Προς το περιεχόμενο

που θα βρώ μάτι κουζίνας ατομικό με αντίσταση

santana99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω αυτό που λέει ο τίτλος.

κάτι σαν αυτό

http://www.fast-autos.net/diecast-cars-models/diecast-car-image-large/new-proctor-silex-electric-stove-fifth-burner-hot-plate_200385813389.jpg

Γύρω στα 10€ ή και φτηνότερο. Δεν με ενδιαφέρει να είναι καμιά τρελή ποιότητα. Αν έχετε δει κάπου αθήνα σε κάποιο μαγαζί ας μου πει κάποιος.

Έχω βρει και στο ebay αλλά με ταχυδρομικά πάει πολύ...

Γενικά έχω δει μεμονωμένα μάτια κουζίνας που τα βάζεις στην πρίζα αλλά με αντίσταση δεν έχω βρει...Σαν μέγεθος δεν με απασχολεί...και μόνο μικρό μπρίκι να μπορώ να βάλω μου κάνει.

Δημοσ.

Σε πολλά μαγαζιά με ηλεκτρικές οικιακές συσκευές έχω δει. Και στον Κοτσόβολο, και στο Praktiker αν θυμάμαι καλά. Αλλά και αυτό που δίνεις με αντίσταση είναι. Απλά σε μερικά μπορείς να βάλεις και οινόπνευμα.

Δημοσ.
Γιατι αυτα που τα βαζεις στην μπριζα με αντισταση δεν ειναι?

δεν ξέρω κάτω από την μεταλική πλάκα τι έχει.....εγώ θέλω απευθίας τις αντιστάσεις...

Για καρβουνάκια ναργιλέ το θές?

χαχαχ ναι φίλε μου....

βάζω 3 καρύδα στο γκαζάκι αλλά κάνουν πολύ ώρα τα άτιμα και τελειώνει το γκαζάκι αρκετά γρήγορα....αυτό είναι μορφή :P

Δημοσ.

Σε κανονικό μάτι δοκίμασες? Εγω το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές, αργούσε λίγο παραπάνω αλλα μια χαρά μου το άναβε!

Δημοσ.
Σε κανονικό μάτι δοκίμασες? Εγω το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές, αργούσε λίγο παραπάνω αλλα μια χαρά μου το άναβε!

εννοείς σε αυτό που έχει το "τζάμι" από πάνω? ή το κεραμικό...

σίγουρα θα γίνονται και εκεί απλά το άλλο και το βάζω στο δωμάτιό μου και ανάβουν γρηγορότερα (και είναι φορητό) γιαυτό το προτιμώ...

Δημοσ.
http://www.skroutz.gr/s/288383/Clever-LK-18-450W.html

Κάτι τέτοιο εννοώ. Εγώ σε ίδιο τα ανάβω, και ανάβουν μια χαρά και σχετικά γρήγορα, γιατί απο όσο θα ξέρεις τα φυσικά καρβουνάκια θέλουν λίγη ώρα μέχρι να αρπάξουν καλά!

αν δεν βρω ένα τέτοιο σε πιο μικρό θα πάρω που έχω δει σε πρακτικερ...

@firewalker θα χρειάζομαι 10 στυλούς στο κάθε κάρβουνο :P.....με το γκαζάκι κάνω περίπου 6λεπτά να τα ανάψω και πάλι αν είχα χρόνο θα τα έκανα και 10' είναι 2,5χ2,5χ2,5 το μέγεθος του κάθε κάρβουνου

Δημοσ.

αρχικα τα είχα πάρει απο youandme.gr όμως η 3κιλη συσκευασία έχει 24ευρώ.....ενώ από το γερμανικό που τα πήρα τώρα είχαν 6,59€!!!.....βέβαια θα μου πεις οκ +μεταφορικά ναι πάει κοντά εκεί όμως εκτός των κάρβουνων πήρα και διάφορα άλλα τα οποία Ελλάδα δεν θα τα έβρισκα έτσι και αλλιώς....και αν τα έβρισκα θα ήταν overpriced....:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...