phanispal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Ανάποδα πρέπει να τα κάνεις γιατί μπορεί να σε κόβουν οι μνήμες και να μη μπορείς να τον ανεβάσεις στα 3.6GHz. Τέλος πάντων, δώσε τις εξής τιμές να δούμε τι θα γίνει με τις 1600άρες μνήμες σου: CAS# Latency -> 8 RAS# to CAS# Delay -> 10 RAS# Precharge -> 10 RAS# Active Time -> 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosgreece Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Οκ φιλε μου θα το κανω σε μια ωρα να δω τι θα κανει και θα γραψω να σας πω τα αποτελεσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Godaemon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Ξεκόλα με την εμμονή με τις μνήμες. Ανέβασε το CPU οσο μπορείς και τισ μνήμες τις φτιάχνεις μετά. Είναι πολυ πιθανό να μην δίνεις και αρκετο ρεύμα σε NB - VTT γιαυτό τα φτύνουν σε 1600 me 400FSB στο CPU. Νομίζω ξέρεις τι να κάνεις πλεόν Ηave Fun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosgreece Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Παιδια εφτασα επιτελους τις μνημες να δουλευουν στα 1600Mhz και τον επεξεργαστη στα 3.21Ghz προς το παρον χ8 το ratio οτι ειπες φιλε μου αντι χ9 που το ειχα 400Mhz fsb fsb strap to north bridge:200Mhz αλλα τι ειναι αυτο...?,στο auto δεν ανοιγει το pc Το παραπανω εχει επησεις 266-333-400 Τι ειναι ομως...? Μονο που οι θερμοκρασιες των πυρηνων ειναι 85 στο full με prime95 πολυ θερμοκρασια βρε παιδια δεν ειναι...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μια χαρά είναι στα 3Ghz στρογγυλά ο Q6600. Στα 3.6GHz πρέπει να τσιμπήσεις λίγο τάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosgreece Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Η θερμοκρασια ομως βρε παιδια 85 βαθμοι δεν ειναι πολυ σε full φορτιο...? ---------- Προσθήκη στις 16:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:59 ---------- Το pcie το εχω 101,να το αφησω η να το ανεβασω λιγο και αυτο? Παντως ευχαριστω για ολη την βοηθεια σας παιδια Στο prime95 που δουλευουν full ολοι οι πυρηνες ειναι 85 βαθμοι θερμοκρασια αλλα μολις το κλεινω πεφτουν οι πυρηνες στους 40 βαθμους κελσιου και δεν ανεβαινουν ευκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Godaemon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Πόσο Vcore έχεις δώσει?? Αν είναι στο Auto βγάλτο γιατι σίγουρα θα παίρνει παραπάνω απο οτι χρειάζεται και ξεκίνα να κάνεις δοκιμές και να το χαμηλώνεις σιγα σιγα (αντιστροφη διαδικασία τώρα)..ώστε να κερδίσεις σε θερμοκρασίες/κατανάλωση. 85C για 3.2 GHZ και Prime95 είναι πολύ , λόγω Vcore κυρίως φαντάζομαι (και λόγω συστήματος ψύξης κατα δεύτερον). Linx δεν βγάζεις έτσι οπως είσαι. Σου ξαναλέω , εκμεταλεύσου το multi και χαμήλωσε λίγο το FSB , θα χάσεις κατι ψιλά απο RAM αλλα θα έχεις CPU... *Το PCIe άστο μην ασχολείσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Επίσης, πόσο Vcore βλέπεις στο cpu-z τόσο @ idle, όσο και @ load; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosgreece Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Φιλε μου εχεις δικιο,δουλευε auto στα 1.40volts ο vcore και τον εβαλα 1.38 και τωρα με prime95 μου δειχνει 74 βαθμους,θα τον κατεβασω λιγο ακομα να δω τι θα γινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Τρέξε και ΟCCT εκτός από prime95. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosgreece Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Τι ειναι αυτο φιλε μου...? δεν το ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 http://www.ocbase.com/download.php?fileext=exe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosgreece Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Το ετρεξα φιλε μου μια χαρα απλα δεν το αφησα 59 λεπτα που λεει αλλα 5 Αλλα μια απορια στο cpu-z μου λεει για την μνημη αυτα Memory Type DDR3 Memory Size 4096 MBytes Channels Dual, (Symmetric) Memory Frequency 800.0 MHz (1:2) CAS# latency (CL) 9.0 RAS# to CAS# delay (tRCD) 9 RAS# Precharge (tRP) 9 Cycle Time (tRAS) 24 Row Refresh Cycle Time (tRFC) 74 Command Rate (CR) 1T --------------------------------------------------------------------------- Το 800.0Mhz δεν νομιζω να ειναι η ταχυτητα της γιατι στο bios μου λεει 1600Mhz...? Εχω windows 7 ultimate 32bit μημπως φταιει αυτο που δειχνει 800Mhz? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 DDR = Double Data Rate Από το παραπάνω προκύπτει ότι τα 1600MHz που θες εσύ, είναι 800. Τα 1600 είναι effective. To Command Rate γιατί το έχεις στο 1Τ; Γύρνα το σε 2Τ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosgreece Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Και στο 2Τ παλι στο cpu-z μου λεει 800Mhz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.