N3k21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 παντως με παραδεχεσαι?βρηκα τι μικροφωνο ειναι απο το βιντεο.http://cgi.ebay.co.uk/Audix-i5-Dynamic-Instrument-Microphone-I-5-/390259676884?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5add4a16d4 Χεχε, εννοείται ρε συ! Γενικά μια χαρά του τα είπες του παιδιού, απλά τυχαίνει να έχω δοκιμάσει τα 58αρια και πιστεύω πως είναι ιδανικά για την φάση του αλλά και για την μουσική που θέλει! Άντε, βρείτε και μια κάρτα ήχου τώρα να γίνουμε κομπλέ!
suspiria Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μάγκες σόρυ για την παρέμβαση αλλά ψάχνετε να διαλέξετε μικρόφωνο βάση ενός video και φωτωγραφιών! Άκυρο! Τεσπα, είμαι και εγώ της άποψης πως τα ιδανικά mics για την δουλειά που θέλει το παιδί είναι τα Shure SM58/SM58 beta. Γιατί; 1) Είναι φτηνά. 2) Είναι εξαιρετική λύση για lives (τρελές αντοχές αποδεδειγμένα) ενώ δεν υστερούν και σε συνθήκες ηχογράφησης (μιλάμε για home studio, καλά τα πυκνωτικά αλλά δεν τα θεωρώ απαραίτητα για έναν αρχάριο, όπως αναφέρθηκε παραπάνω ίσως η ευαισθησία τους προκαλέσει προβλήματα - δες και τι γράφω στο 3). 3) Το pop filter που έχουν βοηθάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στα φωνητικά. Για προσπάθησε να κόψεις κανά τραβηγμένο "π" ή "φ" από ερασιτέχνη vocalist σε μίξη και θα καταλάβεις τι εννοώ. Μια χαρά θα ακούγεσαι και από απόσταση με τα 58αρια. Πάρε ένα απ' αυτά και με τα υπόλοιπα χρήματα τσίμπα μια usb/firewire κάρτα ήχου (ή ένα οποιοδήποτε άλλο μέσο προενίσχυσης) γιατί όπως πολύ σωστά είπε και ο suspiria θα σου χρειαστεί. Δες και εδώ: http://www.noiz.gr/index.php?topic=171074.0 πολυ προσοχη στα 58αρια ειναι το μικροφωνο με τις περισσοτερες κοπιες (που μονο καποιος πολυ γνωστης μπορει να ξεχωρισει!).μιλαμε στην αγορα παιζει πολυ μαιμου.και ειδικα στο ebay.εγω ειχα 3 58αρια και τα πουλησα, αν ειχα θα σου πουλουσα ευχαριστως maparios ---------- Προσθήκη στις 17:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:55 ---------- δεν το εχω δοκιμασει αλλα λενε οτι αυτο ειναι ιδανικο για μεταλ φαση.
N3k21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Ναι, το συγκεκριμένο αναφέρεται και στο link που σας έδωσα...Είναι όμως ακριβούτσικο...
maparios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 παιδιά ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους σας! αλλα με αυτό με τα fake που λέτε τα ''μούφα'' ήχο θα έλεγα πως με φοβίσατε λίγο..κατέληξα να αγοράσω αυτά: >http://www.djmania.gr/el/shop/6-/8--/1019-shure-sm58-se---- και για σύνδεση με pc: >http://www.djmania.gr/el/shop/category/86---/102--usb τι λέτε είναι καλά; μια άλλη ερώτηση,σε τι διαφέρει το: Shure SM58 LC με το: Shure SM58 SE ?? και κάτι τελευταίο,για να τελειώνουμε γιατι σας έπριξα κιόλας..αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει στην εύρεση μιας καλής κάρτας ήχου.. Μια χαρά θα ακούγεσαι και από απόσταση με τα 58αρια. Πάρε ένα απ' αυτά και με τα υπόλοιπα χρήματα τσίμπα μια usb/firewire κάρτα ήχου (ή ένα οποιοδήποτε άλλο μέσο προενίσχυσης) γιατί όπως πολύ σωστά είπε και ο suspiria θα σου χρειαστεί. έκανα και τόπικ,γιατί είναι ξεχωριστά από αυτήν την κατηγορία.. τοπικ εδώ: >http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3755579#post3755579
maparios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 δεν αλάζει κάτι στον ήχο όμως έτσι;απλά έχει διακόπτη,καμία άλλη αλλαγή ε;
suspiria Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 οχι το ιδιο πραγμα ειναι.με διακοπτη μου φαινεται ειναι και πιο ακριβο.
maparios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 απάντηση δεν πείρα,υπάρχει περίπτωση να μου στείλουν μούφα μικρόφωνο απο το djmania? :/
suspiria Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 απο εδω να παρεις η απο εδω μουφα παιζει να ειναι πιο πολυ απο ebay αλλα ποτε μην το αποκλειεις και απο μαγαζια.το χω ακουσει...
oneofthem Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 απάντηση δεν πείρα,υπάρχει περίπτωση να μου στείλουν μούφα μικρόφωνο απο το djmania? :/λογικά κίνδυνος υπάρχει περισσότερο από ebay ή απευθείας συναλλαγές με ιδιώτεςαν το κατάστημα είναι αποκλειστικά ήχου/μουσικής, έχει και φυσικό κατάστημα με βιτρίνα και δεν είναι ηλεκτρονικό πολυκατάστημα που να πουλάει από όργανα γυμναστικής μέχρι scalloped fretboards πχ, τότε δεν ορκίζομαι κιόλας αλλά δεν νομίζω πως έχεις κάτι για να φοβάσαι πρέπει να είναι πολύ καθυστερημένοι για να διακινδυνέψουν τη φήμη τους με τι αντάλλαγμα? 100, 200, 300, 1000 ευρώ? δεν βγαίνει τώρα για τα ηλεκτρονικά καταστήματα δεν χρειάζεται να ψάχνεις τι είναι ο καθένας, απλά εμπιστεύεσαι αυτά που ξέρεις σίγουρα και τελειώνεις κατά τα άλλα καλές αγορές, από όπου κι αν πάρεις η επιλογή του μικροφώνου είναι καλή πάντως
suspiria Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 λογικά κίνδυνος υπάρχει περισσότερο από ebay ή απευθείας συναλλαγές με ιδιώτεςαν το κατάστημα είναι αποκλειστικά ήχου/μουσικής, έχει και φυσικό κατάστημα με βιτρίνα και δεν είναι ηλεκτρονικό πολυκατάστημα που να πουλάει από όργανα γυμναστικής μέχρι scalloped fretboards πχ, τότε δεν ορκίζομαι κιόλας αλλά δεν νομίζω πως έχεις κάτι για να φοβάσαι πρέπει να είναι πολύ καθυστερημένοι για να διακινδυνέψουν τη φήμη τους με τι αντάλλαγμα? 100, 200, 300, 1000 ευρώ? δεν βγαίνει τώρα για τα ηλεκτρονικά καταστήματα δεν χρειάζεται να ψάχνεις τι είναι ο καθένας, απλά εμπιστεύεσαι αυτά που ξέρεις σίγουρα και τελειώνεις κατά τα άλλα καλές αγορές, από όπου κι αν πάρεις η επιλογή του μικροφώνου είναι καλή πάντως εγω αυτο που κανω για να τα τσεκαρω ειναι να τα ακουσω σε σχεση με ενα αυθεντικο.να τα ζυγισω και να μετρησω με το πολυμετρο την αντισταση.
thanocaster Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Ναι, αλλά αυτά δεν μπορείς να τα κάνεις πριν αγοράσεις. Εξάλλου από Thomann, που ξέρεις ότι είναι οκ, δεν το βρίσκεις -πολύ- φθηνότερα ώστε να αξίζει το ρίσκο.
suspiria Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Ναι, αλλά αυτά δεν μπορείς να τα κάνεις πριν αγοράσεις. Εξάλλου από Thomann, που ξέρεις ότι είναι οκ, δεν το βρίσκεις -πολύ- φθηνότερα ώστε να αξίζει το ρίσκο. εγω στο νακα οταν παω μου βαζουν τα μικροφωνα στην κονσολα και τα τσεκαρουμε.καλη εξυπηρετηση και σε rode ειδικα κορυφαιες τιμες φθηνοτερα και απο τομαν.οπως και στα zoom.
maparios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 λοιπόν παιδιά γιατί σας έχω πρίξει άγρια..τι προτείνετε,να πάρω αυτό το πακέτο : >http://www.thomann.de/gr/shure_sm58_lcx2u_bundle.htm ή να πάρω σκέτο το μικρόφωνο το sm58 και μια κάρτα ήχου: >http://www.thomann.de/gb/tascam_us122mk2.htm παιδιά ειληκρινά σόρυ για το πρίξημο,αλλα η αγορά θα γίνει μια μόνο φορα,και είναι παρα πολλα τα λεφτά για μενα..και για αυτό δε θέλω να κάνω τίποτα λάθος!
suspiria Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 πρωτα απο ολα μαθε να κανεις τα λινκ σου συνδεσμους.πατας το κουμπι με τη γη και την αλυσιδα με 2 κρικους απο κατω και βαζεις μεσα την διευθυνση. δεν υπαρχει λογος να παρεις το μηχανημα X2U αφου θα αγορασεις την καρτα.θα συνδεεις το μικροφωνο στην καρτα και αυτην στον υπολογιστη. μετα πρεπει να παρεις βαση μικροφωνου και καλωδιο. την συγκεκριμενη καρτα μπορεις να την βρεις με 70 ευρω στις αγγελιες του noiz μη ξοδευεις τα λεφτα σου τζαμπα.ριξε μια ματια εδω και δεν θα χασεις.γλιτωνεις λεφτα! επισης κατι που ξεχασα!πρεπει να παρεις ηχεια μονιτορ ή ακουστικα μονιτορ.βασικο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.