Προς το περιεχόμενο

Tro-ma-ktiko Υποκρισία στο μεγαλείο της!

chrislsp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα. Το ότι ένα blog το οποίο έχει έσοδα από διαφημίσεις, δεν θέλει να αναρτήσει τρόπους για να...μην φαίνονται οι διαφημίσεις;

Υπάρχει κάτι που να αναγκάζει τον χρήστη να μπει στο συγκεκριμένο blog? Δημοκρατικότατο είναι το internet. Ο χρήστης έχει την απόλυτη επιλογή να κλικάρει όπου θέλει και τίποτα δεν είναι αναπόφευκτο. Αν τώρα δεν έχει την ωριμότητα ή την γνώση για να κρίνει σωστά, είναι δικό του πρόβλημα. Οι cyber νταντάδες πιστεύω δεν χρειάζονται.

Σωστά.

Και για να συμπληρώσω, τα blog και το κάθε σάιτ , δεν είναι για να αποδεχόμαστε ότι γράφουν αλλά να φιλτράρουμε την κάθε είδηση και να έχουμε τη δική μας άποψη....!

Δημοσ.
Δεν θεώρησα ποτέ σοβαρά, ούτε τροκτικά, ούτε τρομακτικά, ούτε φρικιαστικά Blogs... Απο εκεί και πέρα όμως, κάθε ένας είναι ελεύθερος να βάλει στην ιστοσελίδα του ότι θέλει (εφόσων φυσικά δεν αντίκειται στα χρηστά ήθη(?)). Είναι ελεύθεροι και έχουν το δικαίωμα να βάλουν διαφημίσεις, και φυσικά να λογοκρίνουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας τους. Γιατί κόπτεστε?

Σε όποιον δεν αρέσει έχει την απόλυτη ελευθερία να μην μπει στο site, να μην διαβάσει τίποτα από εκεί, και φυσικά να αποφύγει έτσι και τις διαφημίσεις...

Πες τα! Οι ιδιοκτήτες του κάθε blog ή forum έχουν το ΚΆΘΕ δικαίωμα να λογοκρίνουν κάτι που δεν γουστάρουν για οποιοδήποτε δικό τους λόγο (εμείς θα τους κάνουμε κουμάντο; ).

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο chrislsp βρίσκει λογικό να δημοσιευθεί ένα δικό του κείμενο που δίνει πληροφορίες για το πως μπορείς να κρύβεις τις διαφημίσεις. Έλεος δηλαδή χαχαχα! Το κάθε site έχει διαφημίσεις για κάποιο λόγο!! Από κει και πέρα αν τις έχει για να καλύπτει τα έξοδά ή απλά για να βγάζει φράγκα είναι δικό του θέμα. Αν θες μπαίνεις κάπου - αν όχι τότε αλλού.

Δυστυχώς είναι απλά πραγματάκια που λόγο χαμηλού μέσου όρου ως προς το επίπεδο των χρηστών του ελληνικού internet συχνά δεν είναι κατανοητά. Το αποτέλεσμα είναι διάφοροι χρήστες από blogs, forums & portals να σπέρνουν τον πανικό χωρίς λόγο επειδή νοιώθουν «αδικημένοι» ή «κορόιδα».

Δημοσ.

Δυστυχώς είναι απλά πραγματάκια που λόγο χαμηλού μέσου όρου ως προς το επίπεδο των χρηστών του ελληνικού internet συχνά δεν είναι κατανοητά..

Συμφωνώ απόλυτα ως προς το περιεχόμενο...

Δημοσ.

τιγκα στις διαφημισεις ειναι

εγω προσωπικα εβαλα addblock

επειτα τα θεματα του δεν ειναι οπως του τροκτικου...ειναι ακομα πιο χαμηλου επιπεδου

νομιζω υπαρχει γκρουπ στο facebook αντιτρομακτικο ή καπως ετσι...ας επιβεβαιωσει καποιος

Δημοσ.
τιγκα στις διαφημισεις ειναι

εγω προσωπικα εβαλα addblock

επειτα τα θεματα του δεν ειναι οπως του τροκτικου...ειναι ακομα πιο χαμηλου επιπεδου

νομιζω υπαρχει γκρουπ στο facebook αντιτρομακτικο ή καπως ετσι...ας επιβεβαιωσει καποιος

Εγώ αυτό εδώ βρήκα! Ποτέ δεν μου άρεσε εμένα, ούτε το τροκτικο. Για ειδήσεις μπαίνω madata.gr ή newsbeast (τρελάθηκα όταν είδα διαφήμισή τους σε αστικό λεωφορείο στην Αθήνα :P )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...