Προς το περιεχόμενο

microSD USB card reader $0.01 με τα μεταφορικά @ FocalPrice

Narayan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά έχει κλείσει για τους περισσότερους φαντάζομαι ένας μήνας απ την ημερομηνία παραγγελίας στο focalprice κ ακόμα τπτ. Εγώ έκανα μια αγορά 3 ευρω αλλά το θέμα δεν είναι το ποσό αλλά η κοροϊδία... Σκέφεται κανείς να στείλει mail στο paypal? Βασικά πείτε μου κάποιος αν ξέρει την διαδισία για το paypal για να "προσβάλλω" την αγορά...

Δημοσ.

πόσες μέρες έχουμε προθεσμία για να το δηλώσουμε στο paypal? αν είναι να το κάνω για την δεύτερη παραγγελία (1.5€) απλά για να δω πως γίνεται, από περιέργεια.

Δημοσ.

πόσες μέρες έχουμε προθεσμία για να το δηλώσουμε στο paypal? αν είναι να το κάνω για την δεύτερη παραγγελία (1.5€) απλά για να δω πως γίνεται, από περιέργεια.

45 μέρες...

Δημοσ.

Κι εγω παω να κλείσω μήνα αλλα με dealextreme.Aφου σε νορμάλ συνθήκες κανουν περίπου 20 μερες τωρα με τις γιορτες...Εφόσον το ορίο ειναι 45 ημέρες υπομονη ως 4-5 μερες πριν ληξει,βεβεαια λογικα θα ΄χει ερθει ως τοτε...

Δημοσ.

σερνοντε γενικά, οτι παράγγειλα οκτ-νοε απο ebay κάνανε πανω απο μήνα αλλα ήρθαν! Θα έχουνε τρελές παραγγελίες τα άτιμα τα κινεζακια :lol: !

Δημοσ.

παιδια το free shipping ισχυει? μου φαινεται πολυ περιεργο με τοσο χαμηλες τιμες να τα στελνουν κ τσαμπα...

οποιος ξερει αν απαντησει μπας κ παρουμε κανα δωρακι απο κει!

Δημοσ.

ναι ισχύει για οτιδήποτε το free shipping χωρίς ελάχιστο όριο αγορών.

αυτό το δωράκι όπως λες μάλλον για το Πάσχα θα το πάρουμε :lol:

Δημοσ.

Ισχύει και παρα-ισχύει το freeshipping

επίσης www.dealextreme.com και www.tinydeal.com έχουν free shipping.

Όσο για την καθυστέρηση είναι επόμενο από αρχες Νοεμβρίου οτιδήποτε έχω πάρει (2 -3 πακετάκια) από Κίνα έκανε σίγουρα 1 μήνα και 2-3 μέρες. Πρέπει να γίνεται ψιλοπανικός

Δημοσ.

Ισχύει και παρα-ισχύει το freeshipping

επίσης www.dealextreme.com και www.tinydeal.com έχουν free shipping.

Όσο για την καθυστέρηση είναι επόμενο από αρχες Νοεμβρίου ότι έχω πάρει (2 -3 πακετάκια) από Κίνα έκανε σίγουρα 1 μήνα και 2-3 μέρες. Πρέπει να γίνετια ψιλοπανικός

ωραιος κ kamui...

ετσι, πειτε κανα site-ακι να ψωνισουμε φτηνα

κ ας κανουν κ 5 μηνες να ερθουν... B)

Δημοσ.

παιδες μολις ειδα το card reader. ουτε το 1 λεπτο δεν αξιζει. Η δικια μου παραγγελια ηρθε η μιση λαθος (λειπουν αντικειμενα) και τα αλλα που ηρθαν ειναι χειροτερα απο τα χαλασμενα κινεζικα.... τελειως ακυρο το site απο μενα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...