Προς το περιεχόμενο

αναζητιση ονοματος

nikolakisn86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας , εδω κ λιγο καιρο με παιρνουν τηλεφονω στο κινητο κ με λενε χαζομαρες . τα τηλεφωνα τους τα εχω . υπαρχει τροπος να βρω σε πιους ανηκουν ?

Δημοσ.
γεια σας , εδω κ λιγο καιρο με παιρνουν τηλεφονω στο κινητο κ με λενε χαζομαρες . τα τηλεφωνα τους τα εχω . υπαρχει τροπος να βρω σε πιους ανηκουν ?

Καλώς ήρθες!

Αν είναι σταθερά και δεν είναι απόρρητα, δηλαδή είναι καταχωρημένα στους καταλόγους του οτε τότε ναι! http://www.whitepages.gr

Αν είναι κινητό όχι

Κάνε και ένα ορθογραφικό έλεγχο πριν όμως ναι; Φιλικά πάντα

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Συζητήσεις για το Wiki. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αφού ξέρεις νούμερο βάλε κάποιον άλλον να πάρει (κατά προτίμηση γυναίκα) να μάθεις.

Αν και νομίζω ότι αν πάρεις τον πάροχο του κινητού και αν είναι στον κατάλογο στο δίνουν το όνομα.

Δημοσ.
Αφού ξέρεις νούμερο βάλε κάποιον άλλον να πάρει (κατά προτίμηση γυναίκα) να μάθεις.

Αν και νομίζω ότι αν πάρεις τον πάροχο του κινητού και αν είναι στον κατάλογο στο δίνουν το όνομα.[/QU

παροχος ειναι η καθε εταιρια ?

Δημοσ.
Μόνο η αστυνομία μετά από μήνυση.

Η άρση απορρήτου γίνεται ΜΟΝΟ κατόπιν εισαγγελικής εντολής και για σοβαρά αδικήματα.

Αν έχεις γνωστό σε πολύ καίρια θέση και στον κατάλληλο παροχο, ίσως μάθεις τα στοιχεία.

Ο καλύτερος τρόπος ειναι να βάλεις γυναίκα να πάρει τηλέφωνο (ψάρεμα)

Δημοσ.
Η άρση απορρήτου γίνεται ΜΟΝΟ κατόπιν εισαγγελικής εντολής και για σοβαρά αδικήματα.

Αν έχεις γνωστό σε πολύ καίρια θέση και στον κατάλληλο παροχο, ίσως μάθεις τα στοιχεία.

Ο καλύτερος τρόπος ειναι να βάλεις γυναίκα να πάρει τηλέφωνο (ψάρεμα)

Δεν είπα και εγώ ότι γίνεται αμέσως,κατά κανόνα δεν μπορείς να πάρεις σε αυτά τα τηλεφωνικά κέντρα(αν μιλάμε για τέτοια), ή χτυπάει επί αορίστου ή δεν χτυπάει καν.

Δημοσ.

Lol πάροχος ναι είναι η κάθε εταιρία.

Φιλαράκι όμως δεν διευκρίνησες κάτι πολύ σημαντικό.Τί χαζομάρες σε λένε?Πλάκα από κάποιον που σε γουστάρει ή θέλει να σου σπάσει τα νεύρα (αφού ξέρεις το τηλ του κάντου κάτι αντίστοιχο) ή χαζομάρες από τίποτα εταιρίες διαφημιστικά κτλ κτλ??

Ως έσχατη λύση αν σε πρίζουν...βάλε το νούμερο που ξέρεις και σε ενοχλούν σε black list και ας τους να νομίζουν ότι το χεις κλειστό ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...