cosm Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Νομίζω ότι η λέξη κεραία είναι λίγο που τρομάζει.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΙΑ με την ένοια που την ξέρουμε σαν τις ΧΙΛΙΑΔΕΣ κεραίες που είναι εμφανεις ή κρυμμένες μέσα σε κάνα ηλιακό και μπορεί να βρίσκονται στην απέναντι ταράτσα εκπέμποντας τρελή ακτινοβολία.. Είναι απλά ένα μαραφέτι που αν μπορούσα να το παρομοιάσω με κάτι θα το παρομοίαζα με wireless router και skype... Δλδ παίρνει τη φωνή σου μέσω ιντερνετ και απλά την εκπέμπει στο χώρο με μικρή μάλιστα ενέργεια εκπομπης μια και οι πέντε μπαρες που έχεις στο ένα δωμάτιο στο διπλανό γίνονται μια.. Απλά σε ένα χώρο χωρίς καθόλου σήμα είναι μονόδρομος και μάλιστα είναι μια πολύ ωραία λύση φτάνει φυσικά να μη το έχεις στο μισο μετρο δίπλα σου και ακόμα καλύτερα ΑΝ ΥΠΑΡχει αυτή η δυνατότητα κάντε ότι κάνω εγώ.. Το έχω στο γραφείο μου ενώ εγώ εργάζομαι σε διπλανούς χώρους (γραφείο όχι το διαμέρισμα.. το δωμάτιο ) και ουσιαστικά πηγαίνω στο γραφείο όποτε θέλω να μιλήσω. Είναι πιο κυριλέ μια και δεν μιλάς μπροστά στους πελάτες και ταυτόχρονα τρώω την όποια ακτινοβολία μόνο κατα την διάρκεια της κλήσης! Και ένα πιο εμπεριστατωμένο από τα λεγόμενα μου αρθράκι http://technozein.pathfinder.gr/vodafone-full
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Έχω εδώ και ένα μήνα στο σπίτι τη συσκευή της Vodafone για Full σήμα και λύθηκαν όλα τα προβλήματα κάλυψης σε όλους τους χώρους μιας και έχω συνεχώς full μπάρες. Η συσκευή είναι στο χωλ μαζί με το wifi router (αν και δεν πρέπει να είναι η μία πάνω στην άλλη γιατί επηρεάζεται η απόδοσή τους).
Socom Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Wind? Από το ψάξιμο που έχω κάνει ως τώρα (χθες διαπίστωσα το πρόβλημα) δεν βρίσκω κάτι. Δυστυχώς πρόκειται για εταιρικό τηλέφωνο και δεν υπάρχει ιδιαίτερη ευελιξία... Μέσα στο σπίτι νιώθω λες και βρίσκομαι στο 5ο υπόγειο παρόλο που είναι στον πρώτο και δεν μπλοκάρεται ούτε από λόφο ούτε από ψηλά κτήρια. Στο μπαλκόνι κάτι πάει κι έρχεται (1 έως 2 μπάρες)αλλά δεν είναι λύση δυστυχώς να κρέμομαι στα κάγκελα για 20' και να μιλάω (ειδικά τον χειμώνα), πόσω μάλλον όταν οι 2 μπάρες τρώνε φλασιές κι εξαφανίζονται που και που... Το αστείο είναι οτι το προσωπικό μου κινητό που είναι vodafone (και η ίδια ακριβώς συσκευή) πίανει παντού 5/5 χωρίς το παραμικρό πρόβλημα... Ευχαριστώ πολύ Υ.Γ. Ίσως λίγο χαζή ερώτηση: το τηλέφωνο λειτουργεί πλήρως με το femtocell? Π.χ. οι συσκευές Blackberry μπορούν να λαμβάνουν κανονικά e-mail κτλ ή χρειάζεται έξτρα άδεια κτλ?
nikoskon Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μια χαρά θα δουλεύει το ΒΒ με το Vodafone Full Σήμα. Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλ την Wind; Όλο και κάτι θα υπάρχει. Sent from my Galaxy S
Socom Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ πολύ nikoskon Πήρα την wind. Δεν έχουν κάποια λύση μου πε ο άνθρωπος που μίλησα. Κάποια λύση τύπου Femtocell κτλ δεν υπάρχει και απ' όσο γνωρίζει δεν προβλέπεται να υπάρξει. Μου πε ότι έχουν παραπονεθεί παρα πολλοί στην περιοχή (η οποιά σύμφωνα με τα λεγόμενά του περιορίζεται σε 2-3 δρόμους)και ότι έχει προγραμματιστεί κάποια "επιδιόρθωση" του προβλήματος, μέσα στο επόμενο διάστημα (1-1,5 μήνα). Τώρα το κατα πόσο έχουν παραπονεθεί πολλοί και όντως υπάρχει σχεδιασμός για να αντιμετωπιστεί κάπως το θέμα και κατά πόσο ο ένας-ενάμισης μήνας θα είναι όντως τόσο και όχι 6μηνο και βάλε κανείς δεν ξέρει.... Γνωρίζει κανείς κάποια άλλη λύση στο εμπόριο που να μπορεί να βοηθήσει στην συγκεκριμένη περίπτωση? Ευχαριστώ πολύ
nikoskon Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μπορείς στο εμπόριο να βρεις ενισχυτές/repeaters GSM/3G, αλλά ανεβαίνει αρκετά η τιμή και δεν ξέρω τι ισχύει με την ακτινοβολία. Φορητότητα από Wind σε Vodafone δεν παίζει με τίποτα; Sent from my Galaxy S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα