anastasia992 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μπορειτε να μου προτεινετε καποια ταινια με βρετανικο χιουμορ??
TheELF Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Η Βρετανή έχουν χιούμορ;; Το hotfuzz και το Shaun of the dead πάντως μου άρεσαν πολύ. Monty python αν σου αρέσουν(από ότι άκουσα δεν αρέσουν σε γυναίκες).
kk1991 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 yes prime minister και hustle για την ακριβια ειναι μινι σειρες αλλα πολυ καλες και η πρωτη ειδικα ειναι καθαρα εγκλεζικη....... http://en.wikipedia.org/wiki/Yes_Minister http://en.wikipedia.org/wiki/Hustle_(TV_series)
bluesattack Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Εχω σημειωσει στη λιστα με τα 'θελω να δω' το WITHNAIL AND I σαν τετοιο , ειναι ? Το εχει δει κανεις? ++++ για το yes prime minister
mrpink Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Η Βρετανή έχουν χιούμορ;; Το hotfuzz και το Shaun of the dead πάντως μου άρεσαν πολύ. +1 Tελικά δεν είσαι και τόσο φαστφουντάς, αν και δε νομίζω να αρέσουν σε γυναίκα Εχω σημειωσει στη λιστα με τα 'θελω να δω' το WITHNAIL AND I σαν τετοιο , ειναι ? Το εχει δει κανεις? κι εγώ το In The Loop, ακούω γνώμες
twiner Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 κι εγώ το In The Loop, ακούω γνώμες Μ'άρεσε. Δε θυμάμαι αν γέλασα καθόλου, αλλά ευχαριστήθηκα την καυστική σάτιρα + είναι καλογυρισμένο. Το καλύτερο χιούμορ (από Βρετανούς αλλά όχι απαραίτητα "βρετανικό") για μένα έχει η κλασσική σειρά Faulty Towers. Πρέπει να τη δείτε.
TheELF Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 +1Tελικά δεν είσαι και τόσο φαστφουντάς, αν και δε νομίζω να αρέσουν σε γυναίκα Αχ,τι λες τώρα; και οι δύο ταινίες είχαν γίνει εντελώς σούπα για ένα διάστημα (μικρό μεν αλλά διάστημα) Για τους monty δεν το συζητάω καν.
arxaggelos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Black Adder με τον Rowan Atkinson. Είναι σειρά, όχι ταινία, αλλά το προτείνω. Επίσης, από ταινίες, το "Λοττο-φάγοι" (Walking Ned) ήταν αρκετά συμπαθητικό.
TheELF Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Black Adder με τον Rowan Atkinson. Είναι σειρά, όχι ταινία, αλλά το προτείνω. Επίσης, από ταινίες, το "Λοττο-φάγοι" (Walking Ned) ήταν αρκετά συμπαθητικό. Λολ,λες αυτά με τον Dr.House ή αυτά στον πρώτο παγκόσμιο;;
Toufas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Το βρετανικο humour ειναι καθαρα θεμα πνευματος και οχι slapstick οπως το αμερικανικο. Υπαρχουν πανεμορφες σειρες εκει εξω, αξιζει να επενδύσεις χρονο. Απο ταινιες, four lions, snatch, lock stock, death at a funeral (το αγγλικο οχι το αμερικανικο), run fatboy run. Αν θες σειρες, extras, the office, the young ones, brass eye, it crowd, spaced και εχει και panel shows σαν το QI, have i got news for you και πολλα αλλα.
anthony_88 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 μου τη σπαει που οσες φορες εχω βαλει στην παρεα ταινιες με βρετανικο χιουμορ, δεν τους αρεσει με τιποτα. Για αυτο εχει γινει κ σπανια... Ελεος, ουτε το Hot Fuzz δεν τους εκανε εντυπωση. Και ερχομαι και λεω οτι ή το χεις ή δεν το χεις. Να εκπαιδευτεις ωστε να σου αρεσει απο καποιο σημειο κ μετα, δεν παιζει. Ετσι εχω καταλαβει.
anastasia992 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστω παιδια!Παντως προσωπικα εχω δει οτι διαθετει τ video club σε monty python και ειμαι fan, γι αυτο ξεκινησα και τ topic.
suspiria Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 ali g in da house Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
Dakonblackblade Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Black Adder by far. Μιλάμε βρετανικό χιούμορ all the way. Have i discovered green?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.