4saken Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μπορειτε να μου προτεινετε καποιαgames σχετικα με τον 2 ΠΠ εκτος των Hidden and Dangerous 2,MOH και Call of Duty?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Χμ... κάτι σε Company of Heroes και Men of War για Real Time Tactics, IL-2 και την παρέα του για flight simulator (μέχρι να βγει το Storm of War: Battle of Britain), Silent Hunter IV για submarine simulator και γενικά διάφορα. Για FPS, κάτι σε Red Orchestra ή Day of Defeat Source;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Σε tb και rl strategy (tactical, operational) υπάρχουν πάμπολοι τίτλοι, πρέπει να διευκρινήσει ο ts ποια κατηγορία ή κατηγορίες των ενδιαφέρουν.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Γενικά για WW2 υπάρχουν αρκετά πράγματα. Και για flight sims/arcade και naval (σαν battlestations midway, κλπ).
4saken Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Sorry λαθος μου...Δεν θελω strategy απλα κατι σε στυλ MOH και Call of Duty... Παιζω το Silent Hunter 3, δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για το 4....
GREGKERKYRA Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Καλημέρα vourligan . Ένα πολύ ωραίο που είχα παίξει ήταν το Brother in arms 2 είχε κάποια στοιχεία πολύ καλά, δίνεις εντολές στην ομάδα σου, slow motion και άλλα. Πολύ καλό επίσης το Company of Heroes μην κολάς στο ότι είναι στρατηγικής ούτε εμένα μου αρέσουν αλλά αυτό διαφέρει...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Παιζω το Silent Hunter 3, δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για το 4.... Καλό είναι και το 4 και γίνεται καλύτερο με mods. Το 5 μην πάρεις γιατί ήταν τρελή αρπαχτή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.