Προς το περιεχόμενο

Exceleram ddr3 ..σκοτωμα

akalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τις παιρνετε επειδη τις θελετε η ετσι επειδη τις εβαλαν προσφορα?

Φανταζομαι και να μη τις θέλουν, θα βρουν να τις δώσουν, ελπίζω να μην πέσει μεταπώληση σε αυξημένες τιμές. Εγώ δεν έχω επιτραπέζιο και δεν παίρνω.

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Προφανως ειναι λαθος του site οταν στο Multirama εχουν 200 ευρω τα 12 GB..

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0540603&catid=020600

εκτος αμα το getinow χαριζει.. ;p

Πάντως το λάθος δε θα ισχύει γιατί δεν είναι μόνο ένα προιον, είναι όλα. Θα τους πάρει ο :devil: άμα αρχίσουν τις μ...

• Moderators
Δημοσ.

Παρήγγειλα κι εγω 12GB και θα χρησιμοποιησω τα 8 (συν τα άλλα 2+2 που εχω ηδη).

Αναγκη δεν τις ειχα, ωστοσο δεν με χαλαει η μεταβαση απο 4 σε 12, την οποια σκοπευα ετσι κι αλλιως να κανω το 2011. :-)

Δημοσ.

Tωρα βλεπω οτι στο getitnow 8/9 μοντελα (μεχρι και ενα απλο dimm 2gb...) της συγκεκριμενης εταιριας εμφανιζονται με τιμη 49.90... Καποιο λαθος παιχτηκε στην τιμολογηση, δεν βγαζει αλλιως νοημα. Φανταζομαι θα τα διορθωσουν συντομα..

Δημοσ.
το ξερω βρε

αλλα μπορεις να παρεις τα 12GB και να δωσεις το ενα,αρα 8gb=50€ - διαφορα χρηματων=;

παλι συμφερει

Αυτο ειναι σιγουρο οτι γινεται? Δεν εχουν καμια διαφορα τα dimm που ειναι σε πακετο για triple-channel με αυτα που ειναι για double?!?!?!?

Δημοσ.
Αυτο ειναι σιγουρο οτι γινεται? Δεν εχουν καμια διαφορα τα dimm που ειναι σε πακετο για triple-channel με αυτα που ειναι για double?!?!?!?

εαν δεν κανω λαθος ειναι θεμα mobo

σε χ58 για π.χ μπαινουν σιγουρα triple-channel και dual channel ddr3

αμα ταιριαζουν τα dimms γιατι να υπαρχει προβλημα;;

ας πει καποιος που ξερει καλυτερα

• Moderators
Δημοσ.

Ναι βεβαιως και γινεται. Απλα χρησιμοποιεις τα 2 Modules. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...