Προς το περιεχόμενο

Exceleram ddr3 ..σκοτωμα

akalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι,εαν ηταν φυσικο μαγαζι θα τις ειχα παρει τωρα στα 50€

αλλα ειναι ιντερνεττομαγαζο(αγορα εξ αποστασεως) και πολλοι το εκμεταλευονται αυτο με δηθεν προσφορες που με εχουν κανει πολυ καχυπτοτο.

Παιδια κανενος αλλου που να πηγε σε επεξεργασια;

Εμενα ακομα "καταχωρηθηκε" ειναι.

επεξεργασια εχω

μη διαθεσιμο εγινε

http://www.getitnow.gr/prod/pliroforiki/anabathmisi/mnimes-memory/exceleram-e30116a-mnimi-12gb-dimm-240-pin-ddr3/prod853291pp/

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

"προσωρινα μη διαθεσιμο"....εκανα κ εγω παραγγελια αλλα,κατοχυρωθηκε,αλλα στην κατασταση της παραγγελιας μου δεν μου βγαζει κατι...μαλλον ηταν πολυ καλο για να ειναι αληθινο.... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

• Moderators
Δημοσ.

Μιλωντας με τον "γιωργο" για τις 12GB, ειπε οτι προκειται για τυπογραφικο λαθος και οτι ειναι μη διαθεσιμες, γιατι προφανως τωρα θα διορθωθει αυτο, και να ελεγξω ξανα σε λιγη ωρα.

Δημοσ.
Μιλωντας με τον "γιωργο" για τις 12GB, ειπε οτι προκειται για τυπογραφικο λαθος και οτι ειναι μη διαθεσιμες, γιατι προφανως τωρα θα διορθωθει αυτο, και να ελεγξω ξανα σε λιγη ωρα.

Δηλαδή ο γιώργος μίλησε για λάθος?

• Moderators
Δημοσ.

Σε λιγο δλδ που οι 12GB θα πανε 199€ θα γινουν παλι διαθεσιμες.

Δημοσ.

Όσοι είστε σε επεξεργασία θα παραλλάβετε κανόνικα.. Για τους υπόλοιπους λυπάμαι.. Τρελλό λάθος :P

• Moderators
Δημοσ.

Ναι ειπε επι λεξη οτι "Πολυ πιθανον να προκειται για τυπωγραφικο λαθος", ετσι οπως το γραφω, και οτι "θα ενημερωθω με email για την εξελιξη της παραγγελιας μου".

Μετα τον ρωτησα και για κατι αλλες, και στο τελος μου ειπε οτι "εχει ενημερωθει το αρμοδιο τμημα, παρακαλω ελεγξε λιγο αργοτερα".

Δημοσ.
Όσοι είστε σε επεξεργασία θα παραλλάβετε κανόνικα.. Για τους υπόλοιπους λυπάμαι.. Τρελλό λάθος :P

η δικια μου βρισκεται ακομη "καταχωρημενη"...λετε να χασαμε την ευκαιρια μεσα απο τα χερια μας?? :cry::cry::cry::cry::cry:

Δημοσ.
η δικια μου βρισκεται ακομη "καταχωρημενη"...λετε να χασαμε την ευκαιρια μεσα απο τα χερια μας?? :cry::cry::cry::cry::cry:

Άργησες λιγάκι.. Ατυχος.. Την επόμενη φορά..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...