ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Έχω κάποια κείμενα τα οποία μπορεί να είναι και 20mb το καθένα και μέσα σε κάθε κείμενο υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες περιοχές που θέλω να διαγράψω Για παράδειγμα Η αρχή της περιοχής μπορεί να ξεκινάει με την λέξη "αρχή" και το τέλος της περιοχής με την λέξη "τέλος" Αυτές όμως οι περιοχές μπορεί να επαναλαμβάνονται εκατοντάδες φορές μέσα στο κείμενο και θέλω να τις διαγράψω. Υπάρχει κάποιος text editor που να το κάνει αυτό?
TheELF Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Όλα τα καλά text editor ακόμα και το wordpad έχει εύρεση και αντικατάσταση,αν είναι στάνταρ header και footer μπορείς μέσα από τα office να τα ορίσεις ώστε να μην τα δείχνει ή να τα αφαιρέσει και όλα.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δουλεύω το ultra edit . Το find and replace το ξέρω και το δουλευω συχνά. Το θέμα είναι ότι αυτό που θέλω είναι λίγο μπερδεμένο.Θέλω να μειώσω βασικά το μέγεθος του κειμένου για να μπορέσω να ψάξω γρηγορότερα κάποια πράγματα. ---------- Προσθήκη στις 12:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:48 ---------- Παιδιά την βρήκα την λύση τελικά. Ανοίγεις το αρχείο με το word (τουλάχιστον για αυτό βρήκα οδηγίες) και πας με ctrl-h στην επιλογή replace Εκεί πατάς More Και τσεκάρεις την επιλογή wildcards Στο πεδίο find πατάς το εξής \αρχή*\τέλος Δηλαδή αν θέλω να μου βγάλει τα πάντα από την λέξη αρχή ως την λέξη τέλος Αφήνεις κενό το replace with η βάζεις την επιλογή σου και πατάς replace all Έτσι απλά . Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας. Την βοήθεια την βρήκα στο http://msdn.itags.org/word/16332
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.