Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για τροπο "προστασιας" φακελων στον σερβερ

linkinpark4175

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια ιστοσελίδα με πολλούς φακέλους. Μερικοί από αυτούς τους φακέλους περιέχουν μόνο αρχεία (τύπου, .jpg, .txt κτλ)

Θέλω μα μπορούν αυτοί που γράφουν το url της εικόνας αυτης (px: mysite.com/folder/pic.jpg) να την βλέπουν αλλά όταν βάζουν το url του φακέλου του (px: mysite.com/folder/) είτε να τους κάνει redirect στο homepage είτε να μην τους δείχνει τα περιεχόμενα του φακέλου.

Ο Τρόπος που χρησιμοποιώ τώρα είναι να βάζω ένα .index.html αρχείο σε καθένα φάκελο, άλλα δεν γίνεται συνέχεια να βάζω index.html αρχεία σε κάθε φάκελο που φτιάχνω

Υπάρχει άλλος τρόπος να το κάνω? (μεσώ τπτ .htaccess?)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για το γρήγορο reply, αλλά πως ακριβώς θα χρησιμοποιήσω το Indexes για να λειτουργήσει?

(Δεν έχω δουλέψει σχεδόν καθόλου με το .htaccess, και δεν θέλω να κάνω καμιά λάθος ρύθμιση)

αυτο που δοκιμασα να κανω ειναι να φτιαξω ενα .htaccess αρχειο και να βαλω αυτο μεσα:

>
<Directory /wp>
 Options Indexes
</Directory>

αλλα τωρα εχω "Internal Server Error"

Δημοσ.

Δημιουργείς ένα .htaccess αρχείο (που θα τοποθετήσεις στο root directory του site σου) με τα ακόλουθα περιεχόμενα:

>Options -Indexes

Δημοσ.
Δημιουργείς ένα .htaccess αρχείο (που θα τοποθετήσεις στο root directory του site σου) με τα ακόλουθα περιεχόμενα:

>Options -Indexes

Αυτο δουλεψε, thanks.

Υπαρχει τροπος να βαλω και καποιο λινκ που να λεει:

"Go back to homepage" ?

Δημοσ.

Χμμμ...Γίνεται με διάφορους τρόπους. Μπορείς π.χ. να φτιάξεις μία custom error page που θα επιστρέφεται στον client όταν προκύπτει error 500 (αυτό που επιστρέφει ο Apache όταν, μεταξύ άλλων, ζητηθεί directory URL για το οποίο έχει απενεργοποιηθεί το directory listing με -Indexes):

http://httpd.apache.org/docs/current/mod/core.html#errordocument

Δημοσ.

403 error σου επιστρέφει ο Apache; 500 θυμόμουν και πρέπει να το είχα τσεκάρει σχετικά πρόσφατα. Oh well, συγγνώμη για το λάθος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...