Προς το περιεχόμενο

Προβλημα συνδεσης SAMSUNG με ΛΑΠΤΟΠ!!!

G@rg@oun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,

Εχω το εξης προβλημα:

Συνδεω το lapto μου με καλωδιο HDMI σε μια 40αρα samsung που εχω,και πολλες φορες<σχεδον ΠΑΝΤΑ>μολις το συνδεσω δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ...συνεχιζει και δειχνει το μυνημα "NO SIGNAL" !!Ενω δηλαδη παει κατι να γινει στην αρχη οταν το συνδεω,κανει σαν να ΨΙΛΟ-ΑΝΑΒΟΣΒΙΝΕΙ και σαν να ετοιμαζεται να δειξει την εικονα που παιζει/δειχνει και στο ΛΑΠΤΟΠ,αλλα ΤΙΠΟΤΑ..και μετα ξαναπεταει αυτο το μηνυμα!!

Αν παλι το βαζω-βγαλω μερικες φορες...καποια στιγμη το "περνει" και δειχνει την εικονα του λαπτοπ!

Τι φταιει το καλωδιο μου? Η TV ? ΤΙ???

υ.γ." με το ΙΔΙΟ καλωδιο HDMI συνδεω και το ps3 μου στην ΙΔΙΑ αυτη TV και παιζει μια χαρα και χωρις προβληματα!! "

Δημοσ.
Καλημερα,

Εχω το εξης προβλημα:

Συνδεω το lapto μου με καλωδιο HDMI σε μια 40αρα samsung που εχω,και πολλες φορες<σχεδον ΠΑΝΤΑ>μολις το συνδεσω δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ...συνεχιζει και δειχνει το μυνημα "NO SIGNAL" !!Ενω δηλαδη παει κατι να γινει στην αρχη οταν το συνδεω,κανει σαν να ΨΙΛΟ-ΑΝΑΒΟΣΒΙΝΕΙ και σαν να ετοιμαζεται να δειξει την εικονα που παιζει/δειχνει και στο ΛΑΠΤΟΠ,αλλα ΤΙΠΟΤΑ..και μετα ξαναπεταει αυτο το μηνυμα!!

Αν παλι το βαζω-βγαλω μερικες φορες...καποια στιγμη το "περνει" και δειχνει την εικονα του λαπτοπ!

Τι φταιει το καλωδιο μου? Η TV ? ΤΙ???

υ.γ." με το ΙΔΙΟ καλωδιο HDMI συνδεω και το ps3 μου στην ΙΔΙΑ αυτη TV και παιζει μια χαρα και χωρις προβληματα!! "

εχεις περασει τους τελευταιους drivers της καρτας γραφικων σου?

αν οχι κανε το.

το ιδιο θεμα ειχα και εγω και.. δουλεψε!:-)

Δημοσ.
εχεις περασει τους τελευταιους drivers της καρτας γραφικων σου?

αν οχι κανε το.

το ιδιο θεμα ειχα και εγω και.. δουλεψε!:-)

To λαπτοπ το πηρα τον περασμενο Ιανουαριο!!δεν νομιζω οτι μπορει να ειναι απο αυτο!!

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ-ΛΑΠΤΟΠ,καινουργια καρτα ολα...και συν οτι ψιλο προβληματα στην συνδεση ειχε απο την αρχη!!

Υπαρχει περιπτωση να εχει βλαβη η ΕΠΑΦΗ/ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ HDMI ???

Δημοσ.

Πολύ δύσκολο...

Πάντως γενικά οι Samsung έχουν ένα θεματάκι με την αναγνώριση εξωτερικού σήματος και την άμεση απόκριση. Για δοκίμασε και από την VGA έξοδο για να βεβαιωθείς αν φταίει η GPU...

Δημοσ.
κανε μια προσπαθεια να το συνδεσεις σε μια αλλη τηλεοραση με hdmi εξοδο για να δεις αν οντως φταει/δεν φταιει η θυρα.

Θα προσπαθησω να βρω μια αλλη τηλεωραση με HDMI να δω τι γινεται...

---------- Προσθήκη στις 00:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:09 ----------

Πολύ δύσκολο...

Πάντως γενικά οι Samsung έχουν ένα θεματάκι με την αναγνώριση εξωτερικού σήματος και την άμεση απόκριση. Για δοκίμασε και από την VGA έξοδο για να βεβαιωθείς αν φταίει η GPU...

Ποια ειναι η GPU?

παντως το ps3 συνδεεται στα μπαμ με το ιδιο καλωδιο!!

Δημοσ.
To λαπτοπ το πηρα τον περασμενο Ιανουαριο!!δεν νομιζω οτι μπορει να ειναι απο αυτο!!

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ-ΛΑΠΤΟΠ,καινουργια καρτα ολα...και συν οτι ψιλο προβληματα στην συνδεση ειχε απο την αρχη!!

Aπό τον περασμένο Ιανουάριο (+ το πόσους μήνες κυκλοφορούσε το μοντέλο) το πιο πιθανό είναι να έχουν βγει καινούριοι drivers για την vga. Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις

Δημοσ.
Aπό τον περασμένο Ιανουάριο (+ το πόσους μήνες κυκλοφορούσε το μοντέλο) το πιο πιθανό είναι να έχουν βγει καινούριοι drivers για την vga. Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις

το ανεφερα για τους drivers γιατι ειχα αναλογο περιστατικο στο παρελθον.

Δημοσ.

Θα ψαξω και αν βρω θα τους περασω τους νεους DRIVERS και θα δω αν υπαρξει διαφορα..

ΟΜΩΣ σημερα δοκιμασα να συνδεσω ενα αλλο Λαπτοπ με το ιδιο καλωδιο και εκανε παλι τα ιδια...λαπτοπ ομως που σε αλλη ΤV και με αλλο καλωδιο παιζει μια χαρα!!

ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΕΟ ΚΑΛΩΔΙΟ HDMI...μαλλον εκει ειναι το θεμα...και αν ειναι εκει ρε γαμωτο κριμα τα λεφτα του γιατι το πηρα απο γνωστο μου ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΤΑ ΑΚΡΙΒΑ..!!!

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις και ένα firmware update στην τηλεόραση. Το κατεβάζεις από το site της samsung το παιρνας χωρίς πρόβλημα και κίνδυνο και βελτιώνει και την λειτουργεία της. Εγώ στην b650 είχα πρόβλημα με τα ψηφιακά μου τα έκανε όλα 16:9 και με firmware έφτιαξε

Δημοσ.
Δοκίμασε να κάνεις και ένα firmware update στην τηλεόραση. Το κατεβάζεις από το site της samsung το παιρνας χωρίς πρόβλημα και κίνδυνο και βελτιώνει και την λειτουργεία της. Εγώ στην b650 είχα πρόβλημα με τα ψηφιακά μου τα έκανε όλα 16:9 και με firmware έφτιαξε

Aυτο πως το κανω?το κατεβαζω και που το αποθηκευω και πως το περναωστην ΤV???

Δημοσ.
Aυτο πως το κανω?το κατεβαζω και που το αποθηκευω και πως το περναωστην ΤV???

Το κατεβάζεις και είναι ένα .exe . Το γράφεις σε ένα φλασάκι άδειο (η δική μου είχε ένα μέσα με το μάνουαλ) το εκτελείς για να αποσυμπιεστεί , και το βάζεις στη tv. Μετά σου βγάζει αυτόματα το μενού για media player αναβάθμιση κτλ

Δημοσ.
Το κατεβάζεις και είναι ένα .exe . Το γράφεις σε ένα φλασάκι άδειο (η δική μου είχε ένα μέσα με το μάνουαλ) το εκτελείς για να αποσυμπιεστεί , και το βάζεις στη tv. Μετά σου βγάζει αυτόματα το μενού για media player αναβάθμιση κτλ

Φιλε η ΤV μου δεν εχει USB εισοδο πανω της...οποτε μαλλον δεν γινεται αυτο που λες...

Εχει 3 HDMI,2 SCART,1 Digital Audio Output, RCA εισοδους και 1 VGA

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...