Προς το περιεχόμενο

Μικρές Αμαρτίες: Tαινίες, Σειρές, Ηθοποιοι που σας αρεσουν αλλά ντρέπεστε να το πειτε

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγω εχω να εξομολογηθω οτι εβλεπα την οικογενεια Καπγουελ να ταλαιπωρει τον δυσμοιρο Κρουζ Καστιγιο και την αγαπη του με την Ιντεν Καπγουελ

Καλά αυτό εννοείται. Και Τόλμη και Γοητεία στα ξεκινήματα. Ακόμα και σήμερα ο βιασμός της Καρολάιν με έχει στοιχειώσει....

Δημοσ.
Βασικά μου αρέσουν κυρίως τέτοιες ταινίες (αν και προσωπικά δεν ντρέπομαι καθόλου). Για την ακρίβεια τρελαίνομαι για πατωμένες ταινίες. Είτε είναι splatter, είτε χαζοκωμωδίες, είτε d-movies, ανεξάρτητες παραγωγές του κώλου, σκετσάκια που διαρκούν μιάμιση ώρα, δίνω και την ψυχή μου. Όσο πιο σουρεάλ και wtf είναι, τόσο το καλύτερο. Ενδεικτικά, αναφέρω τα Kung Pow, The Blob, Hot Rod, Funky Forrest, Trolls, Braindead (Dead Alive) κλπ.

Same here.

Όσο πιο σάπια, τόσο πιο ευχαριστα την βλέπω.

Το kung pow που ανέφερες ας πούμε το θεωρώ απο τις αγαπημένες μου κωμωδίες ever.

Και ναι και γώ αν ανοίξω ποτέ tv προτιμώ να αφήσω να παίζει sex and the city στο bkground παρά οποιαδήποτε άλλη μλκεια έχει εκείνη την ώρα.

Δημοσ.

παλια εβλεπα ανυποτακτες καρδιες στην ΕΤ1 κ αν και κοροιδευα της υπολοιπες φιλες μου που το παρακολουθουσαν φανατικα οπoτε το πετυχαινα δεν αφηνα κανενα να αλλαξει καναλι..shame on me !

Δημοσ.
Same here.

Όσο πιο σάπια, τόσο πιο ευχαριστα την βλέπω.

Το kung pow που ανέφερες ας πούμε το θεωρώ απο τις αγαπημένες μου κωμωδίες ever.

Και ναι και γώ αν ανοίξω ποτέ tv προτιμώ να αφήσω να παίζει sex and the city στο bkground παρά οποιαδήποτε άλλη μλκεια έχει εκείνη την ώρα.

Δημοσ.

κι εγω εβλεπα λαμψη και καλημερα ζωη με τη γιαγια μου παλια:o

Τωρα που το θυμηθηκα, ειμαι περιεργος να δω το τελευταιο επεισοδιο της Λαμψης.

Δημοσ.
κι εγω εβλεπα λαμψη και καλημερα ζωη με τη γιαγια μου παλια:o

Γι αυτό σ' άρεσε ο Κυνόδοντας. Είχες προϋπηρεσία σε ελληνική ποιότητα :P

Δημοσ.
Στη Λάμψη ήτανε:o

και μολις χθες ειδα ενα αποσπασμα που πνιγει εναν πρεζεμπορα:-D

η αληθεια ειναι οτι εψαχνα να βρω το μουσικο κομματι που επαιζε παντα στις σκηνες με μπουνιες σε αργη κινηση κι ετσι ταν ταν ταν ταν ταν ταν ταν ταν!:lol:

Δημοσ.
Γι αυτό σ' άρεσε ο Κυνόδοντας. Είχες προϋπηρεσία σε ελληνική ποιότητα :P

Χαρακτηρες οπως η Βιρνα θα εχουν για παντα ψηλη θεση στην ιστορια της ελληνικης τεχνης:devil::P

Δημοσ.

Maria la del Bario και Esmeralda!

Η αποθεωση ομως ηταν η σφαιτεριστρια Paulina.

Ντρεπομαι, αλλα τα εβλεπα....

φανατικα :P

RESPECT SORAYA!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...