Προς το περιεχόμενο

Αγορά πολυμηχανήματος Laser

liamis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

. Είχα διαβάσει μάλιστα κάπου (σαν αστείο φυσικά) ότι αν ζεστάνεις τα χαρτιά στον φούρνο πριν την εκτύπωση για να φύγει η υγρασία δεν θα έχεις πρόβλημα.

Στους ποσους βαθμους?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρώτησα λοιπόν το πλαίσιο αν είναι συμβατό το xerox phaser 3100s με τα windows 7 που έχω στο pc μου

και μου είπαν ότι θα ρωτήσουμε τους τεχνικούς και θα σου πούμε!Με παίρνουν λοιπόν τηλέφωνο μετά απο ένα τεταρτάκι

και μου λένε ότι είναι συμβατό μόνο με vista και xp (αφού μου τόνισαν ότι οι τεχνικοί ψάξανε στο net).

Έψαξα λοιπόν εγώ λιγάκι στο net και βρήκα αυτό Link

Είναι όντως ο driver που θέλω?? Νομίζω πω ναι

Aυτος ειναι ο driver,αλλα για καλυτερα και πιο σιγουρα,καλεσε την xerox hellas και κανε μια ερωτηση.

Το πιθανοτερο ειναι οτι οι τεχνικοι του πλαισιου ητανε στο facebook εκεινη την ωρα.Αν δεν ψαξανε στο επισημο site του κατασκευαστη ,που ψαξανε?

Aυτος ειναι ο driver,αλλα για καλυτερα και πιο σιγουρα,καλεσε την xerox hellas και κανε μια ερωτηση.

Το πιθανοτερο ειναι οτι οι τεχνικοι του πλαισιου ητανε στο facebook εκεινη την ωρα.Αν δεν ψαξανε στο επισημο site του κατασκευαστη ,που ψαξανε?

Σωστά τα λές φίλε μου!Πήρα την xerox τηλεφωνο το πρωί και μου είπαν ότι αυτός είναι ο driver και πάρε το μηχάνιμα χωρίς φόβο.

Εγώ 1 λεπτό έψαξα και τον βρήκα αμέσως τον driver,εκείνοι οι τεχνικοί ήθελα να μάθω που ψάνχανε.

Τί να πώ έτσι χάνουν τους πελάτες τους αλλά έχε χάρη που δεν μπορώ να το βρώ αλλού αλλιώς θα σου έλεγα παρά μόνο σε κάτι μικρομάγαζα.

Ποιες ειναι οι εντυπωσεις τελικα απο το Xerox? Ειναι καλυτερος απο τον HP? Ειμαι αναμεσα σε αυτους τους δυο και το σκεφτομαι. Το toner του Xerox ποσο παει?

Ποιες ειναι οι εντυπωσεις τελικα απο το Xerox? Ειναι καλυτερος απο τον HP? Ειμαι αναμεσα σε αυτους τους δυο και το σκεφτομαι. Το toner του Xerox ποσο παει?

Αύριο το xerox θα το έχω στο σπίτι μου και μετά θα σου πω!Όσον αφορά τα τόνερ:

108 ευρώ με Μέγιστη κάλυψη: 4.000 σελίδες. και υπάρχει και το πιο μικρό τόνερ

71.91 ευρώ με Μέγιστη κάλυψη: 2.200 σελίδες.

Ενώ για τον hp m1132 με 67,9 ευρώ εκτυπώνεις Έως και 1600 σελίδες.

Με αναζήτηση στο goolge τα βρίσκεις σε διάφορα μαγαζιά.Με μια απλή διαίρεση παρατηρείς ότι συμφέρει το τόνερ με τα 108 ευρώ του xerox διότι σου έρχεται πιο φθηνά το κόστος ανά σελίδα.

Αυτο που ειδα ειναι οτι το toner του ΗP μπορεις να το βρεις απο 58 ευρω (eshop) και εκτυπωνει 1600 σελιδες συμφωνα με την HP (το eshop αναφερει 2100!!!), αρα περιπου 3,62 λεπτα /σελ .Απο την αλλη το toner του HP κανει 108 ευρω για 4000 σελιδες, δηλαδη 2,7 λεπτα η σελιδα και 72 ευρω για 2200 σελιδες, δηλαδη 3,2 λεπτα/σελιδα . Ολα αυτα βεβαια χονδρικα και σιγουρα τα νουμερα ειναι ελαφρως μεγαλυτερα σε πραγματικες συνθηκες. Η διαφορα στην τιμη αγορας (30 ευρω περιπου) ειναι ουσιαστικα 800 σελιδες που παιρνεις παραπανω απο τον HP (μισο toner). Πιο οικονομικος σιγουρα ο Xerox... αλλα πολλα χρηματα που πρεπει να δωσεις σε συντομο χρονικο διαστημα για την αγορα του εκτυπωτη και του μεγαλου toner σε αυτη την περιπτωση. Η αποφαση εξαρταται λοιπον απο τον ετησιο κυκλο εργασιων σου, αλλα και απο τη διαφορα στην ποιοτητα εκτυπωσης. Αν μπορεις λοιπον liamis, δοκιμασε να εκτυπωσεις με το ιδιο χαρτι για να κανεις συγκριση σε ιδιες συνθηκες.

Τελικά το xerox είναι μακράν καλύτερο απο το σηγκεκριμένο hp.Τουλάχιστον από τις πρώτες εντυπώσεις.ΔΕΝ είναι εκτύπωση αυτή που κάνει ο Μ1132,χάλια μαύρα είναι.μόνο το βιντεάκι να δείς στο youtube σου αρκεί.

ο xerox τυπώνει απίστευτα και οι σελίδες δεν τσαλακώνουν.και επίσης στην ανάλυση εκτύπωσης δεν κατάλαβα καμία διαφορά.

οπότε επιλέγεις και παίρνεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...