papvasia Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 καλησπερα...εχω εναν σταθερο ο οποιος συνδεεται ενσυρματα με το router και εχω και 2 Laptop, που συνδεονται ασυρματα...το προβλημα μου ειναι οτι οταν μπαινει ο σταθερος τα 2 λαπτοπ δεν μπαινουν στο Internet....αν δεν κανω λαθος κατι πρεπει να γινεται με τις ip διευθυνσεις...ολοι οι υπολογιστες εχουν xp...καμια ιδεα πως μπορει να λυθει το προβλημα...γιατι παιρνω στον Ote και μου λενε ασε το router να ξεκουραστει..ελεος...!!!!ευχαριστω...
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 γιατι παιρνω στον Ote και μου λενε ασε το router να ξεκουραστει..ελεος...!!!! Epic!:lol: Παμε σιγα σιγα απο την αρχη.Εχεις δηλωσει σε καποιο απο τα pc static IPs ή παιρνουν αυτοματα απο τον dhcp του router?Eπισης,ποιο router εχεις?
papvasia Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Epic!:lol: Παμε σιγα σιγα απο την αρχη.Εχεις δηλωσει σε καποιο απο τα pc static IPs ή παιρνουν αυτοματα απο τον dhcp του router?Eπισης,ποιο router εχεις? μαλλον οχι δεν εχω δηλωσει static ips..αυτο πως το κανω...???? το router ειναι Baudtec ...παντως το Internet ειναι ασυρματο...δλδ γινεται να εχω ταυτοχρονα και ενσυρματο και ασυρματο....
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 μαλλον οχι δεν εχω δηλωσει static ips..αυτο πως το κανω...???? το router ειναι Baudtec ...παντως το Internet ειναι ασυρματο...δλδ γινεται να εχω ταυτοχρονα και ενσυρματο και ασυρματο.... Εδω μπορεις να δεις πως δηλωνεις static ips στα windows xp http://www.hotcomm.com/faq/faq_staticipxp.asp Ναι γινεται να εχεις και ενσυρματο και ασυρματο ταυτοχρονα.Καλο θα ηταν να μπεις και στο interface του router σου για να ελεγξεις τις ρυθμισεις του και να δεις αν τυχον ειναι εκει δηλωμενες καποιες ip σε συγκεκριμενες συσκευες. Κανε τον κοπο να ριξεις μια ματια στο manual τοu router για να δεις πως μπαινεις στο interface του.
papvasia Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Εδω μπορεις να δεις πως δηλωνεις static ips στα windows xphttp://www.hotcomm.com/faq/faq_staticipxp.asp Ναι γινεται να εχεις και ενσυρματο και ασυρματο ταυτοχρονα.Καλο θα ηταν να μπεις και στο interface του router σου για να ελεγξεις τις ρυθμισεις του και να δεις αν τυχον ειναι εκει δηλωμενες καποιες ip σε συγκεκριμενες συσκευες. Κανε τον κοπο να ριξεις μια ματια στο manual τοu router για να δεις πως μπαινεις στο interface του. σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και για το χρονο σου..!!!!
geustathiou Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 γιατι παιρνω στον Ote και μου λενε ασε το router να ξεκουραστει..ελεος...!!!!ευχαριστω... χαχαχαχαχα και μενα αυτο μου ειχαν πει καποτε (1σταθερο και 1 λαπτοπ ασυρματο στα πεντε λεπτα τηγανιζες πανω του στα 10 δεν συνδεοτανε κανενα μηχανημα απτα δυο) το Baudtec ειναι κανει πολυ ωραια φωτια στο τζακι:lol:ελπιζω να εχεις τζακι
KurtCobain Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μπες σε κάθε pc ξεχωριστα και κάνε τα εξής για να σιγουρευτείς οτι παίρνουν αυτόματα IP και δεν θα συγχέονται μεταξυ τους Εναρξη>Πινακας Ελέγχου>Συνδέσεις Δικτυου>Δεξί κλικ και ιδιοτητες στο Τοπικη σύνδεση> ενα απλο κλικ στο Πρωτοκολλο Ιντερνετ και πατα το κουμπάκι Ιδιοτητες εδω επέλεξε Αυτοματη αποδοση διευθνσης IP Ελπίζω να βοηθησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.