Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Ναι εαν βαλεις και τα 3, απλα δεν εχεις dual channel. Για να δουμε....
akalos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Ο.Κ εχω το αλουμινιο με παραθυρο,κοντα στα 132€ το ειχα παρει respect απλα
paylidis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 δεν τις χρειάζομαι, δεν έχω desktop θα αντισταθώ. θα αντισταθώ. θα αντισταθώ. Γκρρ. Με τρώει αλλα δεν θα τις πάρω γιατι το desktop Που εχω σηκώνει μονο ddr Ορμήξτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! ---------- Προσθήκη στις 16:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:19 ---------- Ήταν μία κρίση αντιμετώπισης προσφοράς...
bloodlessz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Τώρα αν αυτό το mail είναι για τις excelram ή για την kingston στα 13 ευρώ δεν ξέρω Αγαπητέ/ή κύριε/κυρία, Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε το getitnow.gr για τις αγορές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγω κακής διαθεσιμότητας , η παραγγελία σας ενδέχεται να καθυστερήσει περισσότερο από το χρονικό διάστημα που αναφέρεται στην ιστοσελίδα μας .H παράδοση θα γίνει μέχρι και τις 25/11/2010 στο κατάστημα μας . Για ότι νεότερο, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν. Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Με εκτίμηση, ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ http://www.getitnow.gr
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Βρε ας ερθουν, κι ας ερθουν και δεκεμβρη!
akalos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 αριθμο παραγγελιας δεν εχει να δεις; Βρε ας ερθουν, κι ας ερθουν και δεκεμβρη! +100000000000000000
bloodlessz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχει αριθμό. Δεν νομίζω όμως να ήρθε τυχαία αμέσως μετά την παραγγελία της excelram PS: Μόλις μου ρθε μήνυμα ότι η παραγγελία καταχωρήθηκε επιτυχώς
KoGi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Παντως αν δειτε τα "Όροι & Προϋποθέσεις Πωλήσεων" του site, λεει το εξης: "Η παραγγελία σας θεωρείται δεσμευτική όταν στην κατάσταση παραγγελίας υπάρχει η ένδειξη «Σε επεξεργασία»."
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Κι εμενα, μα ειναι αυτοματοποιημενο αυτο. Τωρα λεει "Καταχωρημενη".
akalos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 εμενα με στεναχωρει αυτο Στα πλαίσια της καλής πίστεως και για την δική σας προστασία σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 800-11-43848 ή με αποστολή e-mail στο [email protected].
karasardelis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Έβαλα κι εγώ μια παραγγελία για δύο σετ των 12Gb... σύνολο 24Gb!!!! Σιγά μην μας τις στείλουνε... σίγουρα θα τις κάνουν γαργάρα όπως κάνει και το πλαίσιο... αξίζει όμως την προσπάθεια... Αν τις στείλουνε πάντως έχω να σηκώσω κι εγώ δεν ξέρω πόσα Virtual Machines...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 "Λαθος" σε ενα προϊον οκ. Αλλα σε 5-6; Εκει θα δειξει αν το getitnow διαφερει απο τα υπολοιπα μπακαλικα (eshop-plaisio). Και ηδη το εχει αποδειξει οτι δεν ειναι σε αυτη τη κατηγορια. Για να δουμε αν θα το επιβεβαιωσει
akalos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 μιλησα μαζι τους και θα μου απαντησουν ειπαν ιδωμεν τζαμπα η χαρα αραγε;;;;;;;;
tlmamps Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δλδ θα πρεπει να σου στειλει εσενα 12 GB στην τιμη των 50 ευρω επειδη εκανε το λαθος να ανεβει αυτη η τιμη στο site τους? (αν προκειται για λαθος..) Ετσι θα σου αποδειξει οτι ειναι σοβαρο μαγαζι? Προσωπικα πιστευω οτι δεν θα σας στειλουν τα 12 GB..Η τιμη πιστευω οτι ειναι πολυ πιο χαμηλη και απο το κοστος, και δεν ειναι οτι ξεστοκαρει κατι, μια χαρα μνημες ειναι...
paylidis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δλδ θα πρεπει να σου στειλει εσενα 12 GB στην τιμη των 50 ευρω επειδη εκανε το λαθος να ανεβει αυτη η τιμη στο site τους? (αν προκειται για λαθος..) Ετσι θα σου αποδειξει οτι ειναι σοβαρο μαγαζι? Προσωπικα πιστευω οτι δεν θα σας στειλουν τα 12 GB..Η τιμη πιστευω οτι ειναι πολυ πιο χαμηλη και απο το κοστος, και δεν ειναι οτι ξεστοκαρει κατι, μια χαρα μνημες ειναι... να σου θυμίσω τα 115 ευρώ για την τηλεόραση philips 23";
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.