phanispal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Προσπάθησε να βρεις για να μην αρχίσεις να ξοδεύεσαι άσκοπα.
tryfon85 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 το pc το εφτειαξα κομματι κομματι μονος αλλα τα περισσοτερα τα πηρα απο το πλαισιο... τσιγκουνευομαι τα 30Ε που θελουν για τον ελεγχο αλλα μου φαινεται δεν μπορω να τον αποφυγω.
phanispal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Καλά κάνεις και τσιγκουνεύεσαι. Δεν έχεις κάποιο φίλο, κάτι;
cons1985 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 το pc το εφτειαξα κομματι κομματι μονος αλλα τα περισσοτερα τα πηρα απο το πλαισιο... τσιγκουνευομαι τα 30Ε που θελουν για τον ελεγχο αλλα μου φαινεται δεν μπορω να τον αποφυγω. Ψάξ'το όσο μπορείς μόνο σου αν μπορείς και έχεις εσύ ή κάποιος φίλος σου κάποια άλλη κάρτα δοκίμασε την έτσι ώστε να αποκλίσεις αυτήν την πιθανότητα αν και εγώ πιστεύω πως φταίει το τροφοδοτικό ΧΩΡΙΣ να θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου.
tryfon85 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 δυστυχως ειναι η πρωτη φορα που δεν μπορω να φτειαξω μονος το pc μου... αν ειναι το τροφοδοτικο βρηκα ενα θα το δοκιμασω.... αν ειναι η καρτα γραφικων ομως δεν εχω καποια αλλη να βαλλω... παρολα αυτα σας ευχαριστω ολους για τις χρησιμες συμβουλες σας
liopyr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Πιθανολογώ πως το πρόβλημα προέρχεται από την κάρτα. Όχι ότι το psu είναι της προκοπής, αλλά αφενός η συγκεκριμένη κάρτα έχει μικρές ενεργειακές απαιτήσεις αφετέρου στο football manager παίζει σχεδόν idle. Δοκίμασε και διαφορετικούς drivers, και τρέξε και ένα memtest να αποκλείσεις πιθανότητες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.