Daredevil Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα, συνήθως δεν γράφω online για προβλήματα με εταιρείες αλλά αυτό που συνέβη σήμερα μπορώ να πω ότι με εξόργισε . Η ιστορία ξεκινάει τον προηγούμενο Απρίλιο όταν αποφάσισα να μετακινηθώ από την Cosmote στην Vodafone μιας και οι περισσότεροι φίλοι μου έχουν Vodafone. Αγοράζω λοιπόν κανονικά ένα νέο κινητό με σύνδεση κλπ κλπ. Από εκεί ξεκινάνε όλα τα στραβά και ανάποδα στο σπίτι μου στο κέντρο της 2ης μεγαλύτερης πληθυσμιακής περιοχής για να μιλήσω στο κινητό πρέπει να βρίσκομαι στο παράθυρο κρεμασμένος και να εύχομαι να μην φυσήξει και χάσω το σήμα…. Σκέφτομαι εντάξει κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει ας κάνω υπομονή, μέγα λάθος μέχρι τον Αύγουστο τα ίδια. Αφού λοιπόν πλέον δεν πήγαινε άλλο επικοινωνώ με την Vodafone και μου απαντάνε τα γνωστά θα προωθήσουμε το πρόβλημα σας κλπ κλπ, καλοπροαίρετος και πάλι περιμένω μέχρι που μου στέλνουν ένα sms για να αγοράσω το τότε Vodafone full σήμα με 120e, προφανώς και παραπονέθηκα που έπρεπε να πληρώσω για έχω το αυτονόητο αλλά η κοπέλα που με «εξυπηρετούσε» απλώς άκουγε…. Μετά από κάποιες μέρες επικοινώνησε μαζί μου ένας τεχνικός της Vodafone με πολύ τουπέ ύφος και όλα τα παρελκόμενα και μου είπε λίγο πολύ ότι φταίω εγώ για την μη ύπαρξη σήματος αφού κάτοικοι της περιοχής μου κάποια στιγμή κατέβασαν μία κεραία. ‘Όταν λοιπόν άρχισα και φώναζα πλέον χάθηκε το όλο τουπέ κλπ αλλά λύση μηδέν. Τότε ήταν που αποφάσισα να πάρω κι ένα καρτοκινητό cosmote τουλάχιστον να μπορούσα να έχω κινητό στο σπίτι μου κι το άφησα εκεί…… Μέχρι σήμερα που είπα να ξαναρωτήσω στο κατάστημα της περιοχής μου και μαθαίνω το υπέρτατο ότι το πρόβλημα υπάρχει από τον προηγούμενο Φεβρουάριο το έχουν κι αυτοί κλπ κλπ και ότι η λύση είναι πάλι το Vodafone Full σήμα αλλά δυστυχώς δεν δικαιούμαι κάποια έκπτωση για την συσκευή που πλέον έχει 150ε και με προέτρεψαν να πάρω το 1830 μπας και μου δώσουν κάποια έκπτωση αυτοί. Μετά λοιπόν από ένα 20λεπτο τηλέφωνο επίσκεψη σε άλλο κατάστημα ξανά τηλέφωνο αποτέλεσμα μηδέν. Και ρωτάω: Α) από την στιγμή που ήξεραν το πρόβλημα γιατί δεν με ενημέρωσαν ότι στην περιοχή που δηλώνω σαν σπίτι μου υπάρχει μεγάλο πρόβλημα; Β) γιατί να είμαι αναγκασμένος να πληρώσω επιπλέον για κάτι που πληρώνω ήδη για να έχω; Γ) Γιατί διαφημίζουν 99.9% Πληθυσμιακή κάλυψη ψευδός;
keeper Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Παιδια οπως και να εχει το να πουλαει η VODAFONΕ καλυτερη προσβαση σε σημα ειναι τραμπουκισμος και νταβατζιλικι. Δεν αλλαζει κατι στο πρωτοκολο επικοινωνιας ουτε και στην εγκατασταση της κεραιας της απλα εχει βαλει limiter στο σημα που θα λαμβανει ο καθε αριθμος για να μην πολυφορτωνει το δικτυο της. Αλλα το να σου ζηταει να πληρωσεις εξτρα για να εκμεταλευτεις πληρως το δικτυο της ειναι θρασος Ζηταει ενα "Α" χρηματικο ποσο μονο και μονο για να κανει add εναν αριθμο στο exclusive list στον Servrer της ωστε να μπορει να του δινει προσβαση στο full δικτυο.
cosmos000 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Ε και εσύ τί κάθεσαι?Κάνε φορητότητα σε όποια έχεις καλό σήμα για να μην χάσεις το νούμερο.
chrismfz Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Παιδια οπως και να εχει το να πουλαει η VODAFONΕ καλυτερη προσβαση σε σημα ειναι τραμπουκισμος και νταβατζιλικι. Δεν αλλαζει κατι στο πρωτοκολο επικοινωνιας ουτε και στην εγκατασταση της κεραιας της απλα εχει βαλει limiter στο σημα που θα λαμβανει ο καθε αριθμος για να μην πολυφορτωνει το δικτυο της. Αλλα το να σου ζηταει να πληρωσεις εξτρα για να εκμεταλευτεις πληρως το δικτυο της ειναι θρασος Ζηταει ενα "Α" χρηματικο ποσο μονο και μονο για να κανει add εναν αριθμο στο exclusive list στον Servrer της ωστε να μπορει να του δινει προσβαση στο full δικτυο. ούτε add κάνουν κάτι, ούτε σε κλειδώνουν πουθενα, ούτε σου μειώνουν επιλεκτικά το σήμα... Femtocell πουλάνε, κοινώς και "μπακάλικα", αναμεταδότες... http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=413117 http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=9064 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=278792 Ενημερώσου πριν αρχίσεις τα μαργαριτάρια και τις θεωρίες συνομωσίας
leukonas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 ούτε add κάνουν κάτι, ούτε σε κλειδώνουν πουθενα, ούτε σου μειώνουν επιλεκτικά το σήμα... Femtocell πουλάνε, κοινώς και "μπακάλικα", αναμεταδότες... http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=413117 http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=9064 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=278792 Ενημερώσου πριν αρχίσεις τα μαργαριτάρια και τις θεωρίες συνομωσίας Πάντος έχει τύχει πολλές φορές στο ίδιο σημείο με Vodafone(μια κάρτα και μια σύνδεση) και δύο ίδιες συσκευές η κάρτα να μην έχει σήμα ενώ την ίδια στιγμή η σύνδεση να είναι μια χαρά.Δεν ξέρω αν είναι θέμα συνομοσίας ή θέμα επιλεκτικής μείωσης απλά λέω τι έχω παρατηρήσει και εγώ.
chrismfz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Πάντος έχει τύχει πολλές φορές στο ίδιο σημείο με Vodafone(μια κάρτα και μια σύνδεση) και δύο ίδιες συσκευές η κάρτα να μην έχει σήμα ενώ την ίδια στιγμή η σύνδεση να είναι μια χαρά.Δεν ξέρω αν είναι θέμα συνομοσίας ή θέμα επιλεκτικής μείωσης απλά λέω τι έχω παρατηρήσει και εγώ. Εντέλως τυχαία ( ) εχω και εγώ παρατηρήσει ίδια εταιρια (cosmote) ιδιο μέρος (πάνω μου και τα 2 κινητά) το ένα συμβόλαιο λόγω δουλειάς το άλλο whatsup -ναι μεν να έχουν σήμα- αλλα για κάποιο λόγο να μην πιάνω γραμμη ποτέ μα ποτέ με την whatsup σε μέρες οπως πχ Πρωτοχρονιά... Ενω το συμβόλαιο καλούσε τους ίδιους αριθμους κανονικα (έγινε και stress test αυτη τη χρονιά -πριν 11 μηνες δηλαδή-) και όντως εντελώς τυχαία δεν δουλευε η κάρτα... (τυχαίο ) Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση της Vodafone δεν σου λένε δώσε μας λεφτα για να έχεις καλύτερο σήμα παντού ή να σου βγάζουν κάποιο όριο όπως είπε ο keeper και εκεί πάνω βασίστηκα, πουλάνε μία femtocell συσκευή για να έχεις σήμα σε ένα συγκεκριμένο και μόνο χώρο. Αν έχω εγώ πχ ένα μινι-lab στο υπόγειο για παράδειγμα και ξημεροβραδιάζομαι (καίγομαι κοινώς) εκει μέσα με τις ώρες που όχι σήμα μιας εταιριας αλλά καμίας να μην πιάνει, θα έβαζα αυτό. Αυτή είναι η χρησιμοτητα της...
alexb_10 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν σχετικά με το vodafone full σήμα, θα κάτσω να πω μια μέρα την ιστορία μου, η οποία ευτυχώς είχε καλη κατάληξη.... Να σας πω για αυτό το μηχάνημα! Το πήρα, το έβαλα στο υπόγειο που έχουμε (το οποίο το εχω διαμορφώσει για να δουλεύω λιγάκι χαλαρά, γιαυτό και το θέλω) το σύνδεσα με το ADSL routeraki (απαραίτητη προυπόθεση, αλλά ασχέτως παρόχου) και απο εκεί που δεν είχα ΚΑΘΟΛΟΥ σήμα, μετά είχα 5 γραμμούλες. Τα θέματα είναι τα εξής! 1. Πρέπει να έχεις 3g συσκευή 2. Δηλώνεις την συσκευή, η οποία δουλεύει σε συγκεκριμένη περιοχή (δεν είναι δοκιμασμένο, έτσι μου είπαν) 3. Με λίγο παζάρι, μπορείς να την πάρεις ακόμα και δωρεάν (αν έχεις περισότερους απο εναν λογαριασμό vodafone στο ίδιο σπίτι, αν αλλάξεις το πρόγραμμά σου) 4. Δηλώνεις τους αριθμούς τηλεφώνου που θέλεις να παίζουν (π.χ. Έχω δηλώσει τον δικό μου αριθμό - φουλ σήμα, έρχεται ένας φίλος μου, που δεν είναι δηλωμένος ο αριθμός του, δεν πιάνει καθόλου). 5. Μπορείς να δηλώσεις όσους αριθμούς θέλεις, όποτε θέλεις. 6.Παίζει μόνο με Vodafone Γενικότερα, για αυτούς που έχουν πρόβλημα, αξίζει με τα 1000. Ακόμα και 100€ να δώσεις, που λέει ο λόγος, μόνο ευχαριστημένος θα βγεις! Απορίες αν έχετε, εδώ είμαστε. Υ.Γ. ΔΕΝ δουλεύω στην Vodafone, γενικά έχω αρκετά παράπονα, απο τεχνικούς λόγους δεν φεύγω απο αυτήν, αλλά σε αυτό με κέρδισε...
paylidis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 την τεραστια ποσότητα ακτινοβολίας που την βάζετε μέσα στο σπίτι σας με αυτή τη μπούρδα δεν την σκέφτεστε...; Και έλεγα οτι δεν μπορεί να υπάρχει νοήμων ανθρωπος που θα βάλει με τη θέληση του κεραία μέσα το σπίτι του και θα πληρώσει κιόλας...
alexb_10 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 την τεραστια ποσότητα ακτινοβολίας που την βάζετε μέσα στο σπίτι σας με αυτή τη μπούρδα δεν την σκέφτεστε...; Και έλεγα οτι δεν μπορεί να υπάρχει νοήμων ανθρωπος που θα βάλει με τη θέληση του κεραία μέσα το σπίτι του και θα πληρώσει κιόλας... Γράφει ότι δεν εκπέμπει παραπάνω απο ένα wireless router!!!
paylidis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Γράφει ότι δεν εκπέμπει παραπάνω απο ένα wireless router!!! ίσως να μην εκπεμπει παραπάνω απο ενα wireless router τεχνολογίας 1998 αλλα και πάλι θεωρω ότι δεν αξίζει. Και εγω έχω πρόβλημα με το σήμα αλλα δεν μπορώ να βάλω (κι άλλη) ακτινοβολία μέσα στο σπίτι μου. Αν μάλιστα μάθαινα ότι γείτονας μου πήρε τέτοιο πράγμα θα φρόντιζα να τον αναγκασω να το αφαιρεσει. Για σκεφτείτε να βάλει το κάθε σπίτι σε μια πολυκατοικία 30 διαμερισμάτων ενα τετοιο...
giorgostzi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς δουλεέυι αυτό το vodafone full σήμα να πω την αλήθεια μου, πως γίνεται να έχω καλύτερο σήμα κάπου που πριν δεν είχα.;
paylidis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς δουλεέυι αυτό το vodafone full σήμα να πω την αλήθεια μου, πως γίνεται να έχω καλύτερο σήμα κάπου που πριν δεν είχα.; αποτι καταλαβα βαζοντας μια μικρή κεραία μεσα στο σπίτι σου που χρησιμοποιεί bandwith από τη συνδεση του Internet σου (ανεξαρτητωνς παρόχου) και παιρνει μέσω αυτού σήμα από κάποιο σερβερ το οποίο αναμεταδίδει.
parsifal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς δουλεέυι αυτό το vodafone full σήμα να πω την αλήθεια μου, πως γίνεται να έχω καλύτερο σήμα κάπου που πριν δεν είχα.; Βλ. post #4 από τον chrismfz...
pp6210 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 την τεραστια ποσότητα ακτινοβολίας που την βάζετε μέσα στο σπίτι σας με αυτή τη μπούρδα δεν την σκέφτεστε...; Και έλεγα οτι δεν μπορεί να υπάρχει νοήμων ανθρωπος που θα βάλει με τη θέληση του κεραία μέσα το σπίτι του και θα πληρώσει κιόλας... πόσο "τεράστια" δηλαδή? πιό "τεράστια" από την ακτινοβολία που θα φας κατευθείαν στο κεφάλι όταν το κινητό σου δεν πιάνει καλά και θα εκπέμπει στο μαξιμουμ? Τους τύπους που κοιμούνται αγκαλιά και "εξ'επαφής" με τα κινητά τους δεν θα τους πειράξει καθόλου (είναι καμμένοι ήδη!), οι υπόλοιποι που είμαστε ψιλιασμένοι εννοείται οτι πρέπει να προσέξουμε λίγο που θα το βάλουμε και πως και πόσο θα το δουλεύουμε... όπως και το wifi, αν είναι σε απόσταση 1,5 - 2 μέτρα από εκεί που καθόμαστε και λειτουργεί μόνο όταν το χρειαζόμαστε νομίζω είμαστε αρκετά ασφαλείς, και εμείς και ο γείτονας. για τους άλλους που είναι παθιασμένοι ενάντια στην κάθε ακτινοβολία (την λένε και ραδιενέργεια), μάλλον δεν τους αφορά αυτή η συσκευή, αυτοί προφανώς δεν έχουν ούτε κινητό, ούτε dect, ούτε wifi και ούτε φούρνο μικροκυμμάτων στο σπίτι τους...
paylidis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 πόσο "τεράστια" δηλαδή? πιό "τεράστια" από την ακτινοβολία που θα φας κατευθείαν στο κεφάλι όταν το κινητό σου δεν πιάνει καλά και θα εκπέμπει στο μαξιμουμ? Τους τύπους που κοιμούνται αγκαλιά και "εξ'επαφής" με τα κινητά τους δεν θα τους πειράξει καθόλου (είναι καμμένοι ήδη!), οι υπόλοιποι που είμαστε ψιλιασμένοι εννοείται οτι πρέπει να προσέξουμε λίγο που θα το βάλουμε και πως και πόσο θα το δουλεύουμε... όπως και το wifi, αν είναι σε απόσταση 1,5 - 2 μέτρα από εκεί που καθόμαστε και λειτουργεί μόνο όταν το χρειαζόμαστε νομίζω είμαστε αρκετά ασφαλείς, και εμείς και ο γείτονας. για τους άλλους που είναι παθιασμένοι ενάντια στην κάθε ακτινοβολία (την λένε και ραδιενέργεια), μάλλον δεν τους αφορά αυτή η συσκευή, αυτοί προφανώς δεν έχουν ούτε κινητό, ούτε dect, ούτε wifi και ούτε φούρνο μικροκυμμάτων στο σπίτι τους... συμφωνω. Προφανώς ειναι χειρότερο το να μην πιάνει και να ζοριζεται και να σου ψήνει τον εγκεφαλο και προφανως δεν θελω να γινομαι υποχόνδριος. Μάλιστα εχω ασυρματο ρουτερ απο το '06 και τρελό δίκτυο στημένο αλλα αυτό με την κεραία για κινητό μέσα στο σπίτι θεωρω ότι παραπάει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα