Προς το περιεχόμενο

εφαρμογή Torrent για Mac OS X ?

CharaLOST

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατι παει στραβά με το Mac book pro Mac O SX Version 10.6.3 που έχω στα χέρια μου εδώ και ένα μήνα ή κάτι πάει στραβά επειδή του έχω περάσει το Transmission. Απ' ότι έψαξα λίγο πολλοί λένε ότι το πρόβλημα είναι με τον Transmission.

Ξέρει κανείς κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα για την έκδοση 10.6.3;

Βοήθεια plzzzz..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατι παει στραβά με το Mac book pro Mac O SX Version 10.6.3 που έχω στα χέρια μου εδώ και ένα μήνα ή κάτι πάει στραβά επειδή του έχω περάσει το Transmission. Απ' ότι έψαξα λίγο πολλοί λένε ότι το πρόβλημα είναι με τον Transmission.

Ξέρει κανείς κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα για την έκδοση 10.6.3;

Βοήθεια plzzzz..

Όταν λες κάτι πάει στραβά τι εννοείς. Δώσε μας κάποιες λεπτομέρειες.

To transmission πάντως είναι το μόνο πρόγραμμα για torrent που δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε κανένα update (σε αντίθεση με speed downloader κτλ).

Γιατί όμως δεν δοκιμάζεις το πιο απλό. Απεγκατέστησε το και δες αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.

Επίσης μήπως έχεις εγκατεστημένο κανένα parallels με bootcamp? Υπό προϋποθέσεις μπορεί να δημιουργήσει κάποιες αστάθειες στο σύστημα.

---------- Προσθήκη στις 09:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:30 ----------

H έκδοση για mac δεν υποστηρίζεται από πολλούς ελληνικούς trackers, οπότε αναγκαστικά είμαστε ακόμη με το transmission.

H έκδοση για mac δεν υποστηρίζεται από πολλούς ελληνικούς trackers, οπότε αναγκαστικά είμαστε ακόμη με το transmission.

Όταν λες δεν υποστηρίζεται?

Και γω transmission χρησιμοποιώ αλλά σε συνδιασμό με την Virgin Media που είναι ... κάθε φορά που το ανοίγω "μπουκώνει".

Λοιπον, οταν εχω το Transmission σε λειτουργεια κολλαει ολο το συστημα. Στην αρχή οτι αλλο κανεις παραλληλα γίνεται απλά αργα, μετά από λίγο κολλάνε όλα και ξεκολλάνε μόνο όταν το lap top κλείσει από μπαταρία.

Μήπως φταίει το ότι μετέφερα το Transmission απ' το παλίο μου Mac book και δεν είναι σωστή έκδοση για τα O SX 10.6.3;

Η ιδέα ότι φταίει ο Transmission μου ήθρε από την πρώτη φορά που το εγκατέστησα γιατί αμέσως είδα να κολλάνε οι άλλες εφαρμογές. Σε ένα φόρουμ με χρήστες Mac διάβασα μια ανάρτηση όπου μια κοπέλα περιέγραφε το ίδιο πρόβλημα με μένα. Στις απαντήσεις κάποιος της έλεγε ότι ο Transmission για την έκδοση 10.6.3 δεν είναι και όλτι καλύτερο. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα;

Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις απαντήσεις σας!

---------- Προσθήκη στις 16:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:30 ----------

Αγαπητέ Trapper μάλλον θα ακολουθήσω το παράδειγμά σου.

Αν και το Vuze δεν το συμπάθησε ποτέ.

Ευχαριστώ όλους για τις αποψεις - προτάσεις σας.

Προς το παρόν έκανα στον transmission ένα ακόμη update και πάει καλά. Απλά δεν κατεβάζω πια 100 πραγμματα μαζί όπως έκανα στο παλιό μου macbook. :(

Αν αρχίσει να μου κρασάρει το συστημα πάλι θα στραφώ σε vuze.

Και αν τελικά κολλάει και αυτό μάλλον πέτυχα ελλατωματικό Macbook Pro οπότε πρέπει να τους το επιστρέψω πίσω όσο προλαβαίνω :P :P :P :P :P :P :P !!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...