nat83 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας!! Θέλω να κάνω ένα επιπλέον τρίτο partition στον δίσκο μου(είναι 1τερα και αυτή τη στιγμή τον έχω χωρισμένο σε 2 ίσα μέρη). Μέσα από τα windows 7 δεν μπορώ να τον χωρίσω οπότε θα προσπαθήσω να το κάνω με κάποιο άλλο πρόγραμμα. Εχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό και ασφαλές;; Το EASEUS Partition Master είναι αξιόπιστο;
TheELF Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Σε αυτές της περιπτώσεις όλα τα προγράμματα είναι το ίδιο αξιόπιστα,αλλά καθόλου ασφαλές αν κάνει μια ψιλό διακοπή ρεύματος (ή αν συμβεί οτιδήποτε απρόοπτο) ψάχνεσαι να σώσεις τον σκληρό σου.
nat83 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Σε αυτές της περιπτώσεις όλα τα προγράμματα είναι το ίδιο αξιόπιστα,αλλά καθόλου ασφαλές αν κάνει μια ψιλό διακοπή ρεύματος (ή αν συμβεί οτιδήποτε απρόοπτο) ψάχνεσαι να σώσεις τον σκληρό σου. thanks...Μάλλον με έπεισες να τον αφήσω όπως έχει. Απλά το πρόβλημα μου είναι ότι ο C είναι 450gb περίπου, οπότε αν χρειαστεί να γίνει κάποιο format κάποια στιγμή θα χάσω τα δεδομένα μου..
parsifal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Hardware Γενικά. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.