jhanidis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Με ποια συναρτηση γίνεται αντικατάσταση ενός μέρους ενός string με ένα άλλο string?? δλδ. string a "football" string b "base" πως γίνεται να αντικαταστήσω το foot του a string με το base του b string?? δλδ θέλω να βγει το εξής: string a "baseball" Ευχαριστώ προκαταβολικά.
djcat Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Με ποια συναρτηση γίνεται αντικατάσταση ενός μέρους ενός string με ένα άλλο string??δλδ. string a "football" string b "base" πως γίνεται να αντικαταστήσω το foot του a string με το base του b string?? δλδ θέλω να βγει το εξής: string a "baseball" Ευχαριστώ προκαταβολικά. Αν και έχω να γράψω χρόνια C, βρήκα αυτό στα γρήγορα replace string
Evgenios1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δες και μια υλοποιησει απο εναν ινσομανιακ
akenaton Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δες την strncpy() π.χ.: strncpy(a, b, strlen();
virxen75 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 δες εδώ http://www.linuxquestions.org/questions/programming-9/extract-substring-from-string-in-c-432620/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.