xristoforos89 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Και γω για το y560 ελεγα.Τελικα στα 599 ειναι καλα η να περιμενουμε τιποτα καλυτερο? Λιγη υπομονη ακομα μεχρι αρχες Ιανουαριου.. ερχονται προσφορες!
deanstreet Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Καλημέρα παίδες! Για να μην ανοίγω νέο thread ας ρωτήσω εδώ κάποιες απορίες που έχω. Wireless ή Bluetooth mouse;Ισχύει ότι με τα bluetooth ποντίκια πέφτει πιο γρήγορα η μπαταρία; Αν το έχω στην πρίζα συνέχεια με την μπαταρία πάνω,μειώνετε η διάρκεια ζωής τις μπαταρίας;Αν ναι,σε περίπτωση που το έχω στην πρίζα χωρίς την μπαταρία πάνω και πέσει το ρεύμα,μπορεί να κάψει τίποτα; Έχετε να προτείνετε καμία backpack τσάντα η οποία να χωράει και κανένα router ή 3.5" δίσκο;Αν είναι αδιάβροχη ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ.
xristoforos89 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Καλημέρα παίδες! Για να μην ανοίγω νέο thread ας ρωτήσω εδώ κάποιες απορίες που έχω. Wireless ή Bluetooth mouse;Ισχύει ότι με τα bluetooth ποντίκια πέφτει πιο γρήγορα η μπαταρία; Αν το έχω στην πρίζα συνέχεια με την μπαταρία πάνω,μειώνετε η διάρκεια ζωής τις μπαταρίας;Αν ναι,σε περίπτωση που το έχω στην πρίζα χωρίς την μπαταρία πάνω και πέσει το ρεύμα,μπορεί να κάψει τίποτα; Έχετε να προτείνετε καμία backpack τσάντα η οποία να χωράει και κανένα router ή 3.5" δίσκο;Αν είναι αδιάβροχη ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ. 1)ολα τα ποντικια πλεον την ιδια δουλεια κανουν.προσωπικα δεν ξερω σε ποιο πεφτει πιο γρηγορα η μπαταρια και σε ποιο οχι. 2)Σχετικα με την μπαταρια,εχω διαβασει οτι οι σημερινες μπαταριες,λογω του οτι ειναι (Η)λυθιου δεν εχουν τετοιο προβλημα.αλλα εχω διαβασει επισης οτι ΝΑΙ εχουν προβλημα γιατι σκεψου οτι φορτιζεται συνεχως,χωρις να εχει ουσιαατικα ξεφορτισθει ποτε με συνεπεια να μειωνεται η διαρκεια ζωης μεχρι να ''τα φτυσει'' και να χρειαστεις καινουρια. Επισης,ναι αν το εχεις στην πριζα χωρις μπαταρια και πεσει το ρευμα μπορει να σου προκαλεσει ζημια.Σκεψου οτι η μπαταρια λειτουργει σαν ενα ups και για αυτο ''πρεπει'' να την εχεις πανω.αλλα αν δεν θες να αγοραζεις καινουρια μπαταρια πανω στον χρονο(μιας και θα τελειωσει καποια στιγμη αφου ειναι συνεχως πανω στην πριζα) αγοραζεις ενα φθηνο ups με λιγα VA και εισαι κομπλε.και εγω απο την πρωτη στιγμη το λαπτοπ μου στην πριζα το εχω,χωρις μπαταρια(σιγα μην αγορασω καινουρια μιας και το εχω για desktop! ) και φυσικα πανω σε ups.και να πεσει το ρευμα το λαπτοπ θα μεινει ανοιχτο και θα ειναι μια χαρα! 3)Σχετικα με τσαντα,πηρα μια πολυ καλη tucano στα 15ευρω(προσφορα απο 55ευρω)απο το http://www.you.gr Βαζει καλες προσφορες σε τσαντες που και που.
cazaoubon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Καλώς σας βρήκα κατ'αρχάς. Ψάχνοντας κι εγώ για λαπτοπ με μέγιστη τιμή τα 500 ευρώ, κόλλησα στο fujitsu PI 3560 απο το stock house του e-shop.Έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά και κάρτα γραφικών, μόνο που το δίνουν με 3 μήνες εγγύηση μόνο. Το πάραξενο είναι οτι έχουν (ξεμείνει ή επισταφεί αρκετά κομμάτια ίδια και μερικά παραπλήσια , με αλλαγές στη ram ή στη χωρητικότητα του σκληρού. Αυτό μόνο με βάζει σε σκέψεις (λές να βγήκαν προβληματικά, να μείνω με το λαπτοπ σαν μλκς , και να τρέχω σε τεχνικούς) , επίσης έχει 3 μήνες εγγύηση μόνο . Πάντως αν δεν πάω για καινούριο , θα το αγοράσω. ---------- Προσθήκη στις 14:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:13 ---------- Ξέχασα να προσθέσω το link : http://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.906344&oem=YL2E012228
deanstreet Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 1)ολα τα ποντικια πλεον την ιδια δουλεια κανουν.προσωπικα δεν ξερω σε ποιο πεφτει πιο γρηγορα η μπαταρια και σε ποιο οχι.2)Σχετικα με την μπαταρια,εχω διαβασει οτι οι σημερινες μπαταριες,λογω του οτι ειναι (Η)λυθιου δεν εχουν τετοιο προβλημα.αλλα εχω διαβασει επισης οτι ΝΑΙ εχουν προβλημα γιατι σκεψου οτι φορτιζεται συνεχως,χωρις να εχει ουσιαατικα ξεφορτισθει ποτε με συνεπεια να μειωνεται η διαρκεια ζωης μεχρι να ''τα φτυσει'' και να χρειαστεις καινουρια. Επισης,ναι αν το εχεις στην πριζα χωρις μπαταρια και πεσει το ρευμα μπορει να σου προκαλεσει ζημια.Σκεψου οτι η μπαταρια λειτουργει σαν ενα ups και για αυτο ''πρεπει'' να την εχεις πανω.αλλα αν δεν θες να αγοραζεις καινουρια μπαταρια πανω στον χρονο(μιας και θα τελειωσει καποια στιγμη αφου ειναι συνεχως πανω στην πριζα) αγοραζεις ενα φθηνο ups με λιγα VA και εισαι κομπλε.και εγω απο την πρωτη στιγμη το λαπτοπ μου στην πριζα το εχω,χωρις μπαταρια(σιγα μην αγορασω καινουρια μιας και το εχω για desktop! ) και φυσικα πανω σε ups.και να πεσει το ρευμα το λαπτοπ θα μεινει ανοιχτο και θα ειναι μια χαρα! 3)Σχετικα με τσαντα,πηρα μια πολυ καλη tucano στα 15ευρω(προσφορα απο 55ευρω)απο το http://www.you.gr Βαζει καλες προσφορες σε τσαντες που και που. Σχετικά με το ποντική από τι διάβασα,πέφτει πιο γρήγορα λόγω ότι είναι συνέχεια ανοιχτό το bluetooth(στο laptop).Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Χριστόφορε ευχαριστώ για άλλη μία φορά φίλε!
xristoforos89 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 καλα να ειμαστε να απανταμε σε ερωτησεις! επειδη ειχα ποντικι (ασυρματο ομως!) εχει απο κατω on/off. το κλεινεις οταν δεν ασχολεισαι πχ κατεβαζεις,και εισαι κομπλε! ---------- Προσθήκη στις 14:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:52 ---------- Καλώς σας βρήκα κατ'αρχάς. Ψάχνοντας κι εγώ για λαπτοπ με μέγιστη τιμή τα 500 ευρώ, κόλλησα στο fujitsu PI 3560 απο το stock house του e-shop.Έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά και κάρτα γραφικών, μόνο που το δίνουν με 3 μήνες εγγύηση μόνο. Το πάραξενο είναι οτι έχουν (ξεμείνει ή επισταφεί αρκετά κομμάτια ίδια και μερικά παραπλήσια , με αλλαγές στη ram ή στη χωρητικότητα του σκληρού. Αυτό μόνο με βάζει σε σκέψεις (λές να βγήκαν προβληματικά, να μείνω με το λαπτοπ σαν μλκς , και να τρέχω σε τεχνικούς) , επίσης έχει 3 μήνες εγγύηση μόνο . Πάντως αν δεν πάω για καινούριο , θα το αγοράσω. ---------- Προσθήκη στις 14:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:13 ---------- Ξέχασα να προσθέσω το link : http://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.906344&oem=YL2E012228 καλησπερα. Μονο 3 μηνες εγγυηση και ειναι και στο stock house?ΟΧΙ! καποιο προβλημα θα ειχε και -πιθανοτατα- θα ξανα εχει. δες καμια προσφορα στις αγγελιες.βαζουν κατι τρελες ωρες ωρες. Με φουλ εγγυηση παντα.
cazaoubon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Στο stock house του e-shop τα περισσότερα έχουν 3 μήνες εγγύηση. Η πλάκα είναι , οτι ίδιο λαπτοπ με παραπλήσιο επεξεργαστή , είχε χθές το πλαίσιο στο stock house , στα 336,75 ευρώ!!! Τι κάνουν σκέφτηκα με δουλεύουν; Στο e-shop κάνει 495. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν, οτι μεταφορά το stock house δεν κάνει και οτι έπρεπε να πάω απο εκεί να το πάρω. Δυστυχώς μένω Λάρισα...σήμερα ανοίγοντας πάλι τη σελιδα, το λάπτοπ είχε κάνει φτερά...και είχε και 6 μήνες εγγύηση, γκαντεμιά.
xristoforos89 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Στο stock house του e-shop τα περισσότερα έχουν 3 μήνες εγγύηση.Η πλάκα είναι , οτι ίδιο λαπτοπ με παραπλήσιο επεξεργαστή , είχε χθές το πλαίσιο στο stock house , στα 336,75 ευρώ!!! Τι κάνουν σκέφτηκα με δουλεύουν; Στο e-shop κάνει 495. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν, οτι μεταφορά το stock house δεν κάνει και οτι έπρεπε να πάω απο εκεί να το πάρω. Δυστυχώς μένω Λάρισα...σήμερα ανοίγοντας πάλι τη σελιδα, το λάπτοπ είχε κάνει φτερά...και είχε και 6 μήνες εγγύηση, γκαντεμιά. Μιλας για το stock house Πλαισιου Μεταμορφωσης? αν ναι,τοτε ισχυει οτι δεν στελνουν. Αν σε ενδιαφερει κατι,τους παιρνεις τηλεφωνο και τους ρωτας για ποιο λογο ειναι στα στοκ.θα σου πουν τι ακριβως ειχε(ηταν εκθεσιακο κομματι,επισκευασμενο κλπ.)
deanstreet Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα και πάλι. Είχα παραγγείλει το y560 στις 17/11 από το shopcenter.Μετά από τόσες μέρες,μου στέλνουν μήνυμα και μου λένε ότι το laptop είναι στις αποθήκες τους.Αργότερα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι είχαν κάνει λάθος(!) στο site και ότι δεν είναι με core i5 αλλά με core i3 και έχει 320GB δίσκο αντί για 500άρι. Άρα -1 στο shopcenter.gr.Τώρα ποιο laptop να πάρω.Να πάρω το y560 με core i3 ή να προτιμήσω κάποιο άλλο;
ss13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μάλλον είσαι άτυχος , τώρα το δίνουν με ένα χρόνο εγγύηση και i3 ενώ πριν με i5 και δυο χρόνια εγγύηση , για τι χρήση το θες ;
deanstreet Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μάλλον είσαι άτυχος , τώρα το δίνουν με ένα χρόνο εγγύηση και i3 ενώ πριν με i5 και δυο χρόνια εγγύηση , για τι χρήση το θες ; Ναι έλεος.. Games όπως LoL,Pro11 και κανένα Cod.(Δεν με ενδιαφέρει να παίζουν full αλλά να παίζουν χωρίς lag) Σερφάρισμα και Movies(720p το πολύ) Λίγο προγραμματισμό Οffice
ss13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 deanstreet http://www.skroutz.gr/s/288400/Dell-Inspiron-15R-N5010-HD565v.html πάρε να δεις τι εγγύηση δίνουν !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.