talos_2002 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Η διεύθυνση που γράφει το αυτοκόλλητο στον φάκελο του Focalprice είναι η: From:FINEOU P.O.Box No.958 at GENERAL POST OFFICE 2 Connaught Place, Central Hong Kong
WoodSell3r Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 ευχαριστώ επιτέλους για την ερώτηση #67....
111111 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 'Ηρθε και σ' εμένα, αλλά δεν το δοκίμασα ακόμη. Σαφώς ο φάκελλος αξίζει πιο πολλά από την συσκευή, αλλά εάν δουλεύει σωστά κάναμε την πιο έξυπνη αγορά - σε σχέση με τα λεφτά της!
MiJ16 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Η διεύθυνση που γράφει το αυτοκόλλητο στον φάκελο του Focalprice είναι η: From:FINEOU P.O.Box No.958 at GENERAL POST OFFICE 2 Connaught Place, Central Hong Kong Τότε έχει παιχτεί μλκ... Παρέλαβα σήμερα το προϊόν απο focalprice (το οποίο βέβαια είναι λάθος, άλλο είχα παραγγείλει) ενώ παράλληλα μου επέστρεψαν τα χρήματα στην κάρτα...
nem52 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Εγώ άνοιξα dispute πριν τα Χριστούγενα στο paypal και πριν 2 μέρες τα λεφτά επεστράφηκαν! Πως κανεις dispute? και πως λειτουργει αυτο?? σου επιστρεφουν τα χρηματα παντα οτι και να γινει? να ας πουμε στην περιπτωση σου και παρελαβες και πηρες πισω χρηματα. αν ειναι να το κανω συνεχεια
basilis222 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Τώρα Γιατί το Έχει 1,25$; Αφξησε την τιμή του κατα 124 λεπτά παραπάνω. Δηλαδή σου τρώνε 124 USB card reader.....
MiJ16 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Πως κανεις dispute? και πως λειτουργει αυτο?? σου επιστρεφουν τα χρηματα παντα οτι και να γινει? να ας πουμε στην περιπτωση σου και παρελαβες και πηρες πισω χρηματα. αν ειναι να το κανω συνεχεια Πρώτα απ όλα δεν πρέπει να έχεις ξεπεράσει τις 45 μέρες απ την ημερομηνια που το παράγγειλες για να μπορέσεις να κάνεις dispute. Θα πας στο paypal θα βρεις την συγκεκριμένη αγορά που θες να κάνεις dispute και πάνω στην μπάρα γράφει resolution center, πας εκέι και στη συνέχεια πατάς "dispute a transaction" και ακολουθείς τις οδηγίες. Σε εμένα έτυχε και παρέλαβα τις μεμβράνες ενω μου είχαν επιστρέψει τα χρήματα γιατί προφανώς ο φάκελος μου είχε ήδη φτάσει στα ελτα στην Ελλάδα και ήταν σε διαδικασία παράδοσης. Απλά αυτοί θεώρησαν οτι αφου είχαν περάσει 35+ μέρες δεν θα το παραλάμβανα ποτέ! Βασικά απ οτι κατάλαβα αυτοί έχουν τόσες πολλές παραγγελίες που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Δεν ξέρουν τι έστειλαν κ που το έστειλαν. Εδώ απ οτι είδα στο φορουμ πολλοι παρέλαβαν λάθος παραγγελίες όπως και εγώ..
basilis222 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Πρώτα απ όλα δεν πρέπει να έχεις ξεπεράσει τις 45 μέρες απ την ημερομηνια που το παράγγειλες για να μπορέσεις να κάνεις dispute. Θα πας στο paypal θα βρεις την συγκεκριμένη αγορά που θες να κάνεις dispute και πάνω στην μπάρα γράφει resolution center, πας εκέι και στη συνέχεια πατάς "dispute a transaction" και ακολουθείς τις οδηγίες. Σε εμένα έτυχε και παρέλαβα τις μεμβράνες ενω μου είχαν επιστρέψει τα χρήματα γιατί προφανώς ο φάκελος μου είχε ήδη φτάσει στα ελτα στην Ελλάδα και ήταν σε διαδικασία παράδοσης. Απλά αυτοί θεώρησαν οτι αφου είχαν περάσει 35+ μέρες δεν θα το παραλάμβανα ποτέ! Βασικά απ οτι κατάλαβα αυτοί έχουν τόσες πολλές παραγγελίες που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Δεν ξέρουν τι έστειλαν κ που το έστειλαν. Εδώ απ οτι είδα στο φορουμ πολλοι παρέλαβαν λάθος παραγγελίες όπως και εγώ.. Δηλαδή τώρα Εγω που Πηρα κάτι με 30€ και το παραλάβω, περιμένω να περάσουν 45 μέρες κάνω Dispute ότι και καλά δεν το Έχω παραλάβει και θα μου γυρίσουν τα λευτά μου πίσω; Δεν μπορούν να δουν ότι το Έχω παραλάβει;
MiJ16 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δηλαδή τώρα Εγω που Πηρα κάτι με 30€ και το παραλάβω, περιμένω να περάσουν 45 μέρες κάνω Dispute ότι και καλά δεν το Έχω παραλάβει και θα μου γυρίσουν τα λευτά μου πίσω; Δεν μπορούν να δουν ότι το Έχω παραλάβει; Πριν τις 45 μερες πρεπει να κανεις dispute. Αλλά δε νομίζω οτι μπορεί να γίνει αυτό που λες! Απλά στην δική μου περίπτωση μιλάμε για 2 ευρω και μάλλον έτυχε! Μην δοκιμαζεις να κανεις κάτι τέτοιο γιατί δεν ξέρεις πως θα σου βγει. Και πιθανοτατα αφου εσενα κοστίζει 30 ευρω μαλλον συστημενο θα ερθει οποτε οταν το παραλαβεις απ τα ελτα θα βάλεις υπογραφή..
ssof Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δηλαδή τώρα Εγω που Πηρα κάτι με 30€ και το παραλάβω, περιμένω να περάσουν 45 μέρες κάνω Dispute ότι και καλά δεν το Έχω παραλάβει και θα μου γυρίσουν τα λευτά μου πίσω; Δεν μπορούν να δουν ότι το Έχω παραλάβει; Κάτι τέτοια κάνουν μερικοί "Έξυπνοι" και σταματάνε μετά τα καταστήματα να στέλνουν Ελλάδα. Όσοι αγοράζεται από Κίνα πρέπει να έχετε υπομονή στην παραλαβή. Σε όσους έγινε refund αλλά τελικά παρέλαβαν ( έστω και με μεγάλη καθυστέρηση ) το τίμιο και "Αντρίκειο" είναι να ξαναπληρώσουν !!!!
WoodSell3r Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 στη δική μου περίπτωση έχουν περάσει πάνω απο 45 μερες και δεν μπορώ να κάνω dispute. Αν τους ζητήσω refund θα το δώσουν;
ssof Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 στη δική μου περίπτωση έχουν περάσει πάνω απο 45 μερες και δεν μπορώ να κάνω dispute. Αν τους ζητήσω refund θα το δώσουν; Είδα ότι έχεις παραλάβει λάθος παραγγελία. Μίλησε μαζί τους , για να σου προτείνουν λύση.Χαμένος δεν θα βγεις.
WoodSell3r Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Είδα ότι έχεις παραλάβει λάθος παραγγελία. Μίλησε μαζί τους , για να σου προτείνουν λύση.Χαμένος δεν θα βγεις. Το προιόν που παρέλαβα δεν υπάρχει στο site τους. Επίσης μετά την παράθεση των στοιχείων του φακέλου σιγουρευτηκα, οπως είχα ζητήσει να μου πείτε όσοι παραλάβατε σε κάποιο ποστ πιο πάνω, πως είναι απο πωλητή στο e-bay. Τώρα όμως που έχουν περάσει 45 μέρες είναι στην αξιοπρέπεια τους να μου επιστρέψουν τα χρήματα καθώς δεν μπορεί να κάνει τίποτα το paypal. Έτσι δεν είναι;
MiJ16 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Κάτι τέτοια κάνουν μερικοί "Έξυπνοι" και σταματάνε μετά τα καταστήματα να στέλνουν Ελλάδα. Όσοι αγοράζεται από Κίνα πρέπει να έχετε υπομονή στην παραλαβή. Σε όσους έγινε refund αλλά τελικά παρέλαβαν ( έστω και με μεγάλη καθυστέρηση ) το τίμιο και "Αντρίκειο" είναι να ξαναπληρώσουν !!!! Για κάτι που μου έστειλαν λάθος γιατί να ξαναπληρωσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.