jdoumas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας ήθελα να σας κάνω 2 ερωτησούλες σχετικά με το virtualdj 5.2.... 1) Δεν υπαρχει η επιλογή automix ωστε να αλλάζει αυτόματα τα κομμάτια στην laylist και να μην με αναγκάζει να τα αλλάζω καθε φορά μόνος μου....επίσης δεν βρήκα τίποτα στις επιλογές του προγγράματος.... 2) Θα ήθελα να μου πείτε που μπορώ να κατεβάσω τα plugins για ελληνική γλώσσα διότι στο site του virtual δεν μου το επιτρέπει.... Σας ευχαριστώ take care.....
chesty Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας ήθελα να σας κάνω 2 ερωτησούλες σχετικά με το virtualdj 5.2.... 1) Δεν υπαρχει η επιλογή automix ωστε να αλλάζει αυτόματα τα κομμάτια στην laylist και να μην με αναγκάζει να τα αλλάζω καθε φορά μόνος μου....επίσης δεν βρήκα τίποτα στις επιλογές του προγγράματος.... 2) Θα ήθελα να μου πείτε που μπορώ να κατεβάσω τα plugins για ελληνική γλώσσα διότι στο site του virtual δεν μου το επιτρέπει.... Σας ευχαριστώ take care..... 1.ψαξε enable / disable automatic mixing , κατω απο το fader πρεπει να ειναι (κουμπακι magic).Κανε το enable και πατα να ξεκινισει ενα τραγουδι.Μετα θα τα φορτωνει μονο του (οτι εχεις στη playlist).Εχω την 6,0 pro αλλα αποτι θυμαμαι και στη δικη σου ετσι πρεπει να ηταν. 2.μηπως εννοεις οτι δεν αναγνωριζει ελληνικους χαρακτηρες? η μηπως εννοεις οτι το θελεις μεταφρασμενο στα ελληνικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.