poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 να γραψω και εγω την γνωμη μου.οδηγω μηχανη,μηχανακι,αμαξι .εχω κανει με ολα τα απειρα χιλιομετρα.μεχρι και φορτηγο εχω οδηγησει στον στρατο.αν τα εχεις οδηγησει ολα τα βλεπεις ολα διαφορετικα. πχ οταν βλεπω φορτηγο δινω προταιρεοτητα να περασει η να χωθει η δεν ξερω τι.νευριαζω να βλεπω αμαξια να μην περιμενουν το λεωφορειο που εχει βγαλει φλας οτι φευγει απο την σταση. τωρα για τα μηχανακια.τα μισα τροχαια θα ειχαν αποφευχθει αμα δεν ηταν καγκουρες αυτοι μετα μηχανακια.ειδικα ταχυδρομοι,delivery,κουριερ εχουν τον χαρο απο πανω και αργα η γρηγορα δεν γλυτωνουν την στουκα. και το τραγικο ειναι οτι νομιζουν οτι εχουν προτεραιοτητα οταν πηγαινουν αριστερα απο το αμαξι σε μονη λωριδα και βριζουν τον αλλον που του εχει δωσει προτεραιοτητα το αμαξι για να περασει.αυτα βεβαια μονο στην ελλαδα διοτι στο εξωτερικο ετσι και πηγαινεις με το μηχανακι αριστερα απο ολα τα αμαξια και πατας και την διαχωριστικη την επομενη μερα θα εισαι πισω απο τα σιδερα.ευτυχως που επειδη οδηγω μηχανη μηχανακι πανω κατω ξερω τι να περιμενω απο τον καθε καγκουρα. βεβαια οι μαγκιες κανω σουζες αναμεσα απο τα αμαξια και παει λεγοντας καποια στιγμη πληρωνονται.απειροι καθε μερα σκοτωνονται με μηχανη επειδη δεν φορανε και κρανος η επειδη εκαναν την καγκουρια με το κοκκινο φαναρι τις σουζες και τις μαμακιες τους.βεβαια αν δεν παθεις δεν μαθαινεις λενε αρκει οπως λενε η πρωτη σου φορα να μην ειναι και η τελευταια γιατι πολλες φορες και το πιο απλο στουκιδι φτανει να σε στειλει σε καροτσακι για το υπολοιπο της ζωης σου και μετα λες γιατι πηγαινα με 100 χιλιομετρα με την μηχανη μεσα στο στενο η γιατι προσπερναγα 10 10 τα αμαξια πατωντας την κορνα για να με ακουσουν.προσωπικα τα βιτσια της μηχανης τα εβγαλα στην πιστα με ασφαλεια ,στολη,κρανος και παει λεγοντας.στην πολη πηγαινω οσο μπορω αργα και προσεκτικα.προσπαθω οσο γινεται στην πολη να ειμαι με το αμαξι και την μηχανη να την εχω για ταξιδια που τουλαχιστον νιωθω καποιος πιο ασφαλης στην εθνικη παρα στα στενα.θες να ξεκαβλω... με την μηχανη.παρτην πηγαινε στην πιστα και ξυσε το γονατο και την μουρη κατω και να εισαι ασφαλης.στην πολη ειδικα ελλαδα το να κανεις βλακειες με την μηχανη ειναι σαν να εχεις τον χαρο ετοιμο απο πανω.και επειδη ο bro δουλευει στην εντατικη μοναδα καθε weekend που οι μισοι ειναι και μεθυσμενοι η εντατικη γεμιζει.βεβαια μεχρι να περασει το weekend οι μισοι εχουν πεθανει ηδη.απειρα τροχαια ειτε αμαξια ειτε μηχανακια.πχ ο αλλος εμεινε αναπηρος απο θωρακα και κατω επειδη οδηγουσε μηχανη μεθυσμενος και επεσε.ισως ειναι λιγο αργα τωρα να συνηδητοποιησει οτι για μια βλακεια θα ζησει το υπολοιπο της ζωης του στο αναπηρικο καροτσακι.και επειδη ειμαστε και λαος της συμφορας ακομα και τα ατομα που εχουν καποια αναπηρια ειναι καταδικασμενα σε αυτην την χωρα που δεν εχει υποδομες.αυτα τα λιγα και απο εμενα. πολλες φορες η μηχανη ειναι σαν το πυροτεχνουργο ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
AccountSaver Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 ενα μεγαλο +1 για τον Poulinos. (Ειμαι οδηγος μηχανης,οχι αρκετο καιρο ομως,φοραω συνεχεια κρανος και στολη 4εποχων δεν τα βγαζω απο πανω μου πρωτα τα φοραω και μετα τα βαζω,ξερω οτι ειναι παρα πολλα ατομα που ειναι βλακες,η αλλιως ζωα που περνουν μαζι τους ζωές.Ξέρω επίσης οτι και οι περισσότεροι οδηγοί απο μηχανές το κράνος το έχουν στον αγκώνα! ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ?το κράνος στον αγκώνα ? με 10 χλμ μπορείς να χτυπήσεις σε γωνία στο διάζωμα και να μείνεις πτώμα,γνωστος μου προσφατα με το 50cc δεν εβαζε το κρανος γιατι ηθελε να περασει απο παραλια να κοτσαρει τα γκομενακια,να δει τι παιζει και δεν ηθελε να το βαλει.Εκανα περιπου 1 ωρα να τον πεισω να το βαλει και στο τελος το εκανε,και του ειπα μπραβο,τωρα εαν θες παμε να περασουμε βολτα,αλλιως ξεχνα το.) Τροποι υπαρχουν πολλοι αρκει να το σκεφτειτε ,οπως επισης εχω δει ατομο με Z750 να ειναι στην παραλιακη και εχει Shoei XR κρανος ~ 600 - 700 ευρω κρανος αξια,και σε ολη την παραλιακη που πηγαινα μαζι του (αγωνστος) δεν το ειχε φωρεσει παιδια,τι το πηρες ρε καραμπουζουκλι αφου δεν το βαζεις ?καλυτερα ας εδινες τα λεφτα για κανενα φιλανρθωπικο σκοπο)
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 επισης το τραγικο.ειμαι κοντα στο σπιτι το βγαζω.καιεκει γινεται η βλακεια.συν οτι η αλλη τραγικη ειρωνεια.βλεπεις τον καγκουρα να παιρνει bmw gs1200 με 17.000 ευρω μηχανη και κρανος απο τα lidl.δεν μιλαω για τυπους που η κοπελα ειναι πισω χωρις κρανος και αυτος πηγαινε με 200 επειδη φοραει κρανος. οτι και να πει καποιος ειναι λιγο.ολοκληρα posts θα μπορουσαν να γινουν.απλα με την μηχανη το θεμα ειναι ενα.παιρνεις τον ευατο σου στο λαιμο σου νομιζοντας οτι σε μενα θα τυχει.πριν 5 χρονια πηγαινα στα ιεκ ηρεμα με το παπακι μου .ενας πεζος πηγε να περασει χωρις να κοιταξει χωρις διαβαση χωρις φαναρι χωρις τιποτα ενα δρομο διπλης κατευθυνσης που περναγαν και λεωφορεια ακομα.αν δεν ειχα κρανος θα μετραγα τα δοντια μου στην ασφαλτο. βεβαια για μενα φταιει και το κρατος και ολοι.μηχανηκι η αμαξι με κοκκινο να περασει.1000 ευρουλακια προστιμο χωρις μειωση.
Ntinaras Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 το προστιμο δεν εχει και πολυ νοημα...αφαιρεση διπλωματος για παντα και να δεις πως λυνεται το ΚΑΙ κυκλοφοριακο
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 εφοσον το να οδηγησεις μεθυσμενος ειναι κατι που γινεται εσκεμμενα.δεν ειναι stop Οκ δεν το ειδα και περασα.εφοσον γινεται επιτηδες πραγματι θα πρεπε να παιρνουν διπλωμα μονιμα χωρις να μπορεσεις να ξαναβγαλεις.
marlia Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Όταν βλεπεις 12χρονα και 15χρονα να οδηγουν σαν τρελα τα μηχανακια χωρις κρανος πιστευω πως γι'αυτο φταιει ο γονιος. Και απο εκει ξεκινανε ολα.....πάνω απ'όλα παιδεία στην οδηγικη συμπεριφορα κατι που στην ελλαδα δεν βλεπω να υπαρχει. Γιατι βλεπω συνεχεια να παιρνουν στα παιδια τους μηχανακια και αντι να τους πουν να τσακιστουν και να βαλουν κρανος τους αφηνουν και κανουν τους μαγκες... Αν και δεν οδηγω....ειμαι συνεπιβατης σε μηχανη και δεν ανεβαινω ΠΟΤΕ αν δεν βαλω κρανος και μπουφαν.Είτε εχει 10 βαθμούς είτε 40. Τι κρανος απο λίντλ....ποσες φορες εχω δει να φορανε μια μικρή κασκούλα της πλακας λες και ειναι εργατικό καπελακι για να σε προστατευει απ'τον ηλιο.
Ntinaras Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 αμα ο γονιος ειναι αμορφωτος γιδοβοσκος και δε ξερει τους βασικους νομους της φυσικης ,τι περιμενετε?
KilliK Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 βλεπεις τον καγκουρα να παιρνει bmw gs1200 με 17.000 ευρω μηχανη και κρανος απο τα lidl. FACT. !!! γσδσδσγ
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Όταν βλεπεις 12χρονα και 15χρονα να οδηγουν σαν τρελα τα μηχανακια χωρις κρανος πιστευω πως γι'αυτο φταιει ο γονιος. Και απο εκει ξεκινανε ολα.....πάνω απ'όλα παιδεία στην οδηγικη συμπεριφορα κατι που στην ελλαδα δεν βλεπω να υπαρχει. Γιατι βλεπω συνεχεια να παιρνουν στα παιδια τους μηχανακια και αντι να τους πουν να τσακιστουν και να βαλουν κρανος τους αφηνουν και κανουν τους μαγκες... Αν και δεν οδηγω....ειμαι συνεπιβατης σε μηχανη και δεν ανεβαινω ΠΟΤΕ αν δεν βαλω κρανος και μπουφαν.Είτε εχει 10 βαθμούς είτε 40. Τι κρανος απο λίντλ....ποσες φορες εχω δει να φορανε μια μικρή κασκούλα της πλακας λες και ειναι εργατικό καπελακι για να σε προστατευει απ'τον ηλιο. οπως το ειπες το φορανε μονο και μονο για τον ηλιο και για την τροχαια.και το πιο τραγικο ειναι να μου φορανε μποτα μηχανης και μπουφαν αλλα οχι κρανος.λες και αμα πεσεις το μπουφαν θα σε σωσει.χιλιες φορες να σπασει ενα πλευρο παρα το κεφαλι.αυτο δεν φτιαχνεται. βλεπεις τον καγκουρα να παιρνει bmw gs1200 με 17.000 ευρω μηχανη και κρανος απο τα lidl. FACT. !!! γσδσδσγ kai 17.000 ευρω πρεπει να ειναι η φτηνη τιμη για το αρχικο μοντελο.ακομα και οταν ειχα ενα παπακι της συμφορας φορουσα κρανος των 650 ευρω.και ειχα ακουσει την ατακα οτι καλα τοσο ακριβο κρανος πηγες και πηρες?και η απαντηση μου ηταν φορας τοσο ακριβο κρανος οσο κοστολογεις το κεφαλι σου.δεν ειναι θεμα οτι τα εχεις η κατι αλλο.οτι πληρωνεις παιρνεις.και για 300 ευρω και 500 και 1000 ευρω δεν διακινδυνευω την ζωη μου.
Tenshi Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 οπως το ειπες το φορανε μονο και μονο για τον ηλιο και για την τροχαια.και το πιο τραγικο ειναι να μου φορανε μποτα μηχανης και μπουφαν αλλα οχι κρανος.λες και αμα πεσεις το μπουφαν θα σε σωσει.χιλιες φορες να σπασει ενα πλευρο παρα το κεφαλι.αυτο δεν φτιαχνεται. Γιατί με μπουφάν και μπότα είσαι γαμάτος,ενώ με μπουφάν-μπότα-κράνος είσαι αναρχικός. kai 17.000 ευρω πρεπει να ειναι η φτηνη τιμη για το αρχικο μοντελο.ακομα και οταν ειχα ενα παπακι της συμφορας φορουσα κρανος των 650 ευρω.και ειχα ακουσει την ατακα οτι καλα τοσο ακριβο κρανος πηγες και πηρες? Πόσο αλήθεια ρε γαμώτο...
devil-ji Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Οδηγαω μηχανακι σε σαλονικη-αθηνα σχεδον 2 χρονια και αμαξι 3 σε μικροτερη πολη. Σεβασμος στις μηχανες δε ν υπαρχει πουθενα, απλα στις μεγαλες πολεις τις προσεχουν ειδικα στα φαναρια οχι για να μη γινει ατυχημα αλλα για να μην τους φαν καθρεπτη. Υπαρχουν οι συνηδητοποιημενοι οδηγοι μηχανης , που τη χρησιμοποιουν κυριως για να παν δουλεια και φοραν ολα τα εξτρα. Απο την αλλη υπαρχουν και οι ''μαγκες'' κυριως ντελιβερι,καγκουρες που κοιταν να κανουν μαγκιες,βιαζονται να μπουν και στην τελευταια χαραμαδα,αντιστροφα και και και.... Αυτοι πρεπει να πυροβολουνται επι τοπου και ποτε δεν ειμαι στεναχωρημενος οταν καποιος απο αυτους παθαινει ατυχημα---τα θελει και τα παθανει---οσο ψυχρο και αν ακουγεται. Γενικα ομως η συμπεριφορα των περισσοτερων οδηγων ειναι παρομοια με την πορεια μας σαν χωρα...γτπ Ειδικα στην αθηνα ΟΛΟΙ βιαζονται και αδιαφορουν για τι γινεται αρκει να παν καπου γρηγορα..πχ σταματα λεωφορειο σε σταση--->κοβω με τη μια αριστερα σε καθε περιπτωση Παντως αυτοι που οδηγουν μηχανη ---οχι για μαγκια---ειναι απειρως καλυτεροι σαν οδηγοι,τοσο σε συμπεριφορα οσο και σε οδηγηση.
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 ειπα να μην πω οτι τα θελουν και τα παθαινουν γιατι θα ακουστω κακος αλλα χαιρομαι που το ειπε αλλος.
Ntinaras Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 απο τυχη ζουνε 2 ντελιβεραδες,μπηκα σε στροφη σε δρομο με διαζωμα και 2 λωριδες ανα κατευθηνση και ο ντελιβερας ηταν αναποδα στο ρευμα ακριβως στο κεντρο του δρομου...και ολα αυτα για να γλιτωσει το φαναρι. ο αλλος για να μη κρυωσει η πιτσα και ζεσταθει η μπυρα περασε με κοκκινο και σταματησα ενα νανοχιλιοστο απο το μαρσπιε του. εφαγε κατι χριστοπαναγιες αλλα δε τολμησε καν να γυρισει να με κοιταξει.. κρανος κανεις απο τους 2 φυσικα.
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 δεν πειραζει.και στον παραδεισο θελουν delivery.θα μπορουν να μοιρασουν εκει μετα.και εκει υπαρχει χρονος κανεις δεν θα βιαζεται.
djapal Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ξεθάβω αυτό το θέμα (για να μην ανοιγω καινουριο) για να πω κι εγώ την εμπειρία μου που έλαβε χώρα πριν από λίγο. Είμαι επί της Καποδιστρίου (ύψος ΥΓΕΙΑ) και ανεβαίνω από τη γέφυρα να βγω κεντρικά Κηφισίας. Βγαίνω σιγά σιγά και ανάβω φλας για να μπω στη μεσαία λωρίδα στην Κηφισίας. Ελέγχω και μπαίνω στη λωρίδα. Πίσω μου μηχανάκιας. Ξαφνικά ακούω κόρνα επίμονη από τον μηχανάκια. Γυρίζω και του λεω: για κάτσε ρε μεγάλε!!! γιατί μου κορνάρεις;;; Άναψα φλας, μπήκα στη λωρίδα. Άναψες εσύ φλας να ξέρω πού θες να πας; Με κοιτάει, τον κοιτάω. Δε μιλάει για μερικά δευτερόλεπτα. Μετά γυρίζει και μου λέει: Η πόρτα σου πόσο κοστίζει ξέρεις; Το φλας το έχουμε για αξεσουάρ. Μη μας θίξει κανείς την οδηγική μας ικανότητα!!! Άσχετο αν φταίμε μωρέ... Εμείς πάντα έχουμε δίκιο!!! Πάντα οι άλλοι φταίνε! Πόσο μάλλον με τα μηχανάκια που θεωρούν ότι ο δρόμος τους ανήκει κι ότι αυτοί είναι και κανείς δεν είναι. Δεν έδωσα συνέχεια γιατί λέω... άντε πείσε τον άλλον τώρα να έρθει μάρτυρας. Όχι ότι δεν υπήρχαν μάρτυρες. Πήχτρα η Κηφισίας. Αλλά ποιος να'ρθει αν τυχόν ο άλλος έκανε την εξυπνάδα του;;;; Προσοχή λοιπόν με τον κάθε ανώμαλο στο δρόμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.