akalos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Η παραγγελία σας θεωρείται δεσμευτική όταν στην κατάσταση παραγγελίας υπάρχει η ένδειξη «Απεσταλμένη» ή «Προς το κατάστημα». τωρα το αλλαξαν,δηλ θα παραγγελνουμε και δεν θα ξερουμε εαν θα ερθει,ποτε θα ερθει,σε ποια τιμη...ουστ ρε πλασιοποιουνται σιγα-σιγα! επισης η δωρεαν αποστολες ανω των 25€ εχουν γινει ανω των 85€ edit: μετα απο αυτην την συμπεριφορα και αλλαγες θεωρω τις προσφορες απο το willgetitnow,παραπλανητικες.
vulture_g7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 @KoGi ναι, έχω κρατήσει σκρίνσοτ στο σπίτι με τους παλιούς όρους.
manosfp Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά πάμε για ενα ομαδικό κράξιμο στο group τους στο Facebook μπάς και συνετιστούν λίγο; Είμαι τόσο σκυλιασμενος που μέχρι και group σκέφτομαι να κάνω για τα κωλομαγαζα που μας δουλεύουν ψιλό γαζί...
dimitris__ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Πρέπει να τους κράξουμε όσο πάει. Μια καλή αρχή είναι από τα blogs. Στο tro-ma-ktiko είδα ότι δεν τους έχει βγάλει κανείς για την απάτη αυτή...
KoGi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 @KoGi ναι, έχω κρατήσει σκρίνσοτ στο σπίτι με τους παλιούς όρους. Αν δε σου κανει κοπο, ανεβασε την εικονα καπου να την εχουμε ολοι... Γιατι, περα απο την πλακα, και αφηστε το γεγονος της λαθος τιμης, η κινηση αυτη με την αλλαγη των Ορων Πωλησης ειναι η χειροτερη απ' ολες. Αυτο δειχνει οτι ποτε δεν θα εισαι καλυμμενος και για τιποτα, αφου οποτε γουσταρουν αλλαζουν τους ορους!!! Τουλαχιστον οι αλλοι σου ριχνανε ακυρο στην παραγγελια και τερμα....
vulture_g7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Ασφαλώς, μόλις πάω σπίτι θα την κάνω post εδω μέσω κάποιου image hosting.
akalos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 για μενα το σημαντικο ειναι οτι δεν μου εστειλαν την παραγγελια μου. τους ορους τους να τους βαλουν εκει που ξερουν. εγω εχω δικους μου που τηρω τελος το will απο μενα...κριμα.
superrambo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μα πραγματικα πιστεψε ποτε κανενας οτι θα υλοποιουσαν τις παραγγελιες αυτες?Μου θυμιζει κατι απο Πλαισιο που βγαζει κατι αξιας 300Ε σε 70Ε με διαθεσιμοτητα σε ενα καταστημα και αν παρεις τηλεφωνο δεν εχει κανεις ιδεα..Με λιγα λογια μας δουλευουν ψιλογαζι.
manosfp Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Το μεσημέρι φτιαχνω facebook group και ενημερώνω... Οποιος δε θέλει να υποτιμούν τη νοημοσύνη του ας ακολουθήσει.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μολις μου ηρθαν οι 2χ2GB 1600Mhz CL7 που τις εχουν πλεον 70 ευρω και μη διαθεσιμες. Πληρωσα 49,9 + 3 τα μεταφορικα. Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν ειναι μπακαληδες και αυτοι...
manosfp Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Το μεσημέρι φτιαχνω facebook group και ενημερώνω... Οποιος δε θέλει να υποτιμούν τη νοημοσύνη του ας ακολουθήσει. http://www.facebook.com/home.php?sk=group_162109790491530&ap=1
vulture_g7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Όπως είχα πει και συγγνώμη για την καθυστέρηση:
TheDevilMayCare Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Όπως είχα πει και συγγνώμη για την καθυστέρηση: Το παραπανω βοηθα για ουσιαστικες κινησεις για οσους δεν μενουν στους 'λεονταρισμους'...
KoGi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Σε οσους σας ακυρωσαν την παραγγελια (ειτε με email ειτε με τηλεφωνο), στο getitnow.gr υπαρχει ακομα στο ιστορικο παραγγελιων, ή σβηστηκε? Αν υπαρχει σε τι κατασταση ειναι?!?!?
vulture_g7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Ήταν μέχρι εχθές σε επεξεργασία και σήμερα είναι άκυρη, ευτυχώς έχω κρατήσει snapshot στην προηγούμενη κατάστασή της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.