Προς το περιεχόμενο

Tro-ma-ktiko Υποκρισία στο μεγαλείο της!

chrislsp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανείς δε μίλησε για cyber νταντάδες..Επειδή ακριβώς το internet είναι δημοκρατικότατο θέλω να κατακρίνω τη λογοκρισία ενός συγκεκριμένου blog μεγάλης επισκεψιμότητας το οποίο αυτοβαυτίζεται ανεξάρτητο και δύναμή μας!Κανένα πρόβλημα αν κάποιος θέλει να έχει κέρδος αλλά μη μας το παίζει και Μητέρα Τερέζα!

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κανένα πρόβλημα αν κάποιος θέλει να έχει κέρδος αλλά μη μας το παίζει και Μητέρα Τερέζα!

Αλλά θα μου πεις στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώνεις.

Δημοσ.
Συμφωνώ απόλυτα με τον topic starter και ελπίζω αυτοί που δεν γνωρίζουν πολλά απο υπολογιστές να καταλάβουν την σημασία των blogs και να ειναι ενάντια σε κάτι τέτοια ψευτο-πουλημένα blog και να εγκαταστήσουν αυτή την επέκταση στον browser τους!

Δεν θεώρησα ποτέ σοβαρά, ούτε τροκτικά, ούτε τρομακτικά, ούτε φρικιαστικά Blogs... Απο εκεί και πέρα όμως, κάθε ένας είναι ελεύθερος να βάλει στην ιστοσελίδα του ότι θέλει (εφόσων φυσικά δεν αντίκειται στα χρηστά ήθη(?)). Είναι ελεύθεροι και έχουν το δικαίωμα να βάλουν διαφημίσεις, και φυσικά να λογοκρίνουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας τους. Γιατί κόπτεστε?

Σε όποιον δεν αρέσει έχει την απόλυτη ελευθερία να μην μπει στο site, να μην διαβάσει τίποτα από εκεί, και φυσικά να αποφύγει έτσι και τις διαφημίσεις...

Δημοσ.

Συγνωμη ρε παιδια, εγω δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο. Δηλαδη ο αλλος δεν εχει δικαιωμα να βγαλει κερδος απο την υπηρεσια που παρεχει?Ή μηπως ειναι υποχρεωμενος να μας την παρεχει τσαμπα?Ή μηπως μας υποχρεωνει να μπαινουμε με το ζορι στα blogs και τις σελιδες του? Μην το ξεφτιλιζουμε, ελευθερη προσβαση στο ιντερνετ σε ολους δεν σημαινει ελευθερη προσβαση με τους δικους μας ορους κιολας. Και η διαφημιση ειναι ενα μεσο αντλησης πορων, και μαλιστα στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι το μοναδικο. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ενοχλουμαστε που ο αλλος κερδιζει λεφτα (λες και τα κερδιζει απο την τσεπη μας) και γιατι πρεπει να απαιτουμε να μας παρασχει τις υπηρεσιες του αφιλοκερδως

Δημοσ.

δηλ.θες σε ενα σιτε που πληρωνετε απο διαφημισεις να βαλουν θεμα για το πως τις βγαζεις?fail

στο τροκτικο οσοι συμμετειχαν ειχαν 2-3 δουλειες εκτος απο το blog.αυτοι μαλλον δεν εχουν δουλειες και εχουν τις διαφημισεις(αλλωστε το γραφαν απο τα πρωτα ποστ οτι θα γεμισουν με διαφημισεις)

http://www.alexa.com/topsites/countries/GR

βγαζουν μερικες ΧΙΛΙΑΔΕΣ ευρω καθε μηνα...

-------------------------

οποιος εχει σιτε,πυλη,εφημεριδα κτλ ειμαι σιγουρος οτι παλι θα κανουν τα παντα για να διαγραψουν ενα blog...

Δημοσ.
4 φορες εχω στειλει κειμενο,ποτε δε το δημοσιευσαν

έγω έχω αναλογια 4 mail - 1 δημοσίευση.

δεν ειναι σοβαροί γι'αυτό και τους έκοψα...

Δημοσ.

το κλεισιμο του τροκτικου ηταν ο,τι καλυτερο συνεβη. Και πανε και μπαινουν τωρα στο tromaktiko. Και ποσο lame το ονομα να θυμιζει troktiko? Λες και δε μπορουν χωρις αυτες τις αθλιοτητες που παρουσιαζει το site και παρουσιαζε και ο προκατοχος του.

Δημοσ.
το κλεισιμο του τροκτικου ηταν ο,τι καλυτερο συνεβη. Και πανε και μπαινουν τωρα στο tromaktiko. Και ποσο lame το ονομα να θυμιζει troktiko? Λες και δε μπορουν χωρις αυτες τις αθλιοτητες που παρουσιαζει το site και παρουσιαζε και ο προκατοχος του.

Εγώ μπαίνω περιστασιακά για να περνάει η ώρα μου ευχάριστα με τις αηδίες που γράφουν. Θα μου πεις δε βρίσκω κάτι ποιοτικό; Όχι δε θέλω. Άλλος έχει το χαζοκούτι , άλλος έχει την αθλητική εφημερίδα εγώ μπαίνω κ γελάω με τον κάθε πικραμένο εκεί μέσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...