Προς το περιεχόμενο

Αξιζει η ATI 6850 σε Core duo e5200( στα 3.5);;

NikosFE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας!

Εχω επεξεργαστη τον Core duo e5200 και με aftermarket aircooler τον δουλευω στα 3.5!

Εαν βαλω την ΑΤΙ 6850 ή την GTX 460, θα εχω εντονο bottleneck;

Τωρα εχω την gts 450(3dmark vantage μου βγαζει στο performance gpu 10050)

Η οθονες που χρησιμοποιω τον Η\Υ ειναι δυο, η μια με αναλυση 1680*1050 και η αλλη 1920*1080.

Τι λετε παιδια, αξιζει η αναβαθμιση ή παω για ολικη αναβαθμιση αργοτερα;

Eυχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Τα 3,5ghz ειναι μια καλη συχνοτητα για να μην εχεις bottleneck σε games, οποτε μην πολυανησυχεις.

Το ερωτημα ομως που θα ηθελα να σου θεσω ειναι αλλο. Η gts450 θεωρεις οτι δεν σε καλυπτει στις δικες σου αναγκες?

Το λεω γιατι η αναβαθμιση απο την 450 σε 6850 η 460 δεν ειναι και καμια τρομερη αναβαθμιση για να πουμε οτι για τα ευρω που θα δωσεις θα δεις τις υπερδιαφορες.

Και το λεω επειδη ειπες οτι μελλοντικα ισως προχωρησεις σε νεο pc full κομπλε, αρα για ποιο λογο να εισαι αναγκασμενος σε ενα νεο pc να βαλεις μια 460/6850, οταν τοτε θα εχουν βγει νεοτερα μοντελα με καλυτερες επιδοσεις?

Κατ'εμε αν δε σε καιει αμεσα για καποιο λογο το +15-20% σε αποδοση αφησε το. Bottleneck δε θα εχεις θαρρω, και αν εχεις δε θα ειναι σημαντικο.

Δημοσ.

Συμφωνώ με MiDi, εκτός κι αν απλά πάρεις τώρα την κάρτα γραφικών που θα έπαιρνες αργότερα μαζί με το υπόλοιπο σύστημα, οπότε θα σου ερχόταν μία-η-άλλη.

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις!

Η αληθεια ειναι οτι σε αναλυση 1680*1050 δεν εχω κανενα προβλημα, σχεδον με φουλ γραφικα στα περισσοτερα παιχνιδια, οχι οτι υπαρχει μεγαλη πτωση σε αναλυση σε 1920*1080.

Αν ειναι η διαφορα 20% μονο, τοτε για τα λεφτα που θα δωσω δεν αξιζει σιγουρα!

Την GTS 450 (Sparlke) της εχω ανεβασει τα ρολογια απο 786 σε 920 την GPU και την μνημη απο 3760 σε 4300.

Σε full load η θερμοκρασια φτανει στους 69c με το fun στο 75%. Aircraft δεν εχω δει ποτε σε αυτη την συχνοτητα ειτε σε παιχνιδια ειτε με το Atitool!

Η θερμοκρασια 69c εινα οκ σε αυτη την συχνοτητα;

Δημοσ.
Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις!

Η αληθεια ειναι οτι σε αναλυση 1680*1050 δεν εχω κανενα προβλημα, σχεδον με φουλ γραφικα στα περισσοτερα παιχνιδια, οχι οτι υπαρχει μεγαλη πτωση σε αναλυση σε 1920*1080.

Αν ειναι η διαφορα 20% μονο, τοτε για τα λεφτα που θα δωσω δεν αξιζει σιγουρα!

Την GTS 450 (Sparlke) της εχω ανεβασει τα ρολογια απο 786 σε 920 την GPU και την μνημη απο 3760 σε 4300.

Σε full load η θερμοκρασια φτανει στους 69c με το fun στο 75%. Aircraft δεν εχω δει ποτε σε αυτη την συχνοτητα ειτε σε παιχνιδια ειτε με το Atitool!

Η θερμοκρασια 69c εινα οκ σε αυτη την συχνοτητα;

Φανταζομαι πως εννοεις artifact και οχι aircraft :-D

Eφοσον σε καλυπτει η 450, μεινε οπως εισαι και περιμενε να προχωρησουν 1-2 γενιες ακομα οι καρτες γραφικων για να δεις την εντυπωσιακη διαφορα που θες:-)

Και οπως λεει και ο phanispal τωρα εχεις μια χαρα ισοροπημενο συστημα, οσο σε βγαζει κρατα το ετσι και οταν πια δε θα σε ικανοποιει με τιποτα χτυπα ενα ολοκαινουριο ισοροπημενο συστημα με την αντιστοιχη καρτα γραφικων.

Δημοσ.

Αυτο θα κανω παιδια που ειπατε! Θα κρατησω το συστημα μου ως εχει και οταν θα ερθει η ωρα του, θα του αλλαξω και τα υπολοιπα!

Ευχαριστω!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εγω παιδια που εχω την 4850 αξιζει να βαλω την 6850 στο συστημα της υπογραφης μου

Δημοσ.

Αλλάξτε CPU πρώτα ρε παιδιά, C2D το 2011 με gaming κάρτα δεν πάει ειδικά αν είστε από αυτούς που παίζουν CPU Limited games (BC2,Call of duty etc).

Όσοι θέλετε αναβάθμιση προτείνω να περιμένετε τους Sandy Bridge.

Δημοσ.

εγω παιδια που εχω την 4850 αξιζει να βαλω την 6850 στο συστημα της υπογραφης μου

Αν κλοκάρεις στα 3400-3600 πιστεύω αξίζει.

Αλλιώς μπορείς να μεταβείς σε Quad 775 αν και εφόσον παρουσιαστεί ευκαιρία απο αγγελιά.

Ευκαιρία εννοώ Quad 775 (κατά προτίμηση όχι Q8xxx) που να δουλεύει σταθερά, κλοκαρισμένος στα 3200-3600 με 60-90 ευρό και φύγει και ο παλιός κανά 40άρι.

Με Q6xx Q9xx Q9x5x θα είσαι super καλυμένος αφού δε θα μένεις πίσω και στα παιχνίδια που ζητάνε 4 cores.

Δημοσ.

Ασχετως 6850, επιβαλλεται (sic!) να τον πας @ 3.5-3.7 GHz

[Υπαρχει βεβαια ενα θεμα: αν θα σε αφησουν οι μνημες...]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...