Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL vs HOL Lite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ παίρνω τηλέφωνο στον αριθμό που μου έδωσες και άμα μου κάνουν νάζια θα αγριέψουν τα πράγματα γιατί θα αρχίσω να απειλώ για μηνύσεις κτλ κτλ.

Σας ευχαριστώ όλου πάντως για την ΑΜΕΣΗ βοήθεια :)

HOL %^#@$%@#% απατεώνες!

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Αυτοι τι να σου πουν ομως ακομα δεν εχουν παραλαβει καν την αιτηση που υπεγραψες... Ασε που μπορει να σου πουν οκ, να επαναπαυτεις και ενα ωραιο πρωι σε κανενα μηνα να δεις οτι εισαι HOL...

Δημοσ.
Αυτοι τι να σου πουν ομως ακομα δεν εχουν παραλαβει καν την αιτηση που υπεγραψες... Ασε που μπορει να σου πουν οκ, να επαναπαυτεις και μια μερα σε κανενα μηνα να δεις οτι εισαι HOL...

Ικανούς τους έχω, θα επιμείνω πάρα πολύ για να είμαι σίγουρος.

• Moderators
Δημοσ.

Αν δεν παρεις πισω την αιτηση πως θα εισαι σιγουρος; Δεν εχεις δει πολλα...

...

HOL %^#@$%@#% απατεώνες!

Δεν ειναι ολη η HOL απατεωνες οπως λες, οι τυποι που ηρθαν ομως "μπορει" και να ειναι...

Δημοσ.
Αν δεν παρεις πισω την αιτηση πως θα εισαι σιγουρος; Δεν εχεις δει πολλα...

Δεν ειναι ολη η HOL απατεωνες οπως λες, οι τυποι που ηρθαν ομως "μπορει" και να ειναι...

Οι τύποι που ήρθαν εδώ σίγουρα ήταν φίλε, σίγουρα! Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πόσο χαζός ήμουν που την πίστεψα!

Ένας γνωστός μου επιμένεις να μην κάνω τίποτα, θα πάρουν τηλέφωνο από την forthnet να με ρωτήσουν και αν δεν πω το οκ δεν κάνουν τπτ, λογικό μου ακούγετε, σίγουρα δεν θέλουν να χάσουν έναν πελάτη.

• Moderators
Δημοσ.

Οκ, παρε το ρισκο σου. Δεν ξερω πως θα το σκεφτουν ομως. Μην ξεχνας οτι θα σου παρουν τωρα 70 ευρω αν φυγεις που σε 2 μηνες θα τους φυγεις τσαμπα αν το θες... Δεν τους χαλαει ισως και πολυ... Ρισκο ειναι.

Δημοσ.
Οκ, παρε το ρισκο σου. Δεν ξερω πως θα το σκεφτουν ομως. Μην ξεχνας οτι θα σου παρουν τωρα 70 ευρω αν φυγεις που σε 2 μηνες θα τους φυγεις τσαμπα αν το θες... Δεν τους χαλαει ισως και πολυ... Ρισκο ειναι.

Μπα θα τους πω δεν σκοπεύω να φύγω από την εταιρία γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένος και ο μόνος λόγος που αποφάσισα να φύγω ήταν τα ψέματα που μου είπαν για απίστευτες ταχύτητες.

• Moderators
Δημοσ.
Μπα θα τους πω δεν σκοπεύω να φύγω από την εταιρία γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένος και ο μόνος λόγος που αποφάσισα να φύγω ήταν τα ψέματα που μου είπαν για απίστευτες ταχύτητες.

Βρε μπορει λεω να μην σε παρουν τηλεφωνο... αφου εχουν λογο τα 70 ευρω πχ.

Δημοσ.
Βρε μπορει λεω να μην σε παρουν τηλεφωνο... αφου εχουν λογο τα 70 ευρω πχ.

Καλά θα τους πάρω και τους 2 τότε και HOL και Forthnet.

• Moderators
Δημοσ.

Σωστο. Ισως η forthner μπορει να το φρεναρει αν τους ενημερωσεις.

Δεν ξερω μηπως θα ηταν καλο να στειλεις και μια επιστολη προς την HOL με κοινοποιηση ΕΕΤΤ αφου βαριεσαι να βρεις την αιτηση σου και να την παρεις στα χερια σου ωστε να εισαι 100% σιγουρος. Μην ξεχνας οτι εχεις υπογραψει. Δεν ξερω αλλες τετοιες περιπτωσεις τι καταληξη ειχαν και ουτε θελω να σε αγχωσω, αλλα ειναι λιγο ευκολο να σε παρουν με το ζορι επικαλουμενοι την υπογραφη σου στην αιτηση και να αρνηθουν τα υπολοιπα, να το παιξουν κινεζοι.

Οποιος εχει σχετικη εμπειρια με HOL ισως μπορεσει να μας διαφωτισει...

Δημοσ.

Δεν νομίζω η forthnet να θέλει να χάσει πελάτη για 70ευρό, αλλά για να είμαι σίγουρος θα πάρω τηλέφωνο forthnet και σίγουρα θα σταματήσουν τα πάντα μιας που το έχει ξανακάνει γνωστός μου.

Έπρεπε να την ηχογραφήσω(με την άδεια της φυσικά) να λέει για ταχύτητες 7mb/sec και μετά να δω αν θα μου έλεγαν τίποτα.

Δημοσ.

Κι εγώ πιστεύω πως με την υπογραφή που έβαλες ίσως η Forthnet να μη μπορεί να κάνει και πολλά, καθώς το χαρτί που υπέγραψες μπορεί απλά να έχει έναν όρο που να αναφέρει ότι "αν είμαι σε άλλο παροχο, τότε θέλω να μεταφερθώ αυτόματα και εξουσιοδοτώ την HOL να το κάνει για μένα", οπότε πάει το πουλί, πέταξε.

Καλύτερα στείλε κάτι γραπτό στην HOL για να διακόψεις τη διαδικασία και επικοινώνησε με την forthnet για να διασφαλίσεις ότι δε θα σε διαγράψουν. Τα 70€ ασφαλώς και δεν είναι λόγος να θέλουν να σε χάσουν από πελάτη, εκτός αν θες εσύ να σε χάσουν για να γυρίσεις μετά και να πάρεις καμία από τις προσφορές με το Nova σα νέος συνδρομητής :-Ρ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

edit:Πρέπει να απορριφθεί η αίτηση και να γίνει εκ νέου online

edit2 : φτου κατά λάθος έσβησα όλο το ποστ.Εν συντομία: αν γίνει αίτηση στην hol από "πλασιέ" της δεν παίζουν οι τρεις μήνες δώρο.Πρέπει να απορριψουν την αίτηση και να ξαναγίνει online.

Δημοσ.

Τελικά μάλλον δεν έγινε τίποτα γιατί ήρθε και μήνυμα στο κινητό ότι έφτασε η αίτηση και "Έχει αποσταλεί αίτημα υλοποίησης στον ΟΤΕ. Αναμονή για έγκριση αιτήματος."

Επειδή δεν είναι δικό μου και είναι στο σπίτι των δικών μου (τελικά για να ξεμπερδεύουν και επειδή το βιάζονται μέχρι τα χριστούγεννα δεν τους πολυενοχλεί)δεν το ξανακυνήγησαν και δεν ξανασχολήθηκα κ εγώ.

Θα δείξει τελικά τί θα έρθει και πότε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...