likoyrgos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας. Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με τους υπότιτλους srt σε ταινίες . Συγκεκριμένα ενώ οι υπότιτλοι είναι στον ίδιο φάκελο με την ταινία και έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα με αυτή, δεν εμφανίζονται. Παρατήρησα ότι οι υπότιτλοι εμφανίζουν το εικονίδιο που εμφανίζει ένα αρχείο PDF. Πήγα στις ιδιότητες και στην επιλογή άνοιγμα με .. και έχει το πρόγραμμα Acrobat reader.Προφανώς από δική μου μ@#!!!@ άλλαξε ο συσχετισμός των srt αρχείων. Πώς γίνεται η επαναφορά;
TheELF Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχει σημασία αυτό (αν θες δες εδώ πως το αλλάζεις) ποιο πιθανό είναι να έχουν πειραχτεί οι ρυθμίσεις από το βίντεο player,που δεν έκανες τον κόπο να τον αναφέρεις καν ποιόν έχεις.
likoyrgos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχει σημασία αυτό (αν θες δες εδώ πως το αλλάζεις) ποιο πιθανό είναι να έχουν πειραχτεί οι ρυθμίσεις από το βίντεο player,που δεν έκανες τον κόπο να τον αναφέρεις καν ποιόν έχεις. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Τα έχω δοκιμάσει σε VLC palyer & windows media player.
TheELF Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Αν "πετάξεις" τα .srt στο vlc την ώρα που παίζει η ταινία εμφανίζονται οι υπότιτλοι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.