jakegate7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 τσου και έχω αρχίσει να ανησυχώ ότι θα χάσω το 1 ολόκληρο λεπτό
MiJ16 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά έχει κλείσει για τους περισσότερους φαντάζομαι ένας μήνας απ την ημερομηνία παραγγελίας στο focalprice κ ακόμα τπτ. Εγώ έκανα μια αγορά 3 ευρω αλλά το θέμα δεν είναι το ποσό αλλά η κοροϊδία... Σκέφεται κανείς να στείλει mail στο paypal? Βασικά πείτε μου κάποιος αν ξέρει την διαδισία για το paypal για να "προσβάλλω" την αγορά...
jakegate7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 πόσες μέρες έχουμε προθεσμία για να το δηλώσουμε στο paypal? αν είναι να το κάνω για την δεύτερη παραγγελία (1.5€) απλά για να δω πως γίνεται, από περιέργεια.
MiJ16 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 πόσες μέρες έχουμε προθεσμία για να το δηλώσουμε στο paypal? αν είναι να το κάνω για την δεύτερη παραγγελία (1.5€) απλά για να δω πως γίνεται, από περιέργεια. 45 μέρες...
wakabanka Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Κι εγω παω να κλείσω μήνα αλλα με dealextreme.Aφου σε νορμάλ συνθήκες κανουν περίπου 20 μερες τωρα με τις γιορτες...Εφόσον το ορίο ειναι 45 ημέρες υπομονη ως 4-5 μερες πριν ληξει,βεβεαια λογικα θα ΄χει ερθει ως τοτε...
WoodSell3r Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Από ότι φαίνεται θα αργήσουμε να παραλάβουμε
GeorgT. Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 σερνοντε γενικά, οτι παράγγειλα οκτ-νοε απο ebay κάνανε πανω απο μήνα αλλα ήρθαν! Θα έχουνε τρελές παραγγελίες τα άτιμα τα κινεζακια !
instinct21 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 παιδια το free shipping ισχυει? μου φαινεται πολυ περιεργο με τοσο χαμηλες τιμες να τα στελνουν κ τσαμπα... οποιος ξερει αν απαντησει μπας κ παρουμε κανα δωρακι απο κει!
WoodSell3r Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 ναι ισχύει για οτιδήποτε το free shipping χωρίς ελάχιστο όριο αγορών. αυτό το δωράκι όπως λες μάλλον για το Πάσχα θα το πάρουμε
kamui Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Ισχύει και παρα-ισχύει το freeshipping επίσης www.dealextreme.com και www.tinydeal.com έχουν free shipping. Όσο για την καθυστέρηση είναι επόμενο από αρχες Νοεμβρίου οτιδήποτε έχω πάρει (2 -3 πακετάκια) από Κίνα έκανε σίγουρα 1 μήνα και 2-3 μέρες. Πρέπει να γίνεται ψιλοπανικός
instinct21 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Ισχύει και παρα-ισχύει το freeshipping επίσης www.dealextreme.com και www.tinydeal.com έχουν free shipping. Όσο για την καθυστέρηση είναι επόμενο από αρχες Νοεμβρίου ότι έχω πάρει (2 -3 πακετάκια) από Κίνα έκανε σίγουρα 1 μήνα και 2-3 μέρες. Πρέπει να γίνετια ψιλοπανικός ωραιος κ kamui... ετσι, πειτε κανα site-ακι να ψωνισουμε φτηνα κ ας κανουν κ 5 μηνες να ερθουν...
xaniamike Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 παιδες μολις ειδα το card reader. ουτε το 1 λεπτο δεν αξιζει. Η δικια μου παραγγελια ηρθε η μιση λαθος (λειπουν αντικειμενα) και τα αλλα που ηρθαν ειναι χειροτερα απο τα χαλασμενα κινεζικα.... τελειως ακυρο το site απο μενα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.