suspiria Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 βρε εγω ας ειχα αυτο το εργαλειο και ποιος το γαμει το κυνηγι!
thanocaster Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 :lol: Μαλάκα, απαράδεκτος είσαι! Ούτε να πλακωθούμε δεν μπορούμε! :lol::lol:
suspiria Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 για ποιο λογο?:lol::lol::lol::lol::lol::lol: γαμησαμε του παιδιου το θεμα!!!!!!!!!!!!! να βαλω 2 κορνες πανω στο windscreen του mx-5 και να παω και ενα beta58 και να πουλαω καστανα?
thanocaster Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Πραγματικά, τελευταίο ΟΤ από μένα η απάντηση στο "για ποιο λόγο": - Γι αυτό: βρε εγω ας ειχα αυτο το εργαλειο και ποιος το γαμει το κυνηγι!
suspiria Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Πραγματικά, τελευταίο ΟΤ από μένα η απάντηση στο "για ποιο λόγο": - Γι αυτό: οχι!για ποιο λογο να πλακωθουμε?πολιτισμενοι ανθρωποι...
thanocaster Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Πλάκα κάνω μωρέ. Αφού έχεις περάσει από το φόρουμ που παρέθεσες ξέρεις πως είναι αυτού του τύπου τα νήματα. Φάση γαλατικό χωριό! ΥΓ> Μοδεράτορα! Σκούπα!
maparios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 εμ..ξεφύγαμε λίγο..παιδιά, επιδή είμαι νέος στο χώρο,και δεν πολύ σκαμπάζω το ξανά λέω απο αυτα..για record άκυρο,αλλα για live και για δοκιμές στο σπίτι(να μπορώ να συνδέσω με pc δηλαδή)θα ήθελα μικρόφωνο. επίσης,είδα ένα μικρόφωνο που ο τραγουδιστής ήταν σε μεγάλη απόσταση και χωρίς να τραγουδάει δυνατά,ακουγόταν πεντακάθαρα και πολύ δυνατά..κάτι τετιο θέλω.. ΥΓ. σορυ για τα ορθογραφικά, βράδυ είναι :$ ΥΓ. 2 21-9-10 ορθογραφικά διορθώθηκαν
suspiria Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 εμ..ξεφύγαμε λίγο..παιδια, επιδή είμαι νέος στο χώρο,και δεν πολυ σκαμπάζω το ξανα λέω απο αυτα..για record άκυρο,αλλα για live και για δωκημές στο σπιτι(να μπορώ να συνδέσω με pc διλαδή)θα ηθελα μικροφωνο. επισις,είδα ένα μικρόφονο που ο τραγουδιστής ηταν σε μεγάλη αποστασή και χωρίς να τραγουδάει δυνατα,ακουγώταν πεντακαθαρα και πολυ δυνατα..κατι τετιο θελω.. ΥΓ. σορυ για τα ορθογραφικα, βραδυ ειναι :$ για να συνδεσεις με pc θελεις οπωσδηποτε επαγγελματικη καρτα ηχου γιατι αλλιως δεν συνδεεται.και γω μολις ξυπνησα αλλα γραφω σωστα, παιζει ρολο?ανεβασε το βιντεακι να σου πω τι μικροφωνο ηταν αυτο που ειδες.
maparios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 όχι ο φαλακρός,ο άλλος: >http://www.youtube.com/watch?v=QOwu5l1sbXM
suspiria Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 σαν αυτο μου μοιαζει. αλλα μη μασας ετσι πως γκαριζουν αυτοι πιανει το μικροφωνο και απο μακρια. η σαν αυτο επισης και αυτο παιζει να ειναι ---------- Προσθήκη στις 17:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:12 ---------- αυτο μπορει
suspiria Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 τελικα ειναι το τελευταιο κατω δεξια στη φωτο.ειναι το audix i5
N3k21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μάγκες σόρυ για την παρέμβαση αλλά ψάχνετε να διαλέξετε μικρόφωνο βάση ενός video και φωτωγραφιών! Άκυρο! Τεσπα, είμαι και εγώ της άποψης πως τα ιδανικά mics για την δουλειά που θέλει το παιδί είναι τα Shure SM58/SM58 beta. Γιατί; 1) Είναι φτηνά. 2) Είναι εξαιρετική λύση για lives (τρελές αντοχές αποδεδειγμένα) ενώ δεν υστερούν και σε συνθήκες ηχογράφησης (μιλάμε για home studio, καλά τα πυκνωτικά αλλά δεν τα θεωρώ απαραίτητα για έναν αρχάριο, όπως αναφέρθηκε παραπάνω ίσως η ευαισθησία τους προκαλέσει προβλήματα - δες και τι γράφω στο 3). 3) Το pop filter που έχουν βοηθάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στα φωνητικά. Για προσπάθησε να κόψεις κανά τραβηγμένο "π" ή "φ" από ερασιτέχνη vocalist σε μίξη και θα καταλάβεις τι εννοώ. Μια χαρά θα ακούγεσαι και από απόσταση με τα 58αρια. Πάρε ένα απ' αυτά και με τα υπόλοιπα χρήματα τσίμπα μια usb/firewire κάρτα ήχου (ή ένα οποιοδήποτε άλλο μέσο προενίσχυσης) γιατί όπως πολύ σωστά είπε και ο suspiria θα σου χρειαστεί. Δες και εδώ: http://www.noiz.gr/index.php?topic=171074.0
suspiria Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 παντως με παραδεχεσαι?βρηκα τι μικροφωνο ειναι απο το βιντεο. http://cgi.ebay.co.uk/Audix-i5-Dynamic-Instrument-Microphone-I-5-/390259676884?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5add4a16d4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.