GoldenEye Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ όλους για τις αποψεις - προτάσεις σας. Προς το παρόν έκανα στον transmission ένα ακόμη update και πάει καλά. Απλά δεν κατεβάζω πια 100 πραγμματα μαζί όπως έκανα στο παλιό μου macbook. Αν αρχίσει να μου κρασάρει το συστημα πάλι θα στραφώ σε vuze. Και αν τελικά κολλάει και αυτό μάλλον πέτυχα ελλατωματικό Macbook Pro οπότε πρέπει να τους το επιστρέψω πίσω όσο προλαβαίνω :P :P :P !!!!! ειναι θεμα του transmission. αν εχεις πολλα torrent ανοιχτα τοτε για καποιο λογο τραβαει πολλους πορους απο το συστημα και σερνεται. εκτος και αν το φτιαξανε με την τελευταια εκδοση (δεν εχω δοκιμασει ακομα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CharaLOST Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Και εγώ θέμα Transmission πιστεύω πως είναι και γενικά το ίδιο πρόβλημα έχουν πολλοί. Αλλά με την τελευταία έκδοση 10.6.3. Έλεος.. συνεχίζω σε Macindosh καθώς ήμουν ικανοποιημένη από τις παλαιότερες εκδόσεις και απ ότι βλέπω οι καινούργιες πάνε να χτυπήσουν προσδοκίες windows (κολλάει κολλάει κολλάει κ.λ.π) Μια χαρά τα πήγαινε με τα torrent το παλιό μου Macbook. Βέβαια μετά το update το transmission πάει καλύτερα αλλά λίγα λίγα τα κομμάτια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grazzt Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Αν και είμαι fan του vuze, χρησιμοποιώ utorrent που είναι πολύ ελαφρύ και προσφέρει ίδιες ταχύτητες με το vuze. Τελικά vuze.. Το transmission κάνει όντως κάτι κουλά (50 ώρες να ανοίξει magnet links, απογοητευτικές ταχύτητες κλπ). Vuze όμως είναι μπόμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros666 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Η ταχυτητα με το transmission ειναι τραγικη, δυστυχως. Προτιμω το utorrent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 2.4 πιανει το transmission μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δηλαδή, σε σχέση με μTorrent, προτείνεται Vuze; Έχω χρησιμοποιήσει μόνο το μTorrent... εδώ και πολύ καιρό. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο. Θα μπορούσε κανείς που έχει εμπειρία να πει ποιο client προτείνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros666 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δηλαδή, σε σχέση με μTorrent, προτείνεται Vuze; Έχω χρησιμοποιήσει μόνο το μTorrent... εδώ και πολύ καιρό. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο. Θα μπορούσε κανείς που έχει εμπειρία να πει ποιο client προτείνει; uTorrent, μια χαρα ειναι Το Vuze ειναι βαρυ και φορτωμενο με ενα καρο χαζα Οσο για το Transmission, δεν ξερω, αλλοι λενε οτι ειναι κορυφαιο, αλλοι οχι, εγω το συγκρινα με τα ιδια τορρεντ, και οχι μονο μια φορα με το utorrent και ηταν υποδεεστερο οσον αφορα την ταχυτητα και τους peers Δοκιμασε και τα τρια, τι εχεις να χασεις ? 2.4 πιανει το transmission μου Ποσα τορρεντ εχεις φορτωμενα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Ποσα τορρεντ εχεις φορτωμενα ? δεν εχει σημασια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros666 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Αν του βαλω πολλα σα να μπουκωνει, ισως φταιει και η εκδοση που εχω, η τελευταια beta. Δε θυμαμαι πως συμπεριφερεται μια stable εκδοση γιατι ειμαι χεδον παντα σε beta. Με το utorrent δεν εχω τετοια προβληματα το οποιο ειναι επισης σε beta εκδοση Επισης αν βαλω καποιο τορρεντ μεγαλο και με πολλα αρχεια σταματαει μετα απο καμποση ωρα και δε κατεβαζει (βγαζει κατι σαν error) Τεσπα, και με το utorrent μια χαρα δουλεια κανω, ισως δοκιμασω το transmission ξανα σε καποια νεωτερη εκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOKATSA Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Είναι ασφαλές να κατεβάζουμε torrents από το mac μας; Μήπως είναι δυνατόν να εντοπιστούμε μιας και έχουμε εισάγει τα στοιχεία μας κατά την εγγραφή ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Είναι ασφαλές να κατεβάζουμε torrents από το mac μας; Μήπως είναι δυνατόν να εντοπιστούμε μιας και έχουμε εισάγει τα στοιχεία μας κατά την εγγραφή ; headbang headbang. steve is watching you Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.