AiWaaa Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μενει να δουμε αν οσοι ειχαν σε επεξεργασια θα παραλαβουν. Η παραγγελία σας θεωρείται δεσμευτική όταν στην κατάσταση παραγγελίας υπάρχει η ένδειξη «Σε επεξεργασία». Kαι εννοείται οτι είναι δεσμευτική με την τιμή στην οποία έγινε η παραγγελία.
Anubis13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Εγω παντως πηρα ενα ζευγαρι 4αρες που ειναι διαθεσιμες οπως λεει..Αλλιως θα τους κυνηγάω..Να ακυρωθει η παραγγελία από μέρους μας γίνεται?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Η παραγγελία σας θεωρείται δεσμευτική όταν στην κατάσταση παραγγελίας υπάρχει η ένδειξη «Σε επεξεργασία».Kαι εννοείται οτι είναι δεσμευτική με την τιμή στην οποία έγινε η παραγγελία. Μολις και εαν παραλαβεις να ενημερωσεις παρακαλω.
AiWaaa Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μολις και εαν παραλαβεις να ενημερωσεις παρακαλω. Mα δεν έκανα παραγγελία
Aleque Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Η παραγγελία σας θεωρείται δεσμευτική όταν στην κατάσταση παραγγελίας υπάρχει η ένδειξη «Σε επεξεργασία».Kαι εννοείται οτι είναι δεσμευτική με την τιμή στην οποία έγινε η παραγγελία. Οπως πριν ενα μηνα με τα παιχνιδια 3ε που ακομα παραλαμβανω... Αν δεν θελουν να τις δωσουν,δε θα τις δωσουν..
AiWaaa Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Οπως πριν ενα μηνα με τα παιχνιδια 3ε που ακομα παραλαμβανω...Αν δεν θελουν να τις δωσουν,δε θα τις δωσουν.. Θα τα δώσουν.. Λεφτά θέλουν
macabre_sunsets Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Η παραγγελία σας θεωρείται δεσμευτική όταν στην κατάσταση παραγγελίας υπάρχει η ένδειξη «Σε επεξεργασία».Kαι εννοείται οτι είναι δεσμευτική με την τιμή στην οποία έγινε η παραγγελία. Εμένα μου έχουν ακυρώσει παραγγελία που ήταν «σε επεξεργασία» πάντως. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να το κυνηγήσω το θέμα διότι έκανα νέα παραγγελία η οποία εξελίχθηκε ομαλώς.
bi171184 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 νεα "προνομιακη" τιμη...198,99 ευρωπουλα.. :cry:
Aleque Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Εμενα μολις μπηκε σε επεξεργασια και παρηγγειλα στις 17:10. Περιμενοντας να ερθει το ακυρο λοιπον..
tsiartas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Παρήγγειλα στις 15:45, μου ήρθε και mail επιβεβαίωσης παραγγελίας στο καπάκι. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποια ενημέρωση για ακύρωση και στο λογαριασμό μου εμφανίζεται σε κατάσταση «καταχωρημένη».
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Και σε εμενα το ιδιο, αλλα καλη ακυρωση, αφου δεν ειναι "σε επεξεργασια"... (που και παλι θα το ακυρωναν, δε μιλαμε για 50 ευρω διαφορά, αλλα για 150...)
koystado Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Αγαπητέ/ή κ. κα., Η παραγγελία σας από το GETITNOW.GR στο όνομα .................. μόλις καταχωρήθηκε και προχωράει προς επεξεργασία. για να δουμε θα τις παρουμε ειδα οτι τις πηγαν στα 198 ευρώ και δεν ειναι πλεον διαθεσιμες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.