titinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 καλησπέρα. έκανα τρία στην σειρά format στο ίδιο pc με δυο διαφορετικά δισκάκια ΑΛΛΑ με το ίδιο λειτουργικό winXP servise pack3.τα οποία τα έχω βάλει πιο παλιά σε αρκετά pc χωρίς κανένα πρόβλημα και μετεπιτα το ίδιο. είχα γύρο στον ένα χρόνο γενικότερα να κάνω format σε pc.kai σήμερα έκανα τρία στην σειρά.ακούστε πως έχουν τα πράγματα. η εγκατάσταση γίνονταν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.όταν ωμός κατεβαζα τησ αναβαθμίσεις από την μαμά μικροσοφτ τησ έκανα εγκατάσταση μετά από την επανεκκίνηση έβλεπα το pc να κολλάει να παίρνω κάτι μηνύματα σφάλματος,ότι το τάδε αρχειο δεν υπάρχει η ότι δεν μπορεί να το διαβάσει.προτού της κατεβάσω το pc δούλευε μια χαρά.και προτού στο ίδιο pc (με επεξεργαστή i7)φόραγα το ίδιο λειτουργικο από το ίδιο δισκάκι,άλλα είπα μετά από ενάμισι χρόνο να κάνω ένα format.(τι το θελα :cry:) οπότε σκέφτομαι μήπως ο billis έχει πιραξι τίποτα στα update για κολλάνε τα XP ώστε να λανσαρι τα 7ρια του?? ακούω γνώμες..
cabdik Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 αφου εκανες την εγκατασταση, περασες ολους τους XP drivers? εβαλες τα net.framework 2-3-3.5? την τελευταια εκδοση DirectX9.0c? δυστυχως τα ΧΡ θελουν πολλα προγραματακια για να δουλεψουν σωστα. αλλα γιατι δεν βαζεις 7αρια να ησυχασεις?
ChangeAllNow Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Έλεγχος δίσκου με το εργαλείο του κατασκευαστή. Αν είναι WD εδώ : http://support.wdc.com/product/download.asp?lang=en , αν είναι Seagete-Maxtor : http://www.seagate.com/www/en-us/support/downloads/seatools/ κλπ. Αν ο δίσκος είναι εντάξει, δίνεις άκυρο στις αναβαθμίσεις.
titinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 ευχαριστώ για τησ γρήγορες απαντήσεις . ναι τα έχω βάλει ΌΛΑ .το έψαξα όσο μπορούσα με της γνώσης που έχω,άλλα κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα. και για αυτόν τον λόγο το έκανα ποστ εδώ ώστε αν κάποιος άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα η έστω να βγάλουμε ένα σαφές συμπέρασμα ώστε να μην την πατήσουν και άλλα άτομα.
TheELF Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Θα βοηθούσε πάντως να μας έλεγες σε ποια αρχεία/προγράμματα σου βγάζει προβλήματα και τι μηνύματα βγάζει. + ότι είπε ο ChangeAllNow (Έτυχα σε pc που φόρτωναν κανονικά τα windows αλλά μετά κολλούσε ότι και να κάνεις και τελικά ήταν χτυπημένος ο δίσκος)
titinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 σχεδόν σε όλες της εφαρμογές. το αστείο πιο είναι?? ,ότι το αφήνω κανα δυο ώρες και λειτουργεί και όταν πάω να κάνω κάτι μετά από καμπόση ώρα ξεκινάει τα σκαλώματα. π.χ. μπορεί να κάνω ελαχιστοποίηση τον φιρεφοξ και μετά όταν πάω να τον ανοίξω να λέει άκυρη η διαδρομή αρχείου :-( και τέτοια πολλά τρελά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.