Προς το περιεχόμενο

Overvlocking q6600+DDR3 1600Mhz?

kosgreece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Θεωρώ πως ναι καθώς:

1. Και να το περνάει, δεν αποκλείεται να φας BSOD στα καλά καθούμενα (ίσως και για άλλους λόγους βέβαια).

2. Σε πραγματικές συνθήκες δε θα καταφέρει να τον stressάρει σε τέτοιο βαθμό, ούτε να πλησιάσει τέτοιες θερμοκρασίες.

Βέβαια κατανοώ πως είναι ένας τρόπος να έχει κατά νου ο χρήστης ότι έχει βραχόσταυλο σύστημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια απο θερμοκρασιες ειμαι μια χαρα λογο της ψυχτρας αλλα τα volt δεν ξερω να συνχρονησω ακομα στα 3.2volt μονο vcore 1.3725 εχω πηραξει manual και την μνημη 1.66volt και το north bridge 1.50volt τιποτα αλλο,να μου πεις φιλε μου πως τα εχεις εσυ για να δω αν θα αντεξει,δεν θα εχω προβλημα πιστευω

---------- Προσθήκη στις 10:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:00 ----------

Παιδια πηγα μια χαρα στα 3.6Ghz και ειναι τρελα σταθερος με prime95 ολα τα τεστ τα περναει μια χαρα στα 8κ και στα 10κ και στα 12κ...

Τα volt τα εχω εξης

Vcore:1.520volt στο cpu-z

Dram:1.70volt τα ανεβασα της μνημης λιγο

North bridge:1.52volt το ανεβασα λιγο και αυτο

Ολα τα αλλα ειναι auto στα volt

Οι θερμοκρασιες ειναι απο 71 με 74 βαθμους κελσιου

Μια παρατηρηση ομως παιδια,σε 100% full load και οι τεσσερεις επεξεργαστες δεν προκυτε να δουλεψουν με εμενα,παιχνιδια δεν τον προοριζω τον υπολογιστη μονο internet και τραγουδια και ταινιες οποτε δεν νομιζω να δουλευουν τσιτα στο τερμα τους οι επεξεργαστες αλλα καλο ειναι να δω με το prime95 αν ειναι σταθερος

Με τάση 1,5V στο Vcore στο CPUZ και 71C με αερόψυκτρα απλά δεν γίνεται.

Κάτι μετράς λάθος.

CoreTemp κατέβασε και τρέξε και Prime95.

Είσαι σε καλό δρόμο πάντως. :-)

Τωρα ειμαι ποιο χαμηλα και με λιγοτερα volt και ειμαι 3.419Ghz θελω να τον σταθεροποιησω με τα volt τωρα ειμαι 1.48volt οτι λεει το cpu-z

Εχμμ, νομίζω πως έχεις βάλει λάθος το ένα ανεμιστήρι. Είναι και οι δύο pull.

Αυτός που φαίνεται καθαρά στη φωτό πρέπει να είναι push, ανάποδα δηλαδή.

Εγω ηθελα να τον βαλω ετσι για να αποδειδει σωστα αν ειναι λαθος βεβαια,οι θερμοκρασιες ειναι στανταρ φιλε μου εκτος αν το core temp ου δειχνει λαθος λετε να ειναι ετσι...?

---------- Προσθήκη στις 18:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:43 ----------

Φιλε μου ετσι δειχνει το σχεδιο πως μπαινουν,ο ενας βαζει ο αλλος βγαζει και μεσα στο κουτι ειχε εναν εγω προσθεσα τον δευτερο αλλα θα τον αλλαξω απο την αλλη να δω αν ειναι καλυτερα μολις φτασω εκει που πρεπει στα Ghz παντως ευχαριστω που μου το ειπες γιατι αν αναποδα ειναι καλυτερα θα ειναι ποιο χαμηλες θεμοκρασιες μου φενεται

Ναι φιλε μου ετσι ειναι ετσι οπως τον εβαλα η μονη διαφορα ειναι πως ο κυριος που βαζει εχει ρυθμιστη και περνει τρελες στροφες αλλα ο αλλος που βγαζει δεν εχει ρυθμιστη και κανει πολυ λιγοτερο θορυβο απο τον αλλον που τον εχω στην ταχυτητα max μαλλον γι'αυτο βλεπω διαφορα στους πυρηνες με τις θερμοκρασιες με το core temp επησεις ο κυριος που βαζει με τον ρυθμιστη ειναι χιλιοστα κοντα σχεδον με τον ανεμηστηρα του κουτιου που βαζει και αυτος

Φιλε μου δουλευει τωρα το computer σερι και η φωτο που εβγαλα ειναι ενω δουλευε και μαλλον μας μπερδευει ολους αλλα μολις τον σταματησω θα σου πω φιλε μου

---------- Προσθήκη στις 20:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:48 ----------

Μεχρι τωρα ειμαι 390Mhz και ειμαι στα 3.51Ghz και η μνημη στα 1560Mhz και με τα ιδια volt 1.480 στο cpu-z,και οι θερμοκρασιες ειναι 71 βαθμοι σταθερα,μια φορα πηγαν 72 στο vcore temp αλλα επανηλθαν κανονικα,μην ξεχναμε οτι τον δουλευω σερι δεν περνει ανασα ο υπολογιστης μεχρι στιγμης και τον πουσαρω ακομα ποιο πολυ και ανεβαινω κι'αλλο να δω αν αντεξει μεχρι τα 3.6Ghz με αυτα τα volt

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...