Προς το περιεχόμενο

Αγορά Netbook

CoOliO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους..Ενδιαφέρομαι να αγοράσω 1 netbook με 10.1 οθονούλα..Επιλογές πολλές!!!Τι προτέινετε να κοιτάξω??Η αγορά θα γίνει από e-shop και θέλω να είναι κάτω των 300ευρώ...Είναι καλή φάση τα netbook?1η φορά θα καταφύγω σε φορητά συστήματα!!!Επίσης να αναφέρω πως δεν θέλω laptop...

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%D6%CF%D1%C7%D4%CF%C9+%D5%D0%CF%CB%CF%C3%C9%D3%D4%C5%D3&filter-130=1

Δημοσ.

ειναι καλη φαση αρκει να αποσαφηνισεις τι ακριβως θες δεδομενου οτι τα νετμπουκ εχουν πολυ αργους αλλα και οικονομικους ενεργειακα επεξεργαστες και πολυ χαμηλη αναλυση (τα 10ρια) οθονης,γεγονος που κουραζει πολυ ευκολα λογω του υπερβολικου scrolling.

η γνωμη μου ειναι να εξαντλησεις τις επιλογες σου σε 11 ρια πριν πας σε 10ρι.

και ξεκινας με δεδομενο πως ειναι για πολυ χαλαρες δουλειες.καμια φορα ζοριζονται δλδ ακομα και με flash

---------- Προσθήκη στις 23:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:52 ----------

Βρήκα όμως και αυτό εδώ αλλά νομίζω πως δεν έχει camera και με ενδιαφέρει πολύ να έχει ενσωματωμένη..Λέτε να καταφύγω εδώ?

http://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.900886&oem=SCNF0231TY7

oxi!!!!!!!!! ειναι μεταχειρισμενο με 11 μηνες εγγυηση..κοροιδα ψαχνουν

Δημοσ.

Με τίποτα το laptop?Ξέρεις αν έχει cam?Εγώ δεν ψάχνω κάτι δυνατό..Κ έχω 2 επιλογές!!!Η 10αρακι netbook η το μεταχειρισμένο laptop...

---------- Προσθήκη 17-11-2010 στις 00:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 16-11-2010 στις 23:57 ----------

Μάλλον θα καταλήξω εδώ..Τι λες?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900887

Δημοσ.
και καλα εκανες γιατι αν καθεσαι με τις ωρες στο net,με το netbook

θα σου εβγαιναν εξω τα ματια!

Μάλλον δεν κατάλαβες, το μεταχειρισμένο netbook πήρε αν κρίνω και από το link παραπάνω που το βγάζει πλέον μη διαθέσιμο.

Δημοσ.
Μάλλον δεν κατάλαβες, το μεταχειρισμένο netbook πήρε αν κρίνω και από το link παραπάνω που το βγάζει πλέον μη διαθέσιμο.

notebook-laptop ειναι αυτο που λεει το παιδι στο λινκ!(και λογικα οπως συμφωνουμε,αυτο πηρε!:-)

''Οθόνη: Ευρεία οθόνη υψηλής ανάλυσης 15.6'' HP LED BrightView με ανάλυση 1366 x 768.''

''Τελικά επέλεξα το μεταχειρισμένο...Ευχαριστώ για τον κόπο.!.'' -->μεταχειρισμενο και το λαπτοπ ειναι και το νετμπουκ.

αλλα αν διαβασεις ολη την συνομιλια,το λαπτοπ καταλαβαινεις οτι πηρε!

λογικα παντα..

Δημοσ.

Το laptop πήρα τελικά..Ελπίζω να διάλεξα το σωστό..Έχει και 11 μήνες εγγύηση!!Το μόνο που δεν ξέρω είναι σε τι κατάσταση θα είναι η μπαταρία..

Δημοσ.
Το laptop πήρα τελικά..Ελπίζω να διάλεξα το σωστό..Έχει και 11 μήνες εγγύηση!!Το μόνο που δεν ξέρω είναι σε τι κατάσταση θα είναι η μπαταρία..

καλα ναι,αυτο ειναι ενα θεμα.

γιατι οταν παιρνεις μεταχειρισμενο,αν δεν το δεις με τα ματια σου τοτε το μονο

που εχεις να κανεις,ειναι να ελπιζεις οτι ο πωλητης στα λεει ολα και δεν ..κρυβει κατι!

Δημοσ.

ουτως ή αλλως,ετσι που πεφτουν οι τιμες σε περιπτωση που παθει κατι(χτυπα ξυλο),πιο φθηνα θα σου ερθει να παρεις καινουριο παρα να το επισκευασεις! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...