Προς το περιεχόμενο

Οδηγική συμπεριφορά μοτοσυκλετιστών

Haldol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που κολλάει ο παράγοντας "άνεση" με το "για να μην με πάρει ο ύπνος θα πάω με 200"; :P

μην συγκρινεις καν τους 2 τρόπους οδήγησης. στη μηχανή αν η αδρεναλίνη σου δεν είναι σε κόκκινα είσαι το πιθανότερο νεκρός.

Τώρα είδα το quoted (wtf, έριξες edit ή τυφλώνομαι σιγά σιγά; :P).

Δεν διαφωνώ με αυτό, δεν είμαι μοτοσυκλετιστής για να μπορέσω να κρίνω. Διαφωνώ όμως με το σκεπτικό του να φτάνεις στα όρια (και όχι μόνο εις βάρος σου) ώστε να υπερκαλύψεις την οποιαδήποτε χαλαρότητα.

Γιατί άλλο να τρέχεις στην εθνική με 200 και άλλο να ξεσκίζεσαι στους ελιγμούς a'la Maverick στην Θηβών, έτσι; :)

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω οδηγήσει σε Αγγλία,Νορβηγία,Ελβετία,Αμερική και Τυνησία.Αυτά από μένα προς το παρών

Επειδή εχω μείνει 6 χρόνια αγγλία κι εχω επισκεφθεί πολλές άλλες χώρες, αλλά επειδή ανέφερες ειδικά την αγγλία...που το είδες αυτό;; ΔΕΝ ισχύει, εκεί οι μοτοσυκλετιστές έχουν οδηγικη παιδεία (αν θέλουν ας κάνουν κι αλλιώς, εκεί οι νόμοι τηρούνται..όχι όπως εδώ στη μπανανία)!

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Που κολλάει ο παράγοντας "άνεση" με το "για να μην με πάρει ο ύπνος θα πάω με 200"; :P

πήγαινε μια λουτράκι με το αμάξι.

με το παράθυρο μια χαραμάδα ανοιχτό.

με σταθερή ταχύτητα

με τα χέρια κολλημένα στο τιμόνι

τα μάτια κολλημένα στο δρόμο

και χωρίς εξωτερικά ερεθίσματα όπως καφές μουσική παρέα ktlp

και πες μου πόσες φορές θα κινδυνέψεις να κοιμηθείς ακόμα και αν είσαι 100% ξεκούραστος

Δημοσ.

με σταθερή ταχύτητα

και πες μου πόσες φορές θα κινδυνέψεις να κοιμηθείς ακόμα και αν είσαι 100% ξεκούραστος

παω σχεδον καθε σ/κ επειδη ειναι το εξοχικο εκει. σχεδον παντα εχω παρεα στο αυτοκινητο, αλλες φορες εχω μουσικη αλλες οχι. αλλες φορες η παρεα κοιμαται στη διαδρομη λογω κουρασης αλλες οχι. εγω παντως δεν εχω κινδυνευσει να κοιμηθω ακομα και χειμωνα, βραδυ, με το καλοριφερ ανοιχτο και σχεδον μονος και στην εθνικη. το αμαξι ενω παει και 220 το παω μεχρι 120-130.

με λιγα λογια...αν δεν σου αρεσουν οι συνθηκες οδηγησης σου με μηχανη (να μην μπορεις να συνομιλησεις με παρεα αν υπαρχει, να μην ακους μουσικη κτλ...δεν βαζω το κρυο-βροχη, αυτα εννοουνται), προκειμενου να τρεχεις και να κανεις σφηνες στην προσπαθεια σου να κρατηθεις ξυπνιος, παρε αυτοκινητο ωστε ουτε εσυ να διακινδυνευεις τη ζωη σου (μην το παρεις προσωπικα..αλλα δεν ενδιαφερει καθολου τον οποιοδηποτε οδηγο αυτοκινητου/φορτηγου/λεωφορειου/ακομα και αλλης μηχανης) αλλα πολυ περισσοτερο για να μην παρεις και κανενα αλλο ανθρωπο τσαμπα στο λαιμο σου (ειτε προκαλωντας το θανατο του ειτε ακομα και να κατηγορηθει αδικα για φονο εξ αμελειας..ενω στην πραγματικοτητα η εγκληματικη αμελεια ειναι ολη δικη σου).

Δημοσ.

Επειδή εχω μείνει 6 χρόνια αγγλία κι εχω επισκεφθεί πολλές άλλες χώρες, αλλά επειδή ανέφερες ειδικά την αγγλία...που το είδες αυτό;; ΔΕΝ ισχύει, εκεί οι μοτοσυκλετιστές έχουν οδηγικη παιδεία (αν θέλουν ας κάνουν κι αλλιώς, εκεί οι νόμοι τηρούνται..όχι όπως εδώ στη μπανανία)!

Αυτό νομίζω τα λέει όλα. Οι μοτοσικλετιστές βρίσκουν και τα κάνουν. Δεν μπορεί να υπάρξει οδική παιδεία αν το πιο πιθανό είναι να μην πληρώσεις ποτέ για την παρανομία που κάνεις. Ή αν πληρώσεις μια στις 10, πάλι συμφέρει γιατί τις υπόλοιπες 9 έχεις γλιτώσει χρόνο και χρήμα κλπ. Όπου, λοιπόν, οι οδηγοί γενικά έχουν οδική παιδεία δεν συμβαίνει επειδή είναι καλύτεροι άνθρωποι ή λιγότερο κάφροι, αλλά επειδή είναι δεδομένο ότι όποτε παρανομήσεις θα πληρώσεις. Εδώ αντιθέτως ο αστυνομικός στέκεται ενώ από δίπλα του περνάει το μηχανάκι πάνω στο πεζοδρόμιο.

Βέβαια, με τους μοτοσικλετιστές, δεν υπάρχει μια μέρα που να βγω στο δρόμο με αυτοκίνητο ή με τα πόδια και να μη θέλω να βρίσω έναν (αλλά το κάνω από μέσα μου γιατί υπάρχει και ο κίνδυνος να τις φάω!)

Δημοσ.

με σταθερή ταχύτητα

Αυτό φίλε μου δεν έχει καμία απολύτως λογική... Αν δεν αντέχεις, σταματάς και ξεκουράζεσαι - δε σε υποχρεώνει κανείς να το πάρεις σερί. Το θέμα βέβαια δεν είναι για τις μηχανές που βγαίνουν Εθνική ή Αττική και πιάνουν τα 200+. Με γεια τους με χαρά τους - μπορώ να πω μάλιστα ότι αποτελούν και παράδειγμα προς μίμηση, μιας και το κράνος τους έχουνε και τη στολή τους έχουνε και τα φώτα αναμμένα έχουνε - κοινώς σέβονται βασικούς κανόνες του ΚΟΚ.

Το θέμα είναι μέσα στη ζούγκλα της Αθήνας, όπου πλέον συναντάς μοτοσυκλετιστές να οδηγάνε γράφοντας SMS, το κόκκινο είναι προαιρετικό, το αντίθετο ρεύμα και τα πεζοδρόμια αποτελούν σημεία αποκλειστικής κυκλοφορίας μηχανών και φυσικά η προσπέραση μέσα στη πόλη και πάνω σε διπλή διαχωριστική θεωρείται ότι έχει προτεραιότητα σε σχέση με αυτόν που στρίβει αριστερά έχοντας προ πολλού ανάψει το φλας του

Δημοσ.

Αυτό φίλε μου δεν έχει καμία απολύτως λογική... Αν δεν αντέχεις, σταματάς και ξεκουράζεσαι - δε σε υποχρεώνει κανείς να το πάρεις σερί. Το θέμα βέβαια δεν είναι για τις μηχανές που βγαίνουν Εθνική ή Αττική και πιάνουν τα 200+. Με γεια τους με χαρά τους - μπορώ να πω μάλιστα ότι αποτελούν και παράδειγμα προς μίμηση, μιας και το κράνος τους έχουνε και τη στολή τους έχουνε και τα φώτα αναμμένα έχουνε - κοινώς σέβονται βασικούς κανόνες του ΚΟΚ.

Το θέμα είναι μέσα στη ζούγκλα της Αθήνας, όπου πλέον συναντάς μοτοσυκλετιστές να οδηγάνε γράφοντας SMS, το κόκκινο είναι προαιρετικό, το αντίθετο ρεύμα και τα πεζοδρόμια αποτελούν σημεία αποκλειστικής κυκλοφορίας μηχανών και φυσικά η προσπέραση μέσα στη πόλη και πάνω σε διπλή διαχωριστική θεωρείται ότι έχει προτεραιότητα σε σχέση με αυτόν που στρίβει αριστερά έχοντας προ πολλού ανάψει το φλας του

πόσα από αυτά που περιγράφεις τα κάνουν μηχανές?

και πόσα παπάκια και σκουτεράκια?

Δημοσ.

Δε ξέρω, δε κρατάω στατιστικά. Δε νομίζω ότι έχει και καμία σημασία άλλωστε

Δημοσ.

Καλά μην αναφέρω τώρα και την ομάδα ΔΙΑΣ της αστυνομίας..

- χωρίς φάρο αναμένο,πηγαίνουν μπάλα,με σφήνες κλπ

- η σειρήνα και τα φώτα,πραγματικά σε τυφλώνουν..δε μπορείς να κοιτάξεις απτόν καθρέφτη

- ξέρετε πόσες φορές έχω πετύχει αστυνομικό να σκάει σούζες ??

αυτόυς ποιός τους ελέγχει οεο ??

αυτά τα ολίγα..

Δημοσ.

Δε ξέρω, δε κρατάω στατιστικά. Δε νομίζω ότι έχει και καμία σημασία άλλωστε

+1. δεν νομιζω να εχει καμια απολυτως σημασια η διαφορα που πας να βαλεις γιατι νομιζα οτι το θρεντ λεει ''μοτοσυκλετιστων'' και ειναι γενικο. δεν λεει παπακιστες, σκουτεριστες, μηχανιστες...λεει μοτοσυκλετιστες. και θα συμφωνησω και με καποιον παραπανω φιλο οτι τουλαχιστον καποιοι (δυστυχως λιγοι μεταξυ εκεινων με μεγαλες μηχανες και ακομα λιγοτεροι..σταγονα στον ωκεανο στο συνολο των μοτοσυκλετιστων) με μεγαλες μηχανες στις εθνικες οδους τουλαχιστον εχουν κανονικα κρανος, στολη κτλ. αν και τρεχουν, τουλαχιστον σεβονται λιγο περισσοτερο την ιδια τους τη ζωη πανω απο ολα.

Δημοσ.

δηλαδή όλοι εσείς οδηγείτε πάντα νόμιμα και χωρίς να ενοχλείται κανέναν?

να σας πω τη μέρα μου τότε να δούμε πια ομάδα οδηγών είναι χειρότερη.

λόγο δουλειάς οδηγώ 5-6 ώρες τη μέρα μηχανή στο κέντρο

πάμε στη σημερινή μέρα

πρωί πρωί καθώς πηγαίνω δουλειά

50άρα με γυαλισμένη μερσεντές παραβιάζει stop στο θησείο γιατί έχει το κινητό στο αφτί μαγκωμένο με τον ώμο της και τον καφέ στο άλλο χέρι.

φτηνά τη γλιτώνω συνεχίζουμε

έχει πάει κάπου 11

ταρίφας στην τρίτη λωρίδα από τις 4 της πανεπιστημίου σταματάει και παίρνει πελάτη on the fly!

λίγα λεπτά αργότερα Πατησίων και πανεπιστημίου ποδηλάτης που στην πλειοψηφία τους δεν έχουν καμία επαφή με τον κοκ

πιστεύει ότι μπορεί να περάσει με το φανάρι των πεζών παρόλο που έχει γίνει μόλις κόκκινο

ξεκίνημα και απότομο σταμάτημα 2 εκατοστά από τον ποδηλάτη

έχει πάει πια μεσημεράκι και κατεβαίνω την Μάρνης

δεξιά λωρίδα εγώ. καραγκιόζης με παπί 40 ετών πάει να με προσπεράσει από δεξιά, και επειδή δεν τον είδα βρίζει. τρώει τις Παναγίες του στο φανάρι λίγο πιο κάτω και ούτε που τολμά να απαντήσει

από Μάρνης βγαίνω Αχιλλέως. ανάμεσα στα αμάξια μιας και είναι μεσημέρι και η κίνηση στο κέντρο είναι στην κορύφωση της.

δεν χωράω ανάμεσα από τα μπροστινά αμάξια (1 πριν το φανάρι) βάζω νεκρά και αράζω...ξαφνικά μπιπ μπιπ από πίσω. βγάζει το παιδί από το μπροστινό αμάξι το κεφάλι να δει αν χωράω, του κάνω σήμα δεν χρειάζεται, χαλάρωσε. ξανά μπιπ μπιπ από πίσω. μετά από κάνα 2 λεπτό που κορνάρει φωνάζω χωρίς να γυρίσω ότι θα του βάλω την κόρνα εκεί που ξέρει αν συνεχίσει. σταματάει. και μετά από μερικά μέτρα τελικά ήταν ένα 70-80χρόνος με μια βέσπα ίδιας ηλικίας..

συνεχίζουμε τη μέρα μας...φεύγω από πελάτη και είμαι στη λεωφορειολωρίδα στη πατησίων, την προτιμάμε οι μηχανές μιας και ξέρουμε ότι μονο τα λεωφορεία και εμείς επιτρέπεται εκεί μέσα. οι άλλες λωρίδες σταματημένες εμείς με 20-30

polo με νεαρό και νεαρά αποφασίζει ότι πρέπει να αφήσει την κοπελίτσα του εκεί. κόβει το τιμόνι από ακίνητος δεξιά και μπαίνει χύμα λεωφορειολωρίδα. κόρνα παναγίες σταμάτημα στο χιλιοστό. βγαίνει να ζητήσει και τα ρέστα ότι ήμουν σε νεκρό σημείο του καθρέφτη.

μα άνθρωπε μου είμαι σε δικη μου λωρίδα! δεν κοιτάω που είναι οι καθρέφτες σου! δεν σε προσπερνάω! είμαι σε άλλη λωρίδα!

ouf επιτέλους η μέρα τελειώνει...επιστοφή στο σπίτι...

όχι ακόμα όμως...έχουμε δεκαπέντε λεπτά οδήγηση ως το σπίτι...

καλλιρόης και κοίλης με διαδρομή προς τη θησέως...αποφασίζει ο αλβανάκος με το διαλυμένο toyota να κάνει ελιγμό πατέντα και να μπει από κάθοδο καλλιρόης δεξιά να κάνει άμεση αναστροφη και να περιμένει για να πάει στο άλλο ρεύμα από την καλλιρόης που κατέβαινε...

σπάσιμο νεύρων γιατί περιμένουμε σα βλάκες να κάνει την μαλακια του 3 ώρες....

100 μετρα πιο κάτω αργυρουπολεος και θησέως, πιτσιρικάς φοιτητής αποφασίζει να περάσει τη θησέως κάθετα σε σημείο χωρίς διάβαση χωρίς φανάρι...ok λέω μακριά μου είναι, αφήνω και λίγο το γκάζι να περάσει και no problem. AM ΔΕ! τραβάει target lock στο φως της μηχανής και κοκαλώνει στη μέση του δρόμου....φρένα/ψιλόβροχο/ψυχή στο στόμα/γκρίνια από μένα/συγγνώμη από το παλικάρι...

10 λεπτά μετά OYF σπίτι μου! επιτέλους μακριά από όλους αυτούς που δεν έχουν καλή οδηγική παιδιά...που δεν έχουν κοινή λογική...

μακριά από:

παπάκια

σκουτεράκια

μηχανές

αμάξια με γυναίκες

αμάξια με παππούδες

αμάξια με καγκουρες

taxi

λεωφορεία

ποδήλατα

νταλίκες

αδέσποτα

αυτονομιστές πεζούς!

Δημοσ.

10 λεπτά μετά OYF σπίτι μου! επιτέλους μακριά από όλους αυτούς που δεν έχουν καλή οδηγική παιδιά...που δεν έχουν κοινή λογική...

μακριά από:

παπάκια

σκουτεράκια

μηχανές

αμάξια με γυναίκες

αμάξια με παππούδες

αμάξια με καγκουρες

taxi

λεωφορεία

ποδήλατα

νταλίκες

αδέσποτα

αυτονομιστές πεζούς!

Είδες που τελικά συμφωνούμε; Δε μπορώ να καταλάβω γιατί αρπάζεσαι, όλοι τα ίδια παράπονα έχουμε. Απλά το συγκεκριμένο θέμα επικεντρώνεται στους μοτοσυκλετιστές. Για τους παππούδες-φονιάδες θα γράψουμε στο αντίστοιχο θέμα, για τις γυναίκες-φονιάδες στο αντίστοιχο θέμα, για τη κίτρινη φυλή στο αντίστοιχο θέμα, εδώ όμως θα βγάλουμε τον καημό μας για αυτούς που οδηγάνε δίτροχα γενικότερα ;)

Δημοσ.

Μένω στο "αμαξια με παππουδες".

Ερχεται λοιπόν ένας μπάρμπας ακρως προχωρημένης ηλικίας για να ανανεώσει το δίπλωμα του σε φίλο μου οφθαλμίατρο.

Διάλογος:

-Γιατρέ γειά σου.Με εστειλο ο Χ να μου δώσεις το χαρτί για τα μάτια

-Ναι...καλά δεν σου είχα διαγνωσει καταρράκτη στο ένα μάτι? για να δώ και το άλλο.

(το βλέπεις ο γιατρός, όραση κλάφτε τα).

-Κυρ Ψ , δε μπορώ να σου δώσω το χαρτί,εσύ δε βλέπεις μπροστά σου.Δε θα πάω φυλακή για 40ε.

-Ελα μωρέ πως κάνεις ετσι,δωσε το χαρτί να πάρω το διπλωμα,μέσα στο χωριό μόν οδηγάω.

Μετά γιαυτό σκοτώνεται ο κοσμάκης...

Το χειρότερο όλων είναι να οδηγείς νύχτα σε χωριό και να κυκλοφορεί ο παππους με 5 ούζα στο κεφάλι με το τρακτερ.Κόλαση.

Δημοσ.

Κάποιος ανέφερε για την Αγγλία κάνει μεγάλο λάθος.Μέχρι και κόντρα με δεμένα μάτια έχω δει(συγκεκριμένα στην Οξφόρδη).Κάποιος άλλος έχει απορία για τα κόκκινα μια φορά σταμάτησα σε ένα κόκκινο όχι λίγο πιο μπροστά από το φανάρι όπως κάνω συνήθως (κάτι που είναι ενάντια στον κ.ο.κ.) αλλά κανονικά σαν αυτοκίνητο πίσω απο το φανάρι.Το αποτέλεσμα να με κοπανήσουν από πίσω.Ευτυχώς η σύγκρουση ήταν μικρή και δεν έπαθα τίποτα.Μια άλλη φορά διέσχιζα την Κηφησίας τηρώντας το όριο,ένα αυτοκίνητο παραβιάζει κόκκινο,αλλά αυτή τη φορά δεν ήμουν τόσο τυχερός θυμάμαι μόνο την εκτόξευση μετά ξύπνησα στο νοσοκομείο.Ορισμένοι αμπελοφιλόσοφοι παραπάνω μου φαίνεται δεν ξέρετε τι θα πει μοτοσυκλέτα και δεν μπορείτε να βάλετε τον εαυτό σας στην θέση του μοτοσυκλετιστή.Με την μοτοσυκλέτα βγαίνεις από το γκαράζ του σπιτιού το πρωί και δεν ξέρεις αν θα ξαναγυρίσεις.Ακόμη και σε ιδανικές συνθήκες να οδηγείς χωρίς κανένα άλλο όχημα στον δρόμο με τέλειο καιρό κ.τ.λ. η πιθανότητα να πάθεις κάτι είναι μεγάλη μέχρι κι από γάτα μπορεί να σκοτωθείς π.χ.Για βάλε αυτοκινητιστή τον εαυτό σου λίγο στην θέση αυτού του ανθρώπου(και προσπάθησε να σκεφτείς σαν μοτοσυκλετιστής)λες αυτός ο άνθρωπος να κολώσει σε μια διαχωριστική ή σε ένα κόκκινο ή σε μία σφήνα ή στα 300 στην εθνική οδό;δεν νομίζω.Τα χει ξεπεράσει αυτά που κοιτάτε οι αυτοκινητιστές που δεν έχετε οδηγήσει ποτέ μηχανή και λέτε πωπω τι κάνει ο τρελλός.Άμα σκεφτόταν έτσι που λέτε ορισμένοι δεν θα ήταν σε θέση να οδηγήσει μηχανή θα είχε αυτοκίνητο μόνο.Όπως είπα κι άλλη φορά κάποια πράγματα είναι μόνο για τα χαρτιά πρακτικά είναι αδύνατον να γίνουν.

Δημοσ.

Κάποιος ανέφερε για την Αγγλία κάνει μεγάλο λάθος.Μέχρι και κόντρα με δεμένα μάτια έχω δει(συγκεκριμένα στην Οξφόρδη).Κάποιος άλλος έχει απορία για τα κόκκινα μια φορά σταμάτησα σε ένα κόκκινο όχι λίγο πιο μπροστά από το φανάρι όπως κάνω συνήθως (κάτι που είναι ενάντια στον κ.ο.κ.) αλλά κανονικά σαν αυτοκίνητο πίσω απο το φανάρι.Το αποτέλεσμα να με κοπανήσουν από πίσω.Ευτυχώς η σύγκρουση ήταν μικρή και δεν έπαθα τίποτα.Μια άλλη φορά διέσχιζα την Κηφησίας τηρώντας το όριο,ένα αυτοκίνητο παραβιάζει κόκκινο,αλλά αυτή τη φορά δεν ήμουν τόσο τυχερός θυμάμαι μόνο την εκτόξευση μετά ξύπνησα στο νοσοκομείο.Ορισμένοι αμπελοφιλόσοφοι παραπάνω μου φαίνεται δεν ξέρετε τι θα πει μοτοσυκλέτα και δεν μπορείτε να βάλετε τον εαυτό σας στην θέση του μοτοσυκλετιστή.Με την μοτοσυκλέτα βγαίνεις από το γκαράζ του σπιτιού το πρωί και δεν ξέρεις αν θα ξαναγυρίσεις.Ακόμη και σε ιδανικές συνθήκες να οδηγείς χωρίς κανένα άλλο όχημα στον δρόμο με τέλειο καιρό κ.τ.λ. η πιθανότητα να πάθεις κάτι είναι μεγάλη μέχρι κι από γάτα μπορεί να σκοτωθείς π.χ.Για βάλε αυτοκινητιστή τον εαυτό σου λίγο στην θέση αυτού του ανθρώπου(και προσπάθησε να σκεφτείς σαν μοτοσυκλετιστής)λες αυτός ο άνθρωπος να κολώσει σε μια διαχωριστική ή σε ένα κόκκινο ή σε μία σφήνα ή στα 300 στην εθνική οδό;δεν νομίζω.Τα χει ξεπεράσει αυτά που κοιτάτε οι αυτοκινητιστές που δεν έχετε οδηγήσει ποτέ μηχανή και λέτε πωπω τι κάνει ο τρελλός.Άμα σκεφτόταν έτσι που λέτε ορισμένοι δεν θα ήταν σε θέση να οδηγήσει μηχανή θα είχε αυτοκίνητο μόνο.Όπως είπα κι άλλη φορά κάποια πράγματα είναι μόνο για τα χαρτιά πρακτικά είναι αδύνατον να γίνουν.

πολυ σωστα ολα αυτα που λες, αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι υπαρχουν πολλοι καμικαζι στις ταξεις των μοτοσυκλετιστων, οι οποιοι ενω δεν σεβονται οι ιδιοι τις ζωες τους απαιτουν να τους σεβαστουν οι αλλοι.

εμενα προσωπικα δε με ενδιαφερει αν καποιος παει γυρευοντας να σκοτωθει, ουτε θα ενιωθα ασχημα αν αυτο γινοταν με το δικο μου αυτοκινητο εφ'οσον τα θελε ο κωλος του..

το να με τρεχουν ειναι αυτο που θελω να αποφυγω , για αυτο εχω τα ματια μου 14 προσπαθωντας περα απο τα γιδια με τα 4τροχα που κυκλοφορουν καθε μερα στους δρομους, να αποφευγω και τους καμικαζι σε 2 τροχους

εγω δε λεω να μην χωνονται αναμεσα στα αυτοκινητα, για αυτο αλλωστε πηραν μηχανες..

αλλα χωσου εκει που σε παιρνει ρε αγορι μου..

αναγκαζομαι να οδηγω (στην αριστερη) 10 εκατοστα απο το κρασπεδο για να αφηνω χωρο στις μηχανες και για να μην παει κανα ζωαδι να μου χωθει απο αριστερα (τουλαχιστον να προσεχω τη μια πλευρα και δεν φοβαμαι να μην αναγκαστω να βρεθω με δυο μηχανες και απο τις 2 μεριες γιατι πολλοι χωνονται αδιακριτως οπου βρουν , δεν τους νοιαζει τι θα γινει μετα , τους νοιαζει τι θα γινει τα επομενα 3 δευτερολεπτα και απλα να χωθουν καπου γιατι ετσι πρεπει :fear: )

επισης οταν ειμαι σταματημενος πρεπει να αφηνω χωρο και απο τον μπροστινο μου για τις πιο ευφανταστες "καθετες σφηνες" γιατι δε μπορει ο γαμαω και δερνω να περιμενει αναμεσα στα αυτοκινητα πισω απο αλλη μηχανη καπου πρεπει να χωθει

κρανος πολλοι απο αυτους δε φορουν, αμα του ανοιξει το κεφαλι θα φταιει το αυτοκινητο..

φλας ουτε για αστειο , δεν τα χω δει ποτε αναμμενα σε μηχανη , αρα θα πρεπει να μαντεψω οτι τελευταια στιγμη θα θελουν να στριψουν αριστερα (πχ σε καποιο φαναρι στη παραλιακη), πρεπει να μαθουμε να διαβαζουμε το body language για να καταλαβουμε τι θελει ο καθε καβλας :rolleyes:

και φυσικα η υπερτατη μαλακια ολων των αιωνων: η μη υπαρξη καθρεφτων.. :fear:

διαφωνεις οτι ολα αυτα τα κανει ενα μεγαλο ποσοστο δικυκλιστων? (και πολλα αλλα βεβαια τα οποια δεν δικαιολογουνται απο τη στιγμη που οι ιδιοι πρωτοι και καλυτεροι πρεπει αντιλαμβανονται ποσο εκτεθιμενοι ειναι)

στα αυτοκινητα που ειναι και η πλειοψηφια πες οδηγαει η κυρατσα, οδηγαει ο ετοιμοθανατος γερος, οδηγαει η χαζογκομενα που μιλαει το κινητο, οδηγαει ο ταριφας και διαφοροι αλλοι "επαγγελματιες" που ειναι δημοσιοι κινδυνοι και θεωρουν την ασφαλτο τσιφλικι τους

στις μηχανες ομως βλεπεις κυριως νεους ανθρωπους , των οποιων η συμπεριφορα μονο απογοητευση προκαλει :-(

οποτε το επιχειρημα σου (να μπουμε στη θεση σας) ειναι ακυρο. η βλακειες ειναι αυτονοητες και διαπιστωνονται ευκολα ακομα και αν δεν οδηγεις τιποτα και πας με τα ποδια

αν εσενα σε παρει καμια μερα παραμαζωμα καμια νταλικα , θα δεχτεις το επιχειρημα οτι δεν εισαι νταλικερης και δεν ξερειες πώς ειναι να κουμανταρεις αυτο το θηριο.

δεν εχετε μονο εσεις αγχος οταν βγαινετε στους δρομους, εχουμε κι εμεις γιατι αν σας παρασυρουμε ακομα και αν δε φταιμε θα τρεχουμε

και μετα πιστεψε με αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.. :rolleyes:

ο πατερας μου ειχε μια τετοια ιστορια οπου σμηνος ηλιθιων εσκασε πανω του ενω ηταν σταματημενος στο φαναρι (ο ενας πηγε να χασει το ποδι του, ο πρωτος που επεσε πανω του και μετα οι αλλοι που ακολουθουσαν σε αποσταση αναπνοης επεσαν λογω του πρωτου) και αν δεν υπηρχε (μονο!) ενας απο αυτους να πει τι πραγματικα συνεβη στην αστυνομια, μιας οι και επιχειρησαν πουν οτι οτι και καλα αλλαξε λωριδα χωρις φλας (αφου πρωτα καποιοι απο αυτους παρκαραν τις μηχανες τους στα γυρω στενα γιατι απο χαρτια μαλλον δεν ηταν και πολυ ενταξει) ακομα θα πληρωναμε κερατιατικα και θα τρεχαμε στα δικαστηρια..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...