειχα φτιαξει νοικοκυριο .
Aleque Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μη μπερδευεσαι..δεν ειναι ferrari.Ειναι με λογοτυπο ferrari. Η τσαντα μαλλον ειναι paxos.
tsiartas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μια από τα ίδια. Απλά εγώ την δέχτηκα την τσάντα. Είναι φανερό ότι έκαναν λάθος και προσπαθούν να μας καλοπιάσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.