DeadOrganPlayer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Εγω εχω να εξομολογηθω οτι εβλεπα την οικογενεια Καπγουελ να ταλαιπωρει τον δυσμοιρο Κρουζ Καστιγιο και την αγαπη του με την Ιντεν Καπγουελ Καλά αυτό εννοείται. Και Τόλμη και Γοητεία στα ξεκινήματα. Ακόμα και σήμερα ο βιασμός της Καρολάιν με έχει στοιχειώσει....
anthony_88 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Και Μαριμαρ κ Μαρια της γειτονιας με την Thalia!!!
slygeo87 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Τα επεισόδια με τον Ευλογητό στο «Καλημέρα ζωή».
klainmaingr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Βασικά μου αρέσουν κυρίως τέτοιες ταινίες (αν και προσωπικά δεν ντρέπομαι καθόλου). Για την ακρίβεια τρελαίνομαι για πατωμένες ταινίες. Είτε είναι splatter, είτε χαζοκωμωδίες, είτε d-movies, ανεξάρτητες παραγωγές του κώλου, σκετσάκια που διαρκούν μιάμιση ώρα, δίνω και την ψυχή μου. Όσο πιο σουρεάλ και wtf είναι, τόσο το καλύτερο. Ενδεικτικά, αναφέρω τα Kung Pow, The Blob, Hot Rod, Funky Forrest, Trolls, Braindead (Dead Alive) κλπ. Same here. Όσο πιο σάπια, τόσο πιο ευχαριστα την βλέπω. Το kung pow που ανέφερες ας πούμε το θεωρώ απο τις αγαπημένες μου κωμωδίες ever. Και ναι και γώ αν ανοίξω ποτέ tv προτιμώ να αφήσω να παίζει sex and the city στο bkground παρά οποιαδήποτε άλλη μλκεια έχει εκείνη την ώρα.
anastasia992 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 παλια εβλεπα ανυποτακτες καρδιες στην ΕΤ1 κ αν και κοροιδευα της υπολοιπες φιλες μου που το παρακολουθουσαν φανατικα οπoτε το πετυχαινα δεν αφηνα κανενα να αλλαξει καναλι..shame on me !
thanocaster Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Same here.Όσο πιο σάπια, τόσο πιο ευχαριστα την βλέπω. Το kung pow που ανέφερες ας πούμε το θεωρώ απο τις αγαπημένες μου κωμωδίες ever. Και ναι και γώ αν ανοίξω ποτέ tv προτιμώ να αφήσω να παίζει sex and the city στο bkground παρά οποιαδήποτε άλλη μλκεια έχει εκείνη την ώρα.
Antonis3d Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ο,τιδήποτε έχει σχέση με ζόμπι. Πόρωση!!!! +10000
anterovgaltis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Τα επεισόδια με τον Ευλογητό στο «Καλημέρα ζωή». Στη Λάμψη ήτανε Εεεεε δεν το έβλεπα εγώ, η γιαγιά μου... απλά τύχαινε
marantonis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 κι εγω εβλεπα λαμψη και καλημερα ζωη με τη γιαγια μου παλια Τωρα που το θυμηθηκα, ειμαι περιεργος να δω το τελευταιο επεισοδιο της Λαμψης.
yannis27gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 κι εγω εβλεπα λαμψη και καλημερα ζωη με τη γιαγια μου παλια Γι αυτό σ' άρεσε ο Κυνόδοντας. Είχες προϋπηρεσία σε ελληνική ποιότητα
salliara Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Στη Λάμψη ήτανε και μολις χθες ειδα ενα αποσπασμα που πνιγει εναν πρεζεμπορα η αληθεια ειναι οτι εψαχνα να βρω το μουσικο κομματι που επαιζε παντα στις σκηνες με μπουνιες σε αργη κινηση κι ετσι ταν ταν ταν ταν ταν ταν ταν ταν!
marantonis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Γι αυτό σ' άρεσε ο Κυνόδοντας. Είχες προϋπηρεσία σε ελληνική ποιότητα Χαρακτηρες οπως η Βιρνα θα εχουν για παντα ψηλη θεση στην ιστορια της ελληνικης τεχνης
sheik Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Maria la del Bario και Esmeralda! Η αποθεωση ομως ηταν η σφαιτεριστρια Paulina. Ντρεπομαι, αλλα τα εβλεπα.... φανατικα RESPECT SORAYA!
makiaveli83 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 American Ninja 1 ,2 ... Michael Dudikoff
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.