anthony_88 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 μου αρεσε το just like heaven με την reese witherspoon και τον mark rufallo. ρομαντικη, δακρυβρεχτη κομεντι για κοριτσακια :-P
Tilemaxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Για κάποιο λόγο το Sex and the City (όχι πάντως για τις πρωταγωνίστριες). Δεν ξέρω γιατί, όποτε το πετυχαίνω στον Alpha συνήθως βλέπω ολόκληρο το επεισόδιο.
Asta_na_Pane Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Το Glee.. Ψιλό μιούζικαλ σειρά κλπ αλλά δεν ξέρω.. μ' αρέσει. Από ταινίες, τα Rocky και τα Die Hard. Yipi kai ye motha f_@#ka
slygeo87 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Το Βαν χελσινγκ με τον Χιου Τζακμαν και το Φράνκενστάϊν με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο.
Deponakias Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 για μενα ειναι το beverly hills 90210 ... Καθε καλοκαιρι που το βαζει στον alpha το βλεπω αυτο και το baywatch
fearwhatnow Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Για κάποιο λόγο το Sex and the City (όχι πάντως για τις πρωταγωνίστριες). Δεν ξέρω γιατί, όποτε το πετυχαίνω στον Alpha συνήθως βλέπω ολόκληρο το επεισόδιο. Μαλλον επειδη σε σχεση με αυτα που παιζει η ελληνικη τηλεοραση σου φαινεται εξωπραγματικα καλο
Cue Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 ΒΗ90210 δύναμη τελικά. Όχι για να μη λένε μερικοί μερικοί
Tilemaxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μαλλον επειδη σε σχεση με αυτα που παιζει η ελληνικη τηλεοραση σου φαινεται εξωπραγματικα καλο Σίγουρα καλύτερο απο οποιαδήποτε ελληνική σειρά που παίζεται atm. Οι ερμηνείες είναι εξαιρετικές.
alex_000 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Σας έχω... Υπήρχε μια εποχή, πριν κάμποσα χρόνια, που όταν πετύχαινα Sex And The City στην τηλεόραση το άφηνα και το έβλεπα επειδή μου άρεσε. Το sex and the city ειναι γαμώ τις σειρές εγώ έχω δεί όλους τους κύκλους, δεν καταλαβαίνω γιατι θα ντρεπόμουν να το πώ όμως. ΒH 90210: Δεν ξέρω τι μου συνέβαινε αλλά κάθε Τρίτη 22:00 (νομίζω) έκανα κατάληψη στην τηλεόραση για να δω τι άλλο θα πάθει η θαλασσοδαρμένη/έπεσαν πάνω οι επτά πληγές του φαραώ Κέλυ. Καταραμένε Spelling και αυτό γαμούσε ειδικά όταν είσαι 14-16 χρονών.. Εντάξει είναι μαλλον στο χαρακτήρα μου να μην ντρέπομαι για κάτι που μου αρέσει καθώς αν αρέσει μόνο σε εμένα σημαίνει οτι όλοι οι άλλοι κάνουν λάθος
Sellers Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Ε καλά και εσύ τώρα πιάστηκες απο την λέξη ''ντρέπομαι''. Δεν έχουμε κοκκινήσει και απο την ντροπή μας.
Ntinaras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 μ αρεσε να βλεπω μπομπ σφουγγαρακη! επισης μ αρεσε αρκετα ο τιτανικος
RottenLungs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Καλα Μπομπ έβλεπα και εγω κάθε μεσημέρι με το φαγητό όταν ήταν στο Channel 9 (Πάτρικ είσαι αρχηγός). Καλα ντρέπεσαι για τον Μπομπ, παίζει να είναι απο τα καλύτερα καρτούν στην ελληνική τηλεόραση (εγω είχα πάρει και μπαλόνι Πάτρικ απο τον δρόμο στην κοπέλα μου)... Το μόνο που βλέπω και ντρέπομαι λιγάκι (δεν το λέω παρα έξω) είναι το The Vampire diaries...
yannis27gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Fak, ούτε στον εαυτό μου δεν παραδέχομαι ότι πεθαίνω για τις ανόητες αμερικανιές τύπου Τρελές Σφαίρες. Μόνο με Βέγγο γελάω περισσότερο!
thanocaster Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 μ αρεσε να βλεπω μπομπ σφουγγαρακη!επισης μ αρεσε αρκετα ο τιτανικος Έχω μέχρι και ποτήρι μπομπ, ποτήρια κλπ, όλες τις σεζόν αγγλικά και Ελληνικά, γενικά λατρεύω μπομπ! Μέχρι και στη σχολή είχε διάλειμμα από εργασίες εξαμήνου να δούμε μπομπ. Η μόνη άλλη φορά που έγινε κάτι αντίστοιχο ήταν το Ελλάδα - ΗΠΑ για το μουντομπάσκετ.
KaizerSoze Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 ΒH 90210: Δεν ξέρω τι μου συνέβαινε αλλά κάθε Τρίτη 22:00 (νομίζω) έκανα κατάληψη στην τηλεόραση για να δω τι άλλο θα πάθει η θαλασσοδαρμένη/έπεσαν πάνω οι επτά πληγές του φαραώ Κέλυ. Καταραμένε Spelling Δεν νομιζω οτι "ντραπηκε" ποτε κανεις για το BH Ουτε καν η μανα μου που εβλεπε νεανικη σειρα Εκτος αν το παιζεις χεβιμεταλας σκληρος απο τα 3 σου ή σατανιστης, η γενεια μας (δεκαετια 80-90) μεγαλωσε στην ουσια με το στυλ του Μπεβερλι, ηταν Mainstream, το περιεργο θα ηταν να μην το εβλεπε κανεις Eιναι σαν να πει καποιος 30αρης "Ντρεπομαι αλλα μου αρεσε το Καρατε Κιντ" ΠΡΟΦΑΝΩΣ μας αρεσε το Καρατε Κιντ, σε ποιον ΔΕΝ αρεσε το Καρατε Κιντ? Από ταινίες, τα Rocky και τα Die Hard. Yipi kai ye motha f_@#ka Σε ποιον δεν αρεσουν? Εκτος απο το Ροκι 5, ολα τα αλλα ειχαν απο πολλα ως λιγα να προσφερουν στο ειδος τους(που για τα Ροκι 3 και 4 ειδος=αμερικανια εν μεσω Ψυχρου Πολεμου=τρελη cultια) Οσο για Τζον Μακ Κλειν, ειναι ο ορισμος του pop corn action movie ΥΓ. Ειμαι 31 στα 32 και βλεπω κανονικοτατα Μπομπ. Μπορω να κανω και τη φωνη του Πατρικ. Δεν ντρεπομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.