phanispal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Ποια μνήμη έχεις v5net; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosgreece Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Παιδια ειμαι 400χ9 και ειμαι στα 3.6Ghz και οι μνημες ειναι στα 1600Mhz,το εχω δει πολλες φορες πως ειναι ασταθες στα 1600Mhz οι μνημες αλλα ετσι οπως τον συχρονισα τωρα ειναι μια χαρα και με τα volt που απ'οτι εμαθα ο q6600 δουλευει αψογα μεχρι 1.50volt και δεν τα εχω ξεπερασει οποτε ειμαι μια χαρα προς το παρον,ποιο πολυ συνχρονισμο δεν θελω βρε παιδια αφου δουλευει και ετσι μια χαρα... Αν επηχειρισω καποια στιγμη να τον παω ποιο πανω θα κατεβασω τις μνημες για να ειμαι πολυ σταθερος αλλα δεν θελω τωρα ειναι μια χαρα ο υπολογιστης,οσο για τα volt στο auto οταν το παω 400Mhz x 9 αυτοματα μου παει τα volt του επεξεργαστη στα 1.43 αλλα ανεβαζει το PLL voltage 1.85volt στα κοκκινα οποτε εγω το εχω 1.50 τωρα και ολα μια χαρα οπως και τις μνημες εφτιαξα τα volt γιατι τις πηγαινε 1.78 και τις εχω 1.66 τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
v5net Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Ποια μνήμη έχεις v5net; 4 τεμάχια απ αυτές. Corsair XMS2 CM2X2048-6400C5DHX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 kosgreece είσαι με 50% overclocking σε 4πύρηνο με αέρα, είσαι πάρα πολύ καλά. Δεν έχει και νόημα να πας πιο πάνω. v5net, μπορεί να μην αντέχουν στα 960MHz και οι 4, ή κάποια από τα 4 dimms, δεν είναι και λίγη η αύξηση συχνότητας, εκτός πια κι αν χαλάρωσες πολύ τα timings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosgreece Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ναι παιδια ειμαι σε 50% με αερα και ειμαι μια χαρα και τις μνημες στην ταχυτητα τους ολα οκ ειναι Δεν θελω αλλο πανω αν καποια στιγμη βαλω cooling water το σκεφτωμαι,δεν θα ειναι ομως ο q6600 θα ειναι αλλος επεξεργαστης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Κράτα μου τον Q6600 :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Στο κλοκάρισμα ο αέρας με το νερό δεν έχει διαφορά. Απλά με το νερό είσαι κάτω γύρω στους 10C. Επίσης με το νερό αργεί λίγο παραπάνω να πιάσει την μέγιστη θερμοκρασία με Full Load. Έτσι και αλλιώς η σταθερότητα δεν έχει να κάνει με την θερμοκρασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ναι, αλλά μιλάμε και για καστομιά των 200€ τουλάχιστον, μην πω των 300€.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ναι, τόσο πάει περίπου. Τι εννοείς με αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Τίποτα, απλά το επεσήμανα :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosgreece Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ναι παιδια το ειδα αυτο πως δεν εχει σχεση η θερμοκρασια με την σταθεροτητα,παντως τωρα και η θερμοκρασια ειναι σταθερη αλλα και το pc Το νερο το φοβαμαι βρε παιδια παρα πολυ μην γινει καμια διαρροη και τρεχω μετα + και τα χρηματα που δεν ειναι και πολυ προσβασιμα για ενα (χομπι) overclocking που κανει οποιοσδηποτε στον υπολογιστη του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δεν γίνεται να σου τρέξει το νερό. Μικρά παιδάκια βάζουν και το στήνουν μόνα τους. Όσο εύκολο είναι να σε χτυπήσει το ρεύμα την ώρα που στήνεις ένα PC, τόσο εύκολο να έχεις διαρροή. Αυτό που πρέπει να απασχολεί κάποιον είναι το κουτί του και μου θα μπει το ψυγείο. Πλέον έχουν βγει τόσο καλά CPU Blocks που είναι πολύ δελεαστικό το νερό στο PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosgreece Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Εχω δει μπροστα μου κεγεται ενα pc απο διαρροη και ηταν ολα οκ απ'οτι μου ειπε ο φιλος,δεν γνωριζω για να μπορω να μιλησω περισσοτερο αλλα για να βαλω νερο πρεπει να εξικοιωθω τρελα με το θεμα αλλιως γραψτε κολιας... Στο μελλον μπορει να το κανω αλλα οχι σε αυτον τον υπολογιστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
v5net Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 έχω δύο χρόνια που είναι με νερό. και ζήτημα να έχω αλλάξει υγρό 3 φορές,είναι τελείως απροβλημάτιστο,ήσυχο,δροσερό μέχρι που το ξεχνάς στο τέλος,εξαρτάται βέβαια από τα κομμάτια που θα βάλει κάποιος. ναι οι μνήμες μου στα 960 είναι στο όριο αστάθειας,όταν είναι και οι 4 μαζί,όσο και να χαλαρώσω τα timings ενώ περνάνε τα burn tests είναι σίγουρο ότι θα έχω μια μπλε οθόνη την εβδομάδα,έτσι τις αφήνω στα 800. όσο για το cpu αν το επέτρεπαν οι μνήμες θα έπιανε ακόμη και 4,5GHz,είναι διαμάντι γι αυτό δεν τον έχω αλλάξει ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosgreece Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Εγω παιδια τον εχω πλεον στα 3.6Ghz και ειναι μια χαρα με τις μνημες συνχρονισμενες στα 1600Mhz χωρις την δικια σας βοηθεια δεν θα εκανα τιποτα ομως και σας ευχαριστω,αλλα η δουλεια που τον θελω ειναι internet,music,movies και αντε κανενα παιχνιδι στυλ starcraft η resident evil που μου αρεσουν κι'ολας αλλα εχω το ps3 γι'αυτο το θεμα... Εντυπωση μου εκανε και το κοστος που τον εφτιαξα Matherboard:Asus maximus extreme ιδιωτη : 60Euro Cpu:Q6600 : Τσαμπα Cooler cpu:Scythe Yasya 2 Fans : 50Euro Case:Turbo-x (Απο stock μεταμορφωσης) : 15Euro Psu:Trust 570Watt : Τσαμπα Ram:2x2Gb DDR3 1600Mhz Multirama : 71Euro Cooler ram:Zalman ZM-RC1000 e-world(Πατρα) : 12Euro Vga:Asus EAH4350 512DDR2 E-Shop : 25Euro Cooler vga:Zalman Vf900 cu Multirama : 29Euro Hdd:Seagate Sata2 160Gb baracuda (Πλαισιο βουλιαγμενης) : 29Euro Συνολο:291Ευρω Σε διαστημα 1 μηνος τον εστησα αλλα τον επεξεργαστη και το τροφοδοτικο τα ειχα εναν χρονο σπιτι μεχρι να βρω μια καλη και φθηνη Matherboard Οσο για την ψυξη της καρτας γραφικων και της μνημης το εκανα γιατι το νοιωθω σωστο εγω να μπει ενα κομματι καλο για ψυξη και ας ειναι ακριβοτερο απο την καρτα γραφικων π.χ Οποτε βρε παιδια γιατι να βαλω νερο που θα ειναι ποιο ακριβο η οσο εχει το compiuter δεν υπαρχει λογος προς το παρον στον επομενο υπολογιστη ομως ισως να το κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.