tds2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 αν σου αρεσει και η μουσικη (πολυ πιθανο) δες nevermind the buzzcocks μιλαμε για το γελιο! εχει 24 σεζον οποτε εχεισ πραγμα να δεις. και δεν ξερω αμα εχει αναφερθει αλλα oi monty pythons and the holy grail οπως και life of brian το ειναι απο τις πιο καμενες με βρετανικο χιουμορ. μπορει οταν τις δεις να μην το καταλαβεις αλλα θα σε στιγματισουν(με την καλη εννοια)
alex_000 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Υπαρχουν πανεμορφες σειρες εκει εξω, αξιζει να επενδύσεις χρονο. Απο ταινιες, four lions, snatch, lock stock, death at a funeral (το αγγλικο οχι το αμερικανικο), run fatboy run. Σκατά ειχα ακούσει οτι ηταν καλό αλλα δεν ήξερα οτι ειχε και αγγλικό και ειδα το αμερικάνικο, όντως suckare. Γενικά για εμένα ότι κάνουν οι άγγλοι και δεν εχει μέσα αυτόν γαμάει με αποκορύφωμα (σειρές) τα peep show , it crowd, fawlty towers και black adder. Όσον αφορά τις ταινίες ξεκίνα απο monty python και μετά βλέπουμε.
tds2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 ααααα και μια προσφατη wild target! δεν ειναι με πολυ κλασσικο βρετανικο χιουμορ αλλα ειναι πολυ καλη!
The_Judas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Συμφωνώ με τον αλεξ. Πραγματικά πολύ απάλευτες όλες οι σειρές και ταινίες του Simon Pegg αλλά και του Ricky Gervais (office). Κάθε φορά που τους βλέπω θέλω να κόψω τις φλέβες μου. Προτιμώ Black adder, black books, faulty tower, father ted,it crowd monty python (κυρίως τις ταινίες αλλά και ορισμένα επεισόδια της σειράς)
klainmaingr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ψάξε βρές το Jimmy carr - In concert. Live απο Stand up είναι. Αγαπάω το βρετανικό χιούμορ όσο τίποτα άλλο και ο συγκεκριμένος απλα το απογειώνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.