Προς το περιεχόμενο

microSD USB card reader $0.01 με τα μεταφορικά @ FocalPrice

Narayan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα τπτ ακόμη! Να ρωτήσω σας ήρθε με courrier στο σπίτι ή ειδοποίηση από ΕΛΤΑ για να παραλάβετε από κατάστημα τους?

Αν δεν έχει έρθει τπτ μέχρι Παρασκευή ανοίγω θέμα στο Paypal. Περιμένω από 16/11!!!

ούτε εγω έχω παραλάβει αν σε παρηγορεί :)

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ο φάκελος γράφει πάνω focalprice;

έχω παραλάβει κάτι το οποίο δεν έχω παραγγειλεί, μπέρδεψαν την παραγγελία μου με άλλη μάλλον αλλά δεν ξέρω ποιος το έστειλε,αυτοί ή πωλητής του ebay..

Δημοσ.

εννοειται ακομα τιποτα..

απο κινα εντομεταξυ μεσω ebay παραλαμβανω κανονικα και με καθολου καθυστερησεις

Δημοσ.

Μου ήρθε κι εμένα πριν από καμμιά βδομάδα, μάλιστα δεν ήρθε ειδοποίηση αλλά το έστειλαν κατευθείαν στην πολυκατοικία που διαμένω.

Δημοσ.

και τι σου επιστραφηκε; 0.01$; γιατι δεν ζητησες απλα ενα replacement; εγω αυτο εκανα για τα 2 που δεν μου ηρθαν (ειχα παραγγειλει 4 και ηρθαν μονο τα 2) και μου τα ξαναστειλαν σημερα. με το 0.01$ που σου επεστρεψαν δεν μπορεις να αγορασεις κατι παρομοιο :P

Δημοσ.

και τι σου επιστραφηκε; 0.01$; γιατι δεν ζητησες απλα ενα replacement; εγω αυτο εκανα για τα 2 που δεν μου ηρθαν (ειχα παραγγειλει 4 και ηρθαν μονο τα 2) και μου τα ξαναστειλαν σημερα. με το 0.01$ που σου επεστρεψαν δεν μπορεις να αγορασεις κατι παρομοιο :P

Όχι δεν είχα αγοράσει αντικείμενα με 1 λεπτό.Είχα πάρει κάτι screen protectors στα 3 ευρω.

Δεν ειναι μεγάλο το ποσό αλλά γιατί να το φανε?

Δημοσ.

Αγορά 19-11-2011 αξίας 53$ αποστολή με EMS !!! δεν έφτασε ποτέ. Η λύση dispute στο Paypal και αναμένω την συνέχεια. Προσοχή λοιπόν μην σας ξεγελάνε οι χαμηλές τιμές από το συγκεκριμένο κατάστημα. Εννοείται ότι ούτε καρφίτσα από αυτούς ξανά.

Δημοσ.

Είναι εύκολο να μου πει κάποιος την διεύθυσνη αποστολέα που γράφει επάνω ο φάκελος από focalprice?

Μου ήρθε σήμερα ένας φάκελος με 3 screen protectors για Nexus One με διευθυνση αποστολεα FINEOU. P.P. Box No 958 at General Post Office, 2 Connaught Place Central Hongkong...

Εν τω μεταξύ εγώ από focalprice ειχα παραγγελει universal screen protectors για 3,5 ιντσες οθονη και είχα ανοίξει και dispute απ το οποιο επεστραφηκαν τα λεφτα.

Παράλληλα αγορασα αυτά http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160392092128.

Δεν μπορω λοιπον να καταλάβω αν την μλκ την έχει κάνει το focalprice ή το άλλο site. Αν την έχει κάνει το δεύτερο θα τους ζητήσω να μου αποστείλουν τις σωστές ξανά! Αλλα δεν γράφει την διεύθυνσή τους στο ebay ουτε καν αν ειναι από Hongkong.

Γι αυτο θέλω να μου πείτε όσοι παραλάβατε από focalprice αν είναι αυτή η διεύθυνση που έχω γράψει παραπάνω για να δω αν το έχουν στείλει αυτοι...

Ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...