Προς το περιεχόμενο

Exceleram ddr3 ..σκοτωμα

akalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μενει να δουμε αν οσοι ειχαν σε επεξεργασια θα παραλαβουν. :-)

Η παραγγελία σας θεωρείται δεσμευτική όταν στην κατάσταση παραγγελίας υπάρχει η ένδειξη «Σε επεξεργασία».

Kαι εννοείται οτι είναι δεσμευτική με την τιμή στην οποία έγινε η παραγγελία.

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω παντως πηρα ενα ζευγαρι 4αρες που ειναι διαθεσιμες οπως λεει..Αλλιως θα τους κυνηγάω..Να ακυρωθει η παραγγελία από μέρους μας γίνεται?

• Moderators
Δημοσ.
Η παραγγελία σας θεωρείται δεσμευτική όταν στην κατάσταση παραγγελίας υπάρχει η ένδειξη «Σε επεξεργασία».

Μολις και εαν παραλαβεις να ενημερωσεις παρακαλω.

Δημοσ.

Οπως πριν ενα μηνα με τα παιχνιδια 3ε που ακομα παραλαμβανω...

Αν δεν θελουν να τις δωσουν,δε θα τις δωσουν..

Δημοσ.
Οπως πριν ενα μηνα με τα παιχνιδια 3ε που ακομα παραλαμβανω...

Αν δεν θελουν να τις δωσουν,δε θα τις δωσουν..

Θα τα δώσουν.. Λεφτά θέλουν ;)

Δημοσ.

Εμένα μου έχουν ακυρώσει παραγγελία που ήταν «σε επεξεργασία» πάντως. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να το κυνηγήσω το θέμα διότι έκανα νέα παραγγελία η οποία εξελίχθηκε ομαλώς.

Δημοσ.

Εμενα μολις μπηκε σε επεξεργασια και παρηγγειλα στις 17:10.

Περιμενοντας να ερθει το ακυρο λοιπον..

Δημοσ.

Παρήγγειλα στις 15:45, μου ήρθε και mail επιβεβαίωσης παραγγελίας στο καπάκι. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποια ενημέρωση για ακύρωση και στο λογαριασμό μου εμφανίζεται σε κατάσταση «καταχωρημένη».

• Moderators
Δημοσ.

Και σε εμενα το ιδιο, αλλα καλη ακυρωση, αφου δεν ειναι "σε επεξεργασια"... (που και παλι θα το ακυρωναν, δε μιλαμε για 50 ευρω διαφορά, αλλα για 150...)

Δημοσ.

Αγαπητέ/ή κ. κα.,

Η παραγγελία σας από το GETITNOW.GR στο όνομα .................. μόλις καταχωρήθηκε και προχωράει προς επεξεργασία.

για να δουμε θα τις παρουμε ειδα οτι τις πηγαν στα 198 ευρώ και δεν ειναι πλεον διαθεσιμες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...