Antonis3d Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά έχω εδώ και 10 μήνες Forthnet ADSL και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος, ήρθαν σήμερα από την hol σπίτι μου και προσπαθούσαν να με πείσουν να βάλω hol γιατί είχαν εντοπιστεί προβλήματα στο δίκτυο της forthnet στην περιοχή(βύρωνα-Αθήνα) μου λένε πως θα πληρώνω 25 ευρό τον μήνα σε αντίθεση με τα 50 ευρό που πληρώνω τωρα με την forthnet και πως οι ταχύτητες θα βελτιωθούν πολύ λόγω του ότι η hol online είναι η μόνη που έχει δίκτυο οπτικών ινών, τι προτείνετε?
disord Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Προφανώς οι πωλητές της HOL σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.Πάντως αν δεν είσαι ευχαριστημένος όπως λές με την forthnet ψάξε κανά φθηνότερο πακετάκι απο HOL. Τι προβλήματα αντιμετωπίζεις με την σύνδεση σου?
Antonis3d Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Προφανώς οι πωλητές της HOL σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.Πάντως αν δεν είσαι ευχαριστημένος όπως λές με την forthnet ψάξε κανά φθηνότερο πακετάκι απο HOL.Τι προβλήματα αντιμετωπίζεις με την σύνδεση σου? Λοιπόν τους είπα πως τώρα έχω 24mbps και πως κατεβάζω με 1,8mb/sec και μου είπαν πως με το δικό τους παρόλο που είναι 6mbps θα κατεβάζω με 6 και 7mb/sec!!!!
nemesiskp Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 7mb το δευτερολεπτο???αυτο σημαινει οτι θα εχεις συνδεση της ταξης των 70mbit/sec.
Antonis3d Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 7mb το δευτερολεπτο???αυτο σημαινει οτι θα εχεις συνδεση της ταξης των 70mbit/sec. Άρα μαλακίες μου έλεγε? Να ακυρώσω τα πάντα τώρα αμέσως?
nemesiskp Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 7mb/sec δεν προκειτε να βρεις στην ελλαδα οτι συνδεση και να βαλεις.Εγω στην θεση σου αφου κατεβαζεις με 1,8mb/sec θα εμενα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν τους είπα πως τώρα έχω 24mbps και πως κατεβάζω με 1,8mb/sec και μου είπαν πως με το δικό τους παρόλο που είναι 6mbps θα κατεβάζω με 6 και 7mb/sec!!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!!! Τι ειπες πουλουσαν; Μπανανες; (Στα 6Mbps αν ολα πανε καλα θα κατεβαζεις στην καλυτερη με 0.6Mb/sec)
Antonis3d Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Είμαι πολύ αφελής. Ήταν και αυτή η πωλήτρια πολύ κ^&^$%^α την ρώτησα 100 φορές αν θα είναι καλύτερη η ταχύτητα από τα 24mbps που έχω τώρα και μου είπε ναι! Αν είναι δυνατόν! Τώρα που έδωσα όλα μου τα στοιχεία κτλ και έφυγε τι πρέπει να κάνω για να ακυρώσω την αίτηση? Μάλλον θα με πάρουν τηλέφωνο από την forthnet να με ρωτήσουν γιατί φεύγω, θα τους πω το και το, γίνετε να το ακυρώσουν αυτοί από την forthnet? Και κάτι άλλο, το conn-x γράφει τα εξής: έως 24 Mbps € 14,90* NEA Αφορά πελάτες ΟΤΕ και συνδέσεις 12μηνης διάρκειας. Οι τιμές αφορούν τους πρώτους 6 μήνες. Στη συνέχεια διαμορφώνονται σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο [Τρέχων τιμοκατάλογος 2 Mbps: €17,06/μήνα & έως 24 Mbps: €23,26/μήνα]. Άρα θα πληρώνω 23 ευρό τον μήνα με conn-x και θα έχω μάλλον καλύτερη ποιότητα γραμμής και γρηγορότερη ταχύτητα?
Voodooman Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Στα 6Mbit της Hol θα κατεβάζεις, αν όλα είναι ιδανικά, με περίπου 750kb/sec. Αλλά είναι και τα μισά λεφτά, + τα τρία πάγια δώρο που σου κάνουν, αν κάνεις την αίτηση μέσω internet - €36 που είναι το κόστος σύνδεσης. Εσύ αποφασίζεις.
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Οχι βεβαια, δεν μπορει να το ακυρωσει η forthnet, μονο εσυ μπορεις να το ακυρωσεις. Καλα ξεμπερδεματα... Πεστους οτι δεχτηκες λογω αυτων που σου ειπαν παραπλανητικα οι υπαλληλοι και οτι σκοπευεις να τους κανεις μηνυση για τα ψεματα που σου ειπαν... Παρτο ζεστα γιατι βλεπω να σε παιρνουν στο δικτυο αφου υπεγραψες αν δεν τους ζορισεις. Και θα πληρωνεις 25 + τις παραπανω κλησεις περα απο τα 200' αστικα κλπ, θα πληρωσεις και 36 ευρω τελος ενεργοποιησης και θα εισαι και στα 6 Mbps απο τα 18+ που κλειδωνεις τωρα... ---------- Προσθήκη στις 20:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:29 ---------- Στα 6Mbit της Hol θα κατεβάζεις, αν όλα είναι ιδανικά, με περίπου 800kb/sec.Αλλά είναι και τα μισά λεφτά, + τα τρία πάγια δώρο που σου κάνουν, αν κάνεις την αίτηση μέσω internet - €36 που είναι το κόστος σύνδεσης. Εσύ αποφασίζεις. Λαθος, δεν θα ειναι 800, 600ΚΒ/s θα ειναι. Δεν εχει 3 παγια δωρο, δεν εκανε online αιτηση. Τι -36€ κοστος συνδεσης λες; +36€ ειναι! ________________________________________________ Ε ρε απατες! Με κατι τετοια που κανουν επρεπε να κλεισουν μεσα μερικους...
Antonis3d Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Οκ παίρνω τηλέφωνο τώρα στην εξηπηρέτηση πελατών έτσι?
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά έχω εδώ και 10 μήνες Forthnet ADSL ... Α ωραια, θα πληρωσεις ΚΑΙ τελος διακοπης στην forthnet που φευγεις πριν το 12μηνο! Κανενα 70αρι € δεν ειναι αυτο;
Voodooman Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Σίγουρα /10 πάει; Νόμιζα ότι πήγαινε /8. Αυτή κ^βλ^ πωλήτρια δυστυχώς σε κατέστρεψε φίλε μου! Και καλά, τα χρήματα που θα πληρώνεις τελικά είναι πολύ λιγότερα, αλλά τα γλυκά της μάτια (ή ό,τι άλλο) σου έφαγαν και τα τρία πάγια! και την καλή σου ταχύτητα..
Antonis3d Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Α ωραια, θα πληρωσεις ΚΑΙ τελος διακοπης στην forthnet που φευγεις πριν το 12μηνο!Κανενα 70αρι € δεν ειναι αυτο; Δεν πληρώνω τίποτα, αφού δεν πρόκειται να το ακυρώσω αφού μου είπαν ψέματα! Ένας γνωστός μου που είχε κάνει το ίδιο τον πήραν από την forthnet τηλέφωνο και τον ρωτούσαν γιατί και γιατί και τους είπε πως άμα του βρουν ένα φθηνότερο πρόγραμμα δεν θα φύγει, κι έτσι του πρότειναν ένα φθηνότερο και παρέμεινε!
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Και κάτι άλλο, το conn-x γράφει τα εξής: έως 24 Mbps € 14,90* NEA Αφορά πελάτες ΟΤΕ και συνδέσεις 12μηνης διάρκειας. Οι τιμές αφορούν τους πρώτους 6 μήνες. Στη συνέχεια διαμορφώνονται σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο [Τρέχων τιμοκατάλογος 2 Mbps: €17,06/μήνα & έως 24 Mbps: €23,26/μήνα]. Άρα θα πληρώνω 23 ευρό τον μήνα με conn-x και θα έχω μάλλον καλύτερη ποιότητα γραμμής και γρηγορότερη ταχύτητα? Αυτο ειναι χωρις το παγιο του ΟΤΕ καπου 15€ με ΦΠΑ το μηνα και παλι δεν θα εχεις δωρεαν χρονο ομιλιας καθολου. Παντως ετσι και αλλιως μην κανεις τιποτα ακομα για αλλαγη παροχου γιατι θα εχεις ποινη 70 ευρω απο forthnet αν διακοψεις. Παρε HOL 800 400 13844 (σιγα μην πληρωσεις και τηλεφωνημα για τους ομορφους και κ@υλ... απατ.... ) Εγω ομως στη θεση σου θα πηγαινα στα γραφεια τους να μου δωσουν στο χερι την αιτηση που επεγραψες και να την σκισω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.