akpe Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μετά γυρίζει και μου λέει: Η πόρτα σου πόσο κοστίζει ξέρεις; Αν στο ειπε a'la "αν έπεφτα πάνω σου θα πλήρωνες την πόρτα σου" έπρεπε να του απαντήσεις "εσένα την ζωή σου πόσο την κοστολογείς;" Παίρνοντας το ανάλογο trollface.
djapal Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Αν στο ειπε a'la "αν έπεφτα πάνω σου θα πλήρωνες την πόρτα σου" έπρεπε να του απαντήσεις "εσένα την ζωή σου πόσο την κοστολογείς;" Παίρνοντας το ανάλογο trollface. Το είπε σε στυλ: Είμαι δίπλα σου, έχει κίνηση. Της χώνω μια κλωστιά να κάνει βαθούλωμα και φεύγω και άντε να με βρεις με τόση κίνηση. Γιατί το είπε ενώ είχαμε σταματήσει σε φανάρι και αφού είχε έρθει δίπλα μου.
agamoi-thytai Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Πήρα στο κυνήγι ένα μαλακιστήρι κάποτε που έπεσε πίσω στον προφυλακτήρα μου (χωρίς κράνος) και έκανε τον ψόφιο κοριό μέχρι να κάνω το αμάξι στη άκρη. Σηκώθηκε και έγινε Λούης. Τον είχα στον μπροστινό προφυλακτήρα για 5 χλμ περίπου μέχρι που ένας ταξιτζής μου έκλεισε το δρόμο. Θα τον έκανα άχρηστο. Έχω πει αν ξαναγίνει κάτι τέτοιο θα το θάψω και μετά θα ζητήσω εξηγήσεις. Και ναι και οδηγώ μηχανή. Αλλά δεν είμαι ο Rossi.
cyber_katsarida Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Πόσο μάλλον με τα μηχανάκια που θεωρούν ότι ο δρόμος τους ανήκει κι ότι αυτοί είναι και κανείς δεν είναι. καλά δεν είναι μόνο αυτοί που θεωρούν ότι ο δρόμος είναι δικός τους. δυστυχώς πολλοί έχουν αυτή την εντύπωση. αλλά κι εμένα μου τι δίνουν απίστευτα οι μηχανόβιοι. δεν προλαβαίνεις να ελέγξεις δεξιά αριστερά ένα δρόμο για να περάσεις και βλέπεις τελευταία στιγμή τον άλλον να χώνεται και να περνάει ξυστά δίπλα σου. πόσες φορές την έχω γλιτώσει στο τσακ από το να χτυπήσω κάποιον. λίγο παραπάνω γκάζι μερικές φορές και μερικοί θα γίνοταν σαντουιτς. αν θέλουν να πεθάνουν ας πεθάνουν ομαδικώς. εγώ τι φταίω αν χτυπήσω κάποιον (λόγω δικής του βλακείας) να με τρέχουνε;
Tomahawk Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Για να μη λέμε ότι θέλουμε και οι δυο ράτσες έχουν πολλά κακά. Αν είναι ο καθένας να λέει τις άσχημες εμπειρίες που έχει με τους "αντιπαλους" θα πέσει ο server, Ο πατέρας μου έχει σπάσει αγκώνα και έχει σκίσει σπλήνα απο ατυχημα με βανάκια, η μάνα μου κλείδα, απο αυτοκίνητο που πέρασε κόκκινο και η αδελφή μου επίσης ατύχημα με αυτ/το που περασε κοκκινο. Το τι βλέπουμε και μας συμβαίνει στο δρόμο απο αυτοκινητιστές (ο θεός να τους κάνει) δεν περιγράφεται. Στον Έλληνα λείπει η οδηγική παιδεία και το κυριότερο σφάλμα, το οποίο μας έφτασε σαν χώρα εκεί που μας έφτασε είναι η ατιμωρισία! Τώρα αν θέλετε να συνεχίσετε να λέτε τον πόνο σας εδώ για τις άσχημες εμπειρίες στο δρόμο go ahead, απλά να ξέρετε οτι, δυστυχώς, όσα χρόνια και να περάσουν τα ίδια και χειρότερα θα βλέπετε! Μην ξεχνάτε όμως οτι όσο φταίνε οι μοτοσυκλετιστές αλλο τόσο φταίνε και οι αυτοκινητιστές!
djapal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ πιο πολύ το πόσταρα γιατί ξαφνιάστηκα από τη συμπεριφορά. Δηλαδή... με έθιξες ρε κερατά;;; Θα σε απειλήσω ότι θα σου κάνω ζημιά στην πόρτα και μετά τρέχα μα@@@@ να πληρώνεις να τη φτιάξεις. Δηλαδή... έχουμε ξεφύγει εντελώς!!! Ώρες ώρες σκέφτομαι... Γεια σου ρε Ελληνάρα μου... Όλοι οι άλλοι φταίνε ΠΑΝΤΑ, μόνο εσύ είσαι ο τέλειος!!! Κι αν κάποτε, κάποιος (δικαίως, όπως χθες) σου κάνει παρατήρηση, εκεί αμέσως η απειλή ή η βρισιά!!!! Αυτή η εμπειρία ήταν όντας οδηγός Ι.Χ. Ας μην πιάσουμε τις καθημερινές σχεδόν εμπειρίες όντας ποδηλάτης
kanesaxo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μην ξεχνάτε όμως οτι όσο φταίνε οι μοτοσυκλετιστές αλλο τόσο φταίνε και οι αυτοκινητιστές! Κι ακομη χειρότεροι οι ποδηλάτες... Οπως έχω πεί και παλιότερα, οι ίδιοι και οι ίδιοι είμαστε,είτε περνάμε απο παπάκι σε αυτ/το.Απο αυ/το σε μηχανή,σε σκούτερ,σε φορτηγό, σε ποδήλατο.
egw_eimai_re Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Συνήθως αυτοι που κράζουν αυτοι τα κάνουν. Μου εχει τύχει να είμαι σε αμάξι και να μου λέει ο οδηγός δες τον μαλάκα πέρασε με κόκκινο μετα απο 10 λεπτά εκανε κ αυτός το ιδιο σε άλλο φανάρι. Ισως παρατηρούμε τα κολλήματα μας παρά τα πραγματικά προβλήματα. Όπως είπε και ο απο πάνω μερικά ποστ ολοι τα ιδια κουράδια είμαστε και βαζω και τον εαυτό μου μέσα. Μας λείπει παιδεία απο πεζούς μέχρι νταλίκα - σηματοδότηση, σωστή, φανερή,- δρόμοι, νώμοι, ποινές πραγματικές και οχι εισπρακτικές.. Οσο για εκείνους που δεν φοράνε κράνος (επειδή αναφέρθηκε ποιο πάνω) το κράζω και θα το κράζω πάντα αλλα ελα που το κράνος στο μπουρδελάκι μας είναι είδος πολυτελείας 23% φπα... Οσο για τους delivery φταίνε αυτοι που δέχονται την πίεση απο τα αφεντικά τους αλλά φταίνε και παρά πολύ οι τελευταίοι γιαυτο καλύτερα τα tips να τα δίνεται σε delivεραδες που παίζουν κορόνα / γράμματα καθημερινά τη ζωη τους παρα στο γκομενάκι (σερβιτόρα) στο καφέ... Το ένα σκατό φέρνει το άλλο έτσι έχουμε μια πολύ καλή κουραδοαλυσίδα..εμ ζωική αλυσίδα ήθελα να πω...
Dark_son20 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 αυτή τη βδομάδα ανακάλυψα το νέο είδος του πιο επικίνδυνου οδηγού! πακιστανοί με καροτσάκια από super market!!! έχω πάει να σκοτωθώ 2 φορές στην Πειραιώς έτσι όπως πετάγονται από το πουθενά και 1 φορά στο Ρέντη (κοντά στη quest)
akpe Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μην ξεχνάτε όμως οτι όσο φταίνε οι μοτοσυκλετιστές αλλο τόσο φταίνε και οι αυτοκινητιστές! Το πρόβλημά μου με τους δικυκλιστές δεν είναι οτι φταίνε περισσότερο. Είναι οτι λόγω ιδιομορφίας του οχήματός τους απλά τους δίνονται περισσότερες ευκολίες για ταρζανιές. Τις οποίες δεν αφήνουν ανεκμετάλλευτες. Ότι ακριβώς είπε ο egw_eimai_re, εδώ δεν ξέρουμε να περπατάμε... περπατάς στο κέντρο και πέφτουν όλοι πάνω σου. Go figure.
djapal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Συνήθως αυτοι που κράζουν αυτοι τα κάνουν. Μου εχει τύχει να είμαι σε αμάξι και να μου λέει ο οδηγός δες τον μαλάκα πέρασε με κόκκινο μετα απο 10 λεπτά εκανε κ αυτός το ιδιο σε άλλο φανάρι. Ισως παρατηρούμε τα κολλήματα μας παρά τα πραγματικά προβλήματα. Όπως είπε και ο απο πάνω μερικά ποστ ολοι τα ιδια κουράδια είμαστε και βαζω και τον εαυτό μου μέσα. Μας λείπει παιδεία απο πεζούς μέχρι νταλίκα - σηματοδότηση, σωστή, φανερή,- δρόμοι, νώμοι, ποινές πραγματικές και οχι εισπρακτικές.. Οσο για εκείνους που δεν φοράνε κράνος (επειδή αναφέρθηκε ποιο πάνω) το κράζω και θα το κράζω πάντα αλλα ελα που το κράνος στο μπουρδελάκι μας είναι είδος πολυτελείας 23% φπα... Οσο για τους delivery φταίνε αυτοι που δέχονται την πίεση απο τα αφεντικά τους αλλά φταίνε και παρά πολύ οι τελευταίοι γιαυτο καλύτερα τα tips να τα δίνεται σε delivεραδες που παίζουν κορόνα / γράμματα καθημερινά τη ζωη τους παρα στο γκομενάκι (σερβιτόρα) στο καφέ... Το ένα σκατό φέρνει το άλλο έτσι έχουμε μια πολύ καλή κουραδοαλυσίδα..εμ ζωική αλυσίδα ήθελα να πω... Δε θέλω να περιαυτολογήσω, αλλά πάντα στη ζωή μου έχω τον κανόνα: Μην κατηγορήσεις/κράξεις κάποιον για κάτι, αν κι εσύ ο ίδιος το κάνεις. Και γενικότερα, όχι μονο στην οδήγηση. Δλδ είναι άτοπο να βρίζω π.χ. τους ποδηλάτες που δεν έχουν φώτα το βράδυ, όταν κι εγώ ο ίδιος βγαίνω χύμα στο κύμα, που δεν το κάνω φυσικά. Δε νομίζω ότι είναι τόσο θέμα παιδείας, όσο το σύνδρμο του "τα ξέρω όλα". Εγώ τα ξέρω όλα, είμαι ο τέλειος.Μη μου θίξεις την οδηγική μου συμπεριφορά και γίνω ρόμπα εκείνη τη στιγμή μπροστά στους οδηγούς που περιμένουν στο φανάρι. Από ξερόλες ουυυυυυυυυυυυυυυ... Όταν κάποιος έχει μάθει μόνο να "τα χώνει" στους άλλους, πόσο μάλλον ένας μηχανάκιας που βλέπει ουκ ολίγους κορυφαίους οδηγούς τη μέρα, και δεν έχει μάθει να δέχεται την κριτική, τότε καληνύχτα μας...
nikoskon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν είναι θέμα μηχανής ή αυτοκινήτου. Είναι θέμα οδηγού. Το επίπεδό μας όσον αφορά την κυκλοφοριακή αγωγή είναι ανύπαρκτο. Και δεν γνωρίζει φύλλο και είδος μέσου μεταφοράς. Για τους οδηγούς αυτοκινήτου, δεν θα επεκταθώ. Όλοι γνωρίζουμε τί ρόλο βαράνε. Για τους οδηγούς μηχανής, αυτό που έχω παρατηρήσει πως αυτοί που συνήθως είναι στα @@ τους, είναι οι οδηγοί scooter και δε maxi scooter ασχέτως ηλικίας. Μετά έρχονται οι οδηγοί παπιών και σπάνιες περιπτώσεις από οδηγούς μηχανών(κυρίως νέοι με μηχανές τύπου super motard). Αλλά αυτό με το scooter έχει παραγίνει. Πλέον, ανακλαστικά, με το που βλέπω στους καθρέπτες scooter, ετοιμάζομαι για το απρόβλεπτο...
Tomahawk Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν είναι θέμα μηχανής ή αυτοκινήτου. Είναι θέμα οδηγού. Το επίπεδό μας όσον αφορά την κυκλοφοριακή αγωγή είναι ανύπαρκτο. Και δεν γνωρίζει φύλλο και είδος μέσου μεταφοράς. + Όσα θές! Για τους οδηγούς αυτοκινήτου, δεν θα επεκταθώ. Όλοι γνωρίζουμε τί ρόλο βαράνε. Για τους οδηγούς μηχανής, αυτό που έχω παρατηρήσει πως αυτοί που συνήθως είναι στα @@ τους, είναι οι οδηγοί scooter και δε maxi scooter ασχέτως ηλικίας. Μετά έρχονται οι οδηγοί παπιών και σπάνιες περιπτώσεις από οδηγούς μηχανών(κυρίως νέοι με μηχανές τύπου super motard). Αλλά αυτό με το scooter έχει παραγίνει. Πλέον, ανακλαστικά, με το που βλέπου στους καθρέπτες scooter, ετοιμάζομαι για το απρόβλεπτο... Δυστυχώς στην Ελλάδα οποιοσδήποτε άσχετος με αντανακλαστικά και μυαλό κουράδας παίρνει δίπλωμα. Πολλοί απο αυτούς θα έχουν αμάξι και scooter ή tdm. Τα scooters (beverly κυρίως) και τα TDM έχουν γίνει τα μηχανάκια του Έλληνα κυρίζι και κάγκουρα.
egw_eimai_re Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Για τους οδηγούς μηχανής, αυτό που έχω παρατηρήσει πως αυτοί που συνήθως είναι στα @@ τους, είναι οι οδηγοί scooter και δε maxi scooter ασχέτως ηλικίας. Μετά έρχονται οι οδηγοί παπιών και σπάνιες περιπτώσεις από οδηγούς μηχανών(κυρίως νέοι με μηχανές τύπου super motard). Αλλά αυτό με το scooter έχει παραγίνει. Πλέον, ανακλαστικά, με το που βλέπου στους καθρέπτες scooter, ετοιμάζομαι για το απρόβλεπτο... Σκουτερ ταρζανιές απο πιτσιρικάδες εως παππούδες με εγκεφαλικό και πακιστάν παράνομοι διχως δίπλωμα να φοράνε το γιλέκο σαν αυτα που φοράνε οι σκουπιδιάρηδες και καλα για να μη τους σταματήσουν. Μεγα σκούτερ παππους ο γαμάω και ψάχνω κατι ή ο λεφτάκιας (και καλα) που βαζει την πατσόλα απο πισω και την παει βόλτα αυτος δεν θα σου κάνει ταρζανιές θα ειναι πολυ slow ομως... Παπι αχ σχολειό 15χρονα με τα 50αρακια ταρζανιές σε καθε φανάρι δίχως καθρέφτες πάντα και δίχως κράνος και πάντα custom με τρύπια εξάτμιση να ακούγετε σαν θηλυκή R1 υπάρχει και η αντίθεση εδω περα που βλέπεις τύπους με κρανάκι καθρεφτάκι και κανα μπουφάν βέβαια που νιώθουν να οδηγούν και φυσικά κανουν χωρο για να περάσεις... Edurαδες παράνομη προσπέραση παντα και καμιά σούζα σπάνια με ενόχλησαν όμως.. nakedαδες - street απο το πουθενα ανοίγουν το γκαζι και τους χάνεις παντα ομως τους πετυχαίνεις 2 χιλιομετρα ποιο κάτω ανάσκελα Ολοι τα ιδια σκατά είμαστε μη βγάζουμε το κωλαράκι μας απέξω. Για μενα σωστός οδηγός ειναι αυτός που σέβεται τον Κ.Ο.Κ. σταματάει στο στοπ,Βγάζει φλας ακόμα και να μην εχει δει κάποιον, ελέγχει αφου ανάψει πράσινο κλπ.. Και παντα επιφυλακτική οδήγηση δεν σκοτώνει η ταχύτητα η μαλακία σκοτώνει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.