Προς το περιεχόμενο

Exceleram ddr3 ..σκοτωμα

akalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι λόγω τεχνικού προβλήματος ήταν λάθος η τιμή και αν συμφωνώ να ακυρωθεί η παραγγελία μου και να μου στείλουν δώρο μια τσάντα φεράρι για την αναστάτωση.

Τους καταλαβαίνω ότι είναι πολύ μεγάλη η διαφορά τιμής και τους είπα να την ακυρώσουν.

Επίσης τους είπα ότι δεν είναι ανάγκη να μου στείλουν την τσάντα :P

Σε λιγο θα τους ζηταμε συγγνώμη κι ολας! Θα λένε "αφού το βλέπατε οτι ειναι λάθος, γιατί παραγγείλατε? Δεν ντρέπεστε?". Τι πρόβλημα συστήματος και αηδίες, σε 40 προιοντα αποφασισε το σύστημα να βγάλει προσφορά? Να δεις που το σύστημα έχει περισσότερο νοημοσύνη από αυτούς. Πάλι καλά που δεν είχα ανάγκη και δεν παρήγγειλα!:mad:

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Η παραγγελια μου για τις 12GB, ακομα "καταχωρημενη" ειναι. Αρα θα ακυρωθει.

Αντιθετως, για τις 2x2GB 1600 CL7 (49,9 ευρω, τωρα 70 και εξαντλημενες), ηρθε κανονικα email με track number για την εταιρεια courier, και θα ερθει λεει την επομενη εργασιμη! :-)

Δημοσ.

Mόλις έλαβα το ακόλουθο email. Τελικά αποδεικνύεται ότι τίποτα δεν αλλάζει σε αυτόν τον τόπο:

"Αγαπητέ/ή κύριε/κυρία,

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το getitnow.gr για τις αγορές σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τη παραγγελία σας για το προϊόν MEMORY DDR3 EXCELERAM 12GBKIT 1333 CL9 με κωδικό 0540603, οπότε δυστυχώς θα πρέπει να προχωρήσουμε στην ακύρωσή της. Μας συγχωρείτε για την όποια ενόχληση σας προκαλέσαμε. Σαν ελάχιστο δείγμα κατανόησης θα θέλαμε να σας αποστείλουμε δώρο το προϊόν ΣΑΚΙΔΙΟ ΟΒΑΛ PAXOS FERRARI OVERALL με κωδικό 0519833 χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση.

Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Με εκτίμηση,

ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

http://www.getitnow.gr

800-11-43848"....

Αυτό το "δεν θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε την παραγγελία σας" δεν ξέρω αν στέκει νομικά....

Δημοσ.

Κοιτάξτε, στη 1η γκάφα σας έδωσαν μεγαλύτερες οθόνες και εκτέλεσαν τις παραγγελίες, στην 2η γκάφα, δίνουν τσάντα..γιατί ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟΙ παρήγγειλαν :lol:

Εγώ την κίνηση τους να στείλουν έστω και τσάντα δωρεάν, ΜΟΝΟ ΩΣ ΘΕΤΙΚΗ μπορώ να την εκλάβω, ο ανταγωνισμός σου ρίχνει ΑΚΥΡΟ και δε δίνει τίποτα.

Δημοσ.

Καλοριζικες οι τσαντουλες παιδια...Βαλτε τις αντι για μνημες στο pc κ θα πηγαινει μπαλα...Εξαλλου ειναι Ferrari...:P

• Moderators
Δημοσ.
Καλοριζικες οι τσαντουλες παιδια...Βαλτε τις αντι για μνημες στο pc κ θα πηγαινει μπαλα...Εξαλλου ειναι Ferrari...:P

Εγω θα βαλω τις 4GB μνημουλες 1600 στα 50 ευρω, εσυ μπορεις να βαλεις τη τσαντουλα αν θες :-)

Δημοσ.

Πάντως και εμένα η παραγγελία είναι σε επεξεργασία ακόμα.

Είχα παραγγείλει χτές 2 σετάκια των 4GB (2χ2) στα 50 ευρώ έκαστο.

Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα. :-)

Δημοσ.

τι τσαντες και τσόντες λενε ρε. ας εδιναν καλύτερα μια "δωροεπιταγή" 10-20 €. πιο καλα θα καθόταν στον άλλο που του την ¨"έδωσες" με το ακυρο. Γνώμη μου πάντα. Κατα τα αλλα μπραβο ακόμα και για αυτή την κίνηση (εχει κανει αραγε παρομοιες το πλαισιο που σε λίγο θα πουλήσει μέχρι και τα ιδρωμένα μπλουζακια των υπαλληλων του) αν και τη θεωρω λίγο γελοια...

Δημοσ.
Mόλις έλαβα το ακόλουθο email. Τελικά αποδεικνύεται ότι τίποτα δεν αλλάζει σε αυτόν τον τόπο:

"Αγαπητέ/ή κύριε/κυρία,

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το getitnow.gr για τις αγορές σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τη παραγγελία σας για το προϊόν MEMORY DDR3 EXCELERAM 12GBKIT 1333 CL9 με κωδικό 0540603, οπότε δυστυχώς θα πρέπει να προχωρήσουμε στην ακύρωσή της. Μας συγχωρείτε για την όποια ενόχληση σας προκαλέσαμε. Σαν ελάχιστο δείγμα κατανόησης θα θέλαμε να σας αποστείλουμε δώρο το προϊόν ΣΑΚΙΔΙΟ ΟΒΑΛ PAXOS FERRARI OVERALL με κωδικό 0519833 χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση.

Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Με εκτίμηση,

ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

http://www.getitnow.gr

800-11-43848"....

Αυτό το "δεν θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε την παραγγελία σας" δεν ξέρω αν στέκει νομικά....

Μια απο τα ιδια κι εδω... Ολοιδιο email.

Και τελειως ακυρη εξηγηση...

Δημοσ.

Προσπερνωντας το φθηνοσακιδιο αλλά Sport Billy,

δεν υπαρχει ουτε ενας που να παραλαβει τα 12 GB?

Κανονικα (!) θα επρεπε να δωσουν καποια τεμαχια...

[εστω για λογους word-of-mouth διαφημισης τους]

Δημοσ.

μεγαλο σφαλμα η προσφορα σακιδιου σε σχεση με τις μνημες που θελαμε.

θα μπορουσαν να κανουν κατι αλλο αφου τους ενημερωσα νωρις και ειπαν οτι θα εκτελεστει κανονικα η παραγγελια.

αλλα ειπαμε οτι ειναι αγορα εξ αποστασεως και το εκμεταλευονται προς οφελος τους παρα τα αντιθετα αναγραφομενα για σχεση εμπιστοσυνης μεταξυ πελατη και getitnow.

απο μενα κατατασεται στα αναξιοπιστα e-shops.

οι τεχνικοι λογοι που επικαλεστηκαν ειναι τουλαχιστον αστειοι.

καμια κατανοηση εκ μερους μου.

edit

και επειδη διαολιστηκα εκανα προχειρο search με αποτελεσμα

G.Skill Ripjaws

http://www.memoryc.com/computermemory/ddr3ram/4gbgskillripjawpc312800cl9dualkit.html(PC3-12800)

http://www.getitnow.gr/prod/pliroforiki/anabathmisi/mnimes-memory/gskill-rl-f3-12800cl9d-4gbrl-memory-4-gb-2-x-2-gb-dimm-240-pin-ddr3/prod251186pp/

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=18885&cat=4&sub=244&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined(Cas Latency

CL7)

http://www.getitnow.gr/prod/pliroforiki/anabathmisi/mnimes-memory/gskill-ripjaws-f3-10666cl9d-4gbrl-mnimi-4-gb-:-2-x-2-gb-dimm-240-pin-ddr3/prod252023pp/(PC3-10666,CL9)

αυτα τι ειναι κυριοι του getitnow;

επικαλουμενοι το τεχνικο προβλημα θα στειλετε την διαφορα χρηματων σε αυτους που αγορασαν το kit η θα κανετε την παπια;;

Δημοσ.

Για μενα το πιο απαραδεκτο απο ολα ειναι οτι αλλαξανε τους Ορους Πωλησεων, πριν τους παρουν χαμπαρι ολοι, για να καλυψουν τα οπισθια τους.

Τωρα το εχουν βαλει ετσι:

Η παραγγελία σας θεωρείται δεσμευτική όταν στην κατάσταση παραγγελίας υπάρχει η ένδειξη «Απεσταλμένη» ή «Προς το κατάστημα».

Παραγματικα γελοιοι!!!

Μηπως εχει κρατησει κανεις screenshot των Ορων Πωλησεων, πριν τους αλλαξουν?!?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...