BRAXOS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 θα ηθελα τα φωτα σας. ειχα ενα pc με τα εξης χαρακτηριστικα αλλα πηρε φωτια Επεξεργαστής: Intel Core2Duo E6600 Μητρική:Asus P5VD2-VM Μνήμη: 2Gigabytes 667MHz Kingston Κάρτα γραφικών: Nvidia 8800GT Zotac του ειχα εγκαταστισει το hyperspin με ολα τα mame και αλους emulators και λιγο με το photoshop ερασιτεχνικα. ειμαι φανατικος gamer αλλα εχω και xbox 360 και ps3( με το fragnstein για fps). το διλημα μου ειναι αξιζει να αγορασω καινουριο μηχανημα οπως πχ το παρακατω ι3 540 με asus 5670 4γιγα ραμ ή να παω σε μτχ c2d στα περιπου 2.66; με την 8800 δεν ειχα κανενα προβλημα με το photoshop οποτε θα εψαχνα κατι αντιστοιχο... η διαφορα μου ειναι οτι σε καινουριο παω περιπου στα 450 ευρω ενω σε μτχ στο 250. αξιζει η αγορα; σας ευχαριστω προκαταβολικα
phanispal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Όχι, δεν αξίζει να πας σε τέτοιο σύστημα. Σε 3πύρηνο ή 4πύρηνο AMD, ναι.
BRAXOS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 ειμαι μεχρι εκεινα τα χρηματα οχι παραπανω μιας και ολα τα παιχνιδια τα εχω στις κονσολες...μονο για hyperspin και photoshop τον θελω. δηλαδη πιο καλα μτχ και με καλη καρτα γραφικων; οι ι3 δεν λενε τιποτα; εχω μεινει λιγο πισω στους επεξεργαστες και με amd δεν ειχα ασχοληθει ποτε και δεν εχω ιδεα. θυμαμαι που ελεγαν παλια οτι ειχαν προβλημα θερμοκρασιας και απο τοτε δεν εχω ασχοληθει μαζι τους...
liopyr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Τι ακριβώς εννοείς όταν λες "πήρε φωτιά"; Το πιθανότερο είναι το σύστημα που ήδη έχεις να επισκευάζεται με κόστος <50€.
BRAXOS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 θελει τροφοδοτικο, mobo, cpu και απο τα νευρα μου εσπασα και τις μνημες. την καρτα γραφικων την πουλησα γιατι μονο αυτη σωθηκε. γενικα ξερω οτι δεν θα παιξω ποτε σχεδον παιχνιδια εκει γιατι στο ps3 εχω 120 παιχνιδια jb και δεν εχω παιξει κανενα και αλλα τοσα στο 360, αλλα με πιανει η μ@@@ κια μου και θελω απλα να υπαρχει. Μονο το hyperspin με ενδιαφερει που και με penium aplo παιζει και λιγο photoshop...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.