Προς το περιεχόμενο

Μικρές Αμαρτίες: Tαινίες, Σειρές, Ηθοποιοι που σας αρεσουν αλλά ντρέπεστε να το πειτε

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μόνο που βλέπω και ντρέπομαι λιγάκι (δεν το λέω παρα έξω) είναι το The Vampire diaries...

κι εγω-κι εγω :-D μονο λιγακι?

μεχρι και το one tree hill το εκοψα. αλλα αυτο με τπτ!!!

ποσο χαιρομαι που δεν ειμαι μονη!

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εμενα μου αρεσει το sex and the city αλλα δεν ντρεπομαι καθολου γιαυτο

Επισης εβλεπα καλημερα ζωη σε μια φαση (τοτε με τον ευλογητο :P)

Δημοσ.
Δεν νομιζω οτι "ντραπηκε" ποτε κανεις για το BH

Ουτε καν η μανα μου που εβλεπε νεανικη σειρα

Εκτος αν το παιζεις χεβιμεταλας σκληρος απο τα 3 σου ή σατανιστης, η γενεια μας (δεκαετια 80-90) μεγαλωσε στην ουσια με το στυλ του Μπεβερλι, ηταν Mainstream, το περιεργο θα ηταν να μην το εβλεπε κανεις

Ναι όλοι το βλέπαμε.

Μετά από κάποια χρόνια όταν καταλαβαίνεις το πόσο αφελές ήτανε, το πόσο Αμερικανιά (από τις χειρότερες μάλιστα) ε λες λίγο στον εαυτό σου γελώντας "καλά τι καθόμουνα και έβλεπα".

Δεν νιώθεις και στιγματισμένος. Και αν γυρνούσαμε το χρόνο πίσω ΘΑ το ΞΑΝΑπαρακολουθούσαμε:-)

Δημοσ.
Gilmore Girls. Έπαιζε μονίμως στην tv λόγο των γυναικών στο σπίτι. Και όσο και αν έπαιζα ότι μου την έδινε, το έβλεπα άνετα. Ένα σωρό έξυπνες ατάκες, ενδιαφέρον (και πολύ αστείοι) χαρακτήρες κ.α.
Δημοσ.

Πιάνω συχνά τον εαυτό μου τώρα τελευταία να βλέπει όπερα στο σινέ+.

Και να μη βαριέται κιόλας!

Επίσης με θυμάμαι πάλι σχετικά πρόσφατα να χαζεύω στην ΝΕΤ καλλιτεχνικό πατινάζ για μπόλικη ώρα.

(ίσως κάποιος καλοσχηματισμένος κώλος μου τράβηξε την προσοχή, δε θυμάμαι).

Δημοσ.
Επίσης με θυμάμαι πάλι σχετικά πρόσφατα να χαζεύω στην ΝΕΤ καλλιτεχνικό πατινάζ για μπόλικη ώρα.

gay-test.jpg

Δημοσ.
Πιάνω συχνά τον εαυτό μου τώρα τελευταία να βλέπει όπερα στο σινέ+.

Και να μη βαριέται κιόλας!

Αυτό λέγεται ανέβασμα επιπέδου και δείχνει οτι ωριμάζεις. Σαν το τυρί. Σαν το κονιάκ. Σε συγχαίρω.

Δημοσ.

Σε 4 σελίδες, πόσοι ήταν εκείνοι που παραδέχτηκαν ότι βλέπουν Sex and the City? Επιτρέπεται να χαρώ γι' αυτό? :P

Πάω στοίχημα πάντως ότι δημοσίως όχι μόνο αρνείστε ότι το παρακολουθείτε αλλά το κοροϊδεύετε γιατί είναι "μια σειρά για χαζογκόμενες".

Δημοσ.

Ωριμάζω σαν το τυρί.

Πρέπει να είναι το πιο απαίσιο κομπλιμέντο που έχω ακούσει ποτέ!

:lol:

Btw, όλοι έχουμε απολαύσει στιγμές της μιλφομανούς που παίζει στο sex & the city, ντροπή θα ήταν να τις σνομπάραμε.

Δημοσ.
Btw, όλοι έχουμε απολαύσει στιγμές της μιλφομανούς που παίζει στο sex & the city, ντροπή θα ήταν να τις σνομπάραμε.

Σωστός! :-D Σωστός και σ' αυτό που είπες για το καλλιτεχνικό πατινάζ, και εγώ πιάνω τον εαυτό μου να το παρακολουθεί :o

Αυτό με το τυρί τι σχέση έχει με το νήμα?

edit: τώρα είδα το post του freedubus.

Δημοσ.

Sex and the city, εχω παρακολουθησει αρκετα επεισοδια χωρις καμμια ντροπη, απλα καποια στιγμη το βαρεθηκα

BH90210 προφανως και το ειδαμε ολο χωρις καμμια παραληψη.

Αλλα εκει που σας εχω ολους ειναι στο οτι ειδα επι δυο συναπτα ετη καθημερινως το Ατιθασα Νιατα. Πορωση.

Δημοσ.
Σωστός! :-D Σωστός και σ' αυτό που είπες για το καλλιτεχνικό πατινάζ, και εγώ πιάνω τον εαυτό μου να το παρακολουθεί :

Σιγα εγω το γραφω και στο βιντεο

Δημοσ.

Εγω εχω να εξομολογηθω οτι εβλεπα την οικογενεια Καπγουελ να ταλαιπωρει τον δυσμοιρο Κρουζ Καστιγιο και την αγαπη του με την Ιντεν Καπγουελ

ΥΓ. Aσχετο αλλα Donna Martin graduates, Donna Martin graduates!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...