Προς το περιεχόμενο

Μικρές Αμαρτίες: Tαινίες, Σειρές, Ηθοποιοι που σας αρεσουν αλλά ντρέπεστε να το πειτε

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελα, για πειτε τα ολα.

Για ποια ταινια/σειρα/ηθοποιο θα σας κοροιδευαν οι αλλοι αν παραδεχοσασταν οτι σας αρεσει?

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΣΤΗΒΕΝ ΣΙΓΚΑΛ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!:lol:

Σπαστους στο ξυλο ολους

by far ο πιο ρεαλιστικος γαμωκαιδερνος του σινεμα

Τι στο διαολο, ειναι πιο ρεαλιστικος ο Βαν Νταμ ή ο Σταλονε που τις τρωνε επι 119' και ξαφνικα για καποιο μαλλον υπερφυσικο λογο στο 120' συνερχονται και δερνουν τον κακο

Ετσι ρε, Στιβεν να πλακωνει ατσαλακωτος και χωρις να ιδρωνει, επι 1,5 ωρα. Αν καποιος μπορει να δερνει επι 1,5 ωρα προφανως ειναι τοσο γαματος που δεν τον αγγιζει κανεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Adventures in Babysitting την είχα γράψει σε βιντεοκασέτα και την έβλεπα 13531513 φορές, καθώς επίσης και BH90210 που στηνόμουν κάθε επεισόδιο στο Mega νομίζω να την δω. Μάλιστα ξεκίνησα να παρακολουθώ ξανά από την αρχή πέρσυ να δω πως θα μου φαινόταν και την περίμενα χειρότερη.

Και δε ντρέπομαι να το πω. :P

Δημοσ.

Βλεπω τις οικογενειακες ιστοριες στον Αλφα. Δε ντρεπομαι να το πω, πολυ γελιο εχει. Και μου αρεσουνε κατι τετοια πικαντικα:P:o

Δημοσ.

Σας έχω...

Υπήρχε μια εποχή, πριν κάμποσα χρόνια, που όταν πετύχαινα Sex And The City στην τηλεόραση το άφηνα και το έβλεπα επειδή μου άρεσε.

Δημοσ.
Βλεπω τις οικογενειακες ιστοριες στον Αλφα. Δε ντρεπομαι να το πω, πολυ γελιο εχει. Και μου αρεσουνε κατι τετοια πικαντικα:P:o

κι εγω το βλεπω. Το πιο καλο της υποθεσης ειναι οτι δινει δουλεια σε αγνωστους ηθοποιους την ωρα που τα καναλια εχουν γεμισει reality

Δημοσ.
Ταινια "Irreversible" απο Gaspar Noe.Δεν εχω βρει ακομη ανθρωπο που να τη θεωρει αριστουργημα οπως εγω.

Κι ούτε πρόκειται :rolleyes:

Εντάξει λοιπόν...:-D

Έβλεπα Candy Candy και μάλιστα είχα κλάψει όταν ο Άντονυ έπεσε από το άλογο και σκοτώθηκε (sorry για το spoiler :P)

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Που τα θυμάσαι αυτά ρε άνθρωπε?

Δημοσ.
κι εγω το βλεπω. Το πιο καλο της υποθεσης ειναι οτι δινει δουλεια σε αγνωστους ηθοποιους την ωρα που τα καναλια εχουν γεμισει reality

και υπεραταλαντους. Αν δεν ηταν τοσο κακοι ισως να μην το βλεπα. Τωρα βγαζει μια b/c-movie αισθητικη. Σιγουρα δε παιζουν ερασιτεχνες;

Δημοσ.

Βασικά μου αρέσουν κυρίως τέτοιες ταινίες (αν και προσωπικά δεν ντρέπομαι καθόλου). Για την ακρίβεια τρελαίνομαι για πατωμένες ταινίες. Είτε είναι splatter, είτε χαζοκωμωδίες, είτε d-movies, ανεξάρτητες παραγωγές του κώλου, σκετσάκια που διαρκούν μιάμιση ώρα, δίνω και την ψυχή μου. Όσο πιο σουρεάλ και wtf είναι, τόσο το καλύτερο. Ενδεικτικά, αναφέρω τα Kung Pow, The Blob, Hot Rod, Funky Forrest, Trolls, Braindead (Dead Alive) κλπ.

Δημοσ.
Ελα, για πειτε τα ολα.

Για ποια ταινια/σειρα/ηθοποιο θα σας κοροιδευαν οι αλλοι αν παραδεχοσασταν οτι σας αρεσει?

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΣΤΗΒΕΝ ΣΙΓΚΑΛ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!:lol:

Σπαστους στο ξυλο ολους

by far ο πιο ρεαλιστικος γαμωκαιδερνος του σινεμα

Τι στο διαολο, ειναι πιο ρεαλιστικος ο Βαν Νταμ ή ο Σταλονε που τις τρωνε επι 119' και ξαφνικα για καποιο μαλλον υπερφυσικο λογο στο 120' συνερχονται και δερνουν τον κακο

Ετσι ρε, Στιβεν να πλακωνει ατσαλακωτος και χωρις να ιδρωνει, επι 1,5 ωρα. Αν καποιος μπορει να δερνει επι 1,5 ωρα προφανως ειναι τοσο γαματος που δεν τον αγγιζει κανεις

Tι να κλασουν οι αλλοι μπροστα στον Gino ? Aikido ftw :P

Kαι ο Bαν Νταμ παντως μια χαρα ηταν στο kickboxer .

Και οχι μονο αυτο αλλα χωρις ντροπη ομολογω οτι γουσταρα και american (και οχι μονο ) ninja , οπως και τις παλιες ταινιες του Juckie , εκεινες τις κινεζικες οπου σε κοπαναγε με κουπια, χαρτοκουτια, στυλαρια και δεν συμμαζευεται . :P

Δημοσ.

ΒH 90210: Δεν ξέρω τι μου συνέβαινε αλλά κάθε Τρίτη 22:00 (νομίζω) έκανα κατάληψη στην τηλεόραση για να δω τι άλλο θα πάθει η θαλασσοδαρμένη/έπεσαν πάνω οι επτά πληγές του φαραώ Κέλυ.

Καταραμένε Spelling

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...